امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
سلام بچه‌ها برای بادمجان شکم پر جداگونه بادمجان رو نیم پز کنم یا نه خام مواد بذارم و بره تو فر؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیدان جون من اول برش زدم توش نمک زدم برعکس گذاشتم تو سبد نیم ساعتی, بعد گذاشتم تو فر باز نیم ساعت نیم پز شد بعد توش مواد رو ریختم و باز گذاشتم تو فر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
مرسی گلم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم نیم ساعت برش زدم گذاشتم تو آب نمک بعد سرخشون کردم ، بعد موادو ریختم توش گذاشتم تو فر با سس رب و آب مرغ و زعفرون و آبغوره ای که ریخته بودم رو بادمجونا
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
به به . ممنونم الما جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پودر سوخاری دانه ریز و دانه درشت چه فرقی با هم دارند?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
دونه ریز وقتی توی تخم مرغ میزنی و میزنی توی پودر و سرخ میکنی حالت خمیر دور مرغ میشه مثل مرغ سوخاری های ساده بیرون, اما درشت انگار روی مرغت پولکی طوریه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
خب مورد استفاده ش هم فرق می کنه?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه ظاهرش فقط, گاهی بعضیاش تند تره

من اون پولکیارو بیشتر میپسندم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
برا داخل ک*ت*ل*ت می خوام کدوم مدلش رو باید بگیرم?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان