ارسالها: 1,159
موضوعها: 0
تشکر Received:
4,399 in 811 posts
تشکر Given: 3,736
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
اعتبار:
5,519
سلام بچهها برای بادمجان شکم پر جداگونه بادمجان رو نیم پز کنم یا نه خام مواد بذارم و بره تو فر؟
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
لیدان جون من اول برش زدم توش نمک زدم برعکس گذاشتم تو سبد نیم ساعتی, بعد گذاشتم تو فر باز نیم ساعت نیم پز شد بعد توش مواد رو ریختم و باز گذاشتم تو فر
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
منم نیم ساعت برش زدم گذاشتم تو آب نمک بعد سرخشون کردم ، بعد موادو ریختم توش گذاشتم تو فر با سس رب و آب مرغ و زعفرون و آبغوره ای که ریخته بودم رو بادمجونا
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
ارسالها: 967
موضوعها: 1
تشکر Received:
4,301 in 808 posts
تشکر Given: 454
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,439
پودر سوخاری دانه ریز و دانه درشت چه فرقی با هم دارند?
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شماره مجازی تیندر
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
دونه ریز وقتی توی تخم مرغ میزنی و میزنی توی پودر و سرخ میکنی حالت خمیر دور مرغ میشه مثل مرغ سوخاری های ساده بیرون, اما درشت انگار روی مرغت پولکی طوریه
ارسالها: 967
موضوعها: 1
تشکر Received:
4,301 in 808 posts
تشکر Given: 454
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,439
خب مورد استفاده ش هم فرق می کنه?
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۱۱/۲۵، ۱۰:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۲۵، ۱۰:۴۵ عصر، توسط youtab.)
نه ظاهرش فقط, گاهی بعضیاش تند تره
من اون پولکیارو بیشتر میپسندم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شماره مجازی تیندر
ارسالها: 967
موضوعها: 1
تشکر Received:
4,301 in 808 posts
تشکر Given: 454
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,439
برا داخل ک*ت*ل*ت می خوام کدوم مدلش رو باید بگیرم?