امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
شاینینگ جان تشک تا حدود ۷ ماهگی کاربرد داره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۴، ۰۹:۰۰ عصر)(کژال) نوشته است: سلام دوستان
عمیقا نیازمند کمکم
امروز تست کرونای همسرم مثبت شد. از دیشب که علائم داشت قرنطینه بود. ولی مطمئنم من و پسرم هم داریم.
حالا خودم هیچی. بچه رو باید چیکار کنم؟
ببرم دکتر؟ یا لازم نیست؟
تب نداره. عطسه و سرفه هم نمیکنه. فقط کلافس. همش میخواد تو بغل باشه و گریه کنه. الهی بمیرم براش زبون نداره که بگه چشه.
البته من ساعت 6 بهش پاراکید دادم.
بیچاره مامان بابام سه بار از صبح اومدن تا خونه ما. مامانم خواست بچه رو ببره. ولی من دلم طاقت نمیاره. نگهش داشتم پیش خودم.

کژال جان متاسفم بابت کرونای همسرت
به نظرم دکتر نبر الان شرایط خوب نیست، فکر کنم تند تند بهش شیر بده و حواست به دمای بدنش باشه تا خواست بالا بره استامینوفن بهش بده
  • (کژال)، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دختر من از اول چهارماهگی تا شروع ۷ ماهگی ( پایان ۶ ماه) خیلی توش سرگرم سد بعدش دیگه چون راه میفتن توش نمیمونن جمعش کردم الان یک ماهه
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۴، ۰۹:۰۴ عصر)nona نوشته است: شاینینگ جان تشک تا حدود ۷ ماهگی کاربرد داره

پس خریدش منطقی تر از راکر هست نه؟؟ پسر من تخت پارک هم داره البته
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان از کجا میدونی مبتلایی؟ علامت داری؟ الزامی نداره چون همسرت مبتلاست شما هم شده باشی بهرحال قرنطینه رو رعایت کنید. شما که دو تا ماسک بزن پسرت هم پیش خودت باید بمونه ممکنه ناقل باشه تا ۱۴ روز ( اگه نوعشو نمیدونید) کسی رو نبینید کسی هم خونتون نیاد. وسایل رو دم در بهتون بدند
ایشالا خودت و پسرت اصلا مبتلا نمیشید

شاینینگ تشک بنظرم جذابه تا وقتی بچه غلتای مداومش شروع نشده
راکر برای بزرگتر شدنشون هست من دوست داشتم بخرم اما الان که سلین جان گفتن خوب نیست شمیم جانم کفتن استفاده نداره نمیگیرم. اینم میره قاطی روروئک و جامپر و واکر که میگن خوب نیست ما هم نگرفتیم اصلا.

شاینینگ این مه گفتم از اول چهارماهگی چون تازه اون موقع تشکو خریدم شاید زودتر میگرفتم زودتر هم سرگرم میشد
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جانم خیلی خیلی ناراحت شدم انشالا که تو پسرت نگرفتیم و همسرتم زودتر خوب بشن 
به نظر منم دکتر نبر تو این اوضاع پسرت رو به شیر ببند و خودتم مایعات و سوپ گرم بخور و فقط استراحت کنین, خداروشکر مامان عزیزت هست بگو برات همه چی درست کنن بیارن پشت در, اب مرکبات و خودشونم بخور عزیزم, متاسفانه بچه منو تو که شیر خشک میخورن رو نمیشه تو این موارد تقویت کرد, انشالا که به خیر میگذره, مارو از حالت بی خبر نذار عزیزم
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۴، ۰۹:۰۰ عصر)(کژال) نوشته است: سلام دوستان
عمیقا نیازمند کمکم
امروز تست کرونای همسرم مثبت شد. از دیشب که علائم داشت قرنطینه بود. ولی مطمئنم من و پسرم هم داریم.
حالا خودم هیچی. بچه رو باید چیکار کنم؟
ببرم دکتر؟ یا لازم نیست؟
تب نداره. عطسه و سرفه هم نمیکنه. فقط کلافس. همش میخواد تو بغل باشه و گریه کنه. الهی بمیرم براش زبون نداره که بگه چشه.
البته من ساعت 6 بهش پاراکید دادم.
بیچاره مامان بابام سه بار از صبح اومدن تا خونه ما. مامانم خواست بچه رو ببره. ولی من دلم طاقت نمیاره. نگهش داشتم پیش خودم.

سلام کژال جان
به نظر من ببر دکتر ببین چی میگه... یعنی من خودم حتما میرم دکتر...
اگه تستی چیزی هم نیاز بود حتما انجام بدید...

توصیه می کنم که خودت دارویی چیزی بهش ندی... این استا و اینها روی کبد تاثیر داره... سر خود نده بخصوص که میگی تب و اینها هم نداره... شاید اصلا حال بد شما رو داره حس می کنه و بی قرار و کلافه میشه...

در کل نگران نباش واقعا خیلیا گرفتن و گذروندن براحتی... ان شاءالله که درست میشه...

میگم اگه مامانت از پس بچه برمیاد و پسرت هم کرونا نداره (این مدت رعایت کردید و مثلا با ماسک و اینها بودید)، شاید بد نباشه که ببره و خواهرت شیرش رو بده... اما اگه چند روزه که تست دادن و الان جوابش اومده، پیش خودتون باشه بهتره که یه وقت به بقیه نده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره کژال سر خود استا اینا نده حداقل مشاوره تلفنی بگیر از یه متخصص
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جون خداروشکر که خوبین الان عزیزم 
والا هرکی یه چیزی میگه 
منم سر دوراهیم 
یکی میگه شش ماهگی قبل اضطراب جدایی 
یکی میگه یکسالگی 
من خودم قصد دارم برای عید خدا بخواد میشه ۸ماهش جدا کنم و یکی دوماه تو اتاقش رو زمین بخوابم 
به نتیجه و جواب خوبی رسیدی به منم بگو خیر ببینی  Big Grin
  • mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم ازتون بچه ها
شوهرم دقیقا از عصر دیروز علائم داشت. صبح هم تست داد و عصر جوابش اومد.
این که میگم من و پسرم هم داریم برای اینه که علائم داریم. ولی خفیف. من که بدن درد و بی حالی. پسرمم یکم گرم بود. برای همین استا دادم.
من یه مشکلی که با ماسک دارم اینه که پسرم با ماسک مارو نمیشناسه. و گریه میکنه. این مدت هروقت زفتیم بیرون تا نشستم تو ماشین ماسکمو دراوردم که ببینه منم و گریه نکنه.
امروز هم کار داشتم تو آشپزخونه، شوهرم ماسک زده بود و از دور باهاش حرف میزد، که آروم بمونه، دنبال صدا میگشت. یعنی متوجه نمیشد اون باباشه که جلوش وایساده. هی به در خونه نگاه میکرد. برای همین خودم ماسک نمیزنم که بدتر گریه نکنه

بچه ها من فوبیای تب دارم. داداشم وقتی کوچیک بود از تب تشنج کرد و ابعد از اون ما ههمون بچه که تب میکنه حالمون دگرگون میشه. یکی از دلایلی که ندادم مامان بچه رو ببره همینه. مطمئنم تا صبح با دماسنج میشینه بالای سر بچه و انقد فشار عصبی به خودش میاره که باید 6 ماه داروی اعصاب بخوره

راستی این دماسنج های تفنگی رو باید با چه فاصله ای از پیشونی بچه بگیرم؟ قبلا هزار بار براش استفاده کردمااا. ولی الان مهم تره.
  • mona70، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان