امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
حق داری والا ندا جان ایشالا زودتر به کمکی بیفته و البته بخور باشه حسابی راحت بخوابی عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخه نیم ساعت میخوره از دهنشم در بیاد باز شدید دنبالش میگرده ، گاهی که سینه ام سفته و خوب میخوره سه ساعت خوابیده
دعا کن موقع کمکی آلرژیش اذیتمون نکنه
الان که پودر امپرازول یه جوری با ولع چنگ میزنه میخوره دلم میسوزه نکنه بچه ام نتونه همه چی بخوره
  • 2015، artatam، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من دیشب فکر کن ۷ًتا ۱۱ آشپزی طول هفته کردم چون پنجشنبه جمعه تا عصر کارای شرکتم بود بعد دوباره تا ۲ نشستم ادامه کارام تا خوابیدم دخترم نیم ساعت ۴۰ دقیقه بعد بیدار شد فک کن نیم ساعت مخل نذاشتم بخوابه دیدم نمیخوابه و غرغراش به کریه بدل شدخسته و له بلند شدم راس بردم تو خونه گذاشتم تو گهواره دوباره اوردمش شیر بدم دو دقیقه خورد باز ده بار پیش پیش لالا کردم اصلا انگار نه انگار
همسرم طفلی ۴ اومد تا ۵:۳۰ تلاش کرد بخوابه نخوابید دیگه با اون هستگی پاشد رفت سرکار دیگه عمون حدودا خوابید خانم، من بدبختم که ۷ شروع کارمه باید انلاین باشم امروزم حلسه داشتیم از ۶:۴۵ بیدارم یعنی کلا از دیروز تا الان سر جنع دو ساعت خوابیدم

بزرگ میشن ندا جون نگران نباش عزیزم
  • (کژال)، 2015، artatam، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای واقعا خدا بهت توان بده من تو همین فقط بچه داریش موندم
یعنی خونه زندگیم چررررکه ها
فقط میرسم غذا بپزم اونم دو وعده ای ، ظرفارو بشورم و لباسشویی بزنم لباسارو پهن کنم همییین
راه بیوفتن چه داستانی میشه
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی عزیزم خونه زندگی منم
همسرم تمیز نکنه اژدها پیدا میشه اینقدر که بهم ریختست خونه
خداروشکر همسرم وسواس نظم و نظافت داره هر شب مرتب میکنه غذا هم من میپزم اخر هفته تا دو سه روز جوابگوئه دو روز بعدیم همسرم میپزه پنجشنبه جمعه هم که خدارو شکر بلاخره یکی بچه نگهمیداره اون یکی غذا درست میکنه
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شما چجوری دمای ۱۸ تا ۲۱ رو میتونین تحمل کنین؟؟ خودم هم خوندم که بهترین دما برای نوزاد همین حدوداست ولی از اونجایی که خودم سرمایی هستم اصلا اون دماها واسم خیلی سرده. یکی دو هفته پیش که تهران خیلی سرد شده بود خونمون شده بود ۲۲ درجه من با شلوار تو کرک و پتو پیچ بودم. همیشه این برام سواله واقعا
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
بچه ها نینی شما تو ۴۶ روزگی چطور میخوابید؟ من رسما سرویس شدم شبا نمیخوابه که نمیخوابه تا ۴:۳۰ صبح بیداره.بعد شیر خشک خوردنش آروغشو‌میگیرم و صدای سفید میذارم تکونش میدم رو پام ، جواب نمیده، بعد میگم خب بذار بازی کنه خسته شه یه کم رو مبل باهش حرف اینا میزنم جوابمو میده و دست و پا میزنه باز حوصله ش سرمیره باید بچرخونمش ، بعد سینم‌و میدم اصن هرکاری بگی کردم تا نخواد نمیخوابه
خودم داغونم از بیخوابی
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۴:۲۲ عصر)Sisi نوشته است: بچه ها شما چجوری دمای ۱۸ تا ۲۱ رو میتونین تحمل کنین؟؟ خودم هم خوندم که بهترین دما برای نوزاد همین حدوداست ولی از اونجایی که خودم سرمایی هستم اصلا اون دماها واسم خیلی سرده. یکی دو هفته پیش که تهران خیلی سرد شده بود خونمون شده بود ۲۲ درجه من با شلوار تو کرک و پتو پیچ بودم. همیشه این برام سواله واقعا
سیسی جان من و همسرم هر دو گرماییم هنوز دمای پکیج یه درجه از مینیمم بالاتر رفته

(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۴:۲۹ عصر)Seti69 نوشته است: بچه ها نینی شما تو ۴۶ روزگی چطور میخوابید؟ من رسما سرویس شدم شبا نمیخوابه که نمیخوابه تا ۴:۳۰ صبح بیداره.بعد شیر خشک خوردنش آروغشو‌میگیرم و  صدای سفید میذارم تکونش میدم رو پام ، جواب نمیده، بعد میگم خب بذار بازی کنه خسته شه یه کم رو مبل باهش حرف اینا میزنم جوابمو میده و دست و پا میزنه باز حوصله ش سرمیره باید بچرخونمش ، بعد سینم‌و میدم  اصن هرکاری بگی کردم تا نخواد نمیخوابه
خودم داغونم از بیخوابی
ستی من یادمه یک ماه و نیم اول مرتب میذاشتم رو تختش مدامم پا میشد فقط دیگه دم دمای صبح بعد شیر که میخوابید یکم میذاشتم رو دوشم برای آروغ کم کم بالشو میخوابوندم دو طرفمم بالش میذاشتم بچه همونطوری رو من میخوابید حداقل منم سه چهارساعت اینطوری میخوابیدم
  • 2015، Nedaa28، Seti69، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها فقط خواستم بگم قوی باشین و یه پسرفت خواب حدود ۹ ماهگی هست.
  • 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اخه از همون اول ممیشی گفت دما ۲۵ باشه, امشب کمش میکنم ببینم چجوری مبشه 
ماهم گرمایی هستیم
  • 2015، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان