امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سوفی جان تیتر بتا بده بعد اگر عددش خوب و بالا بود برو پیش دکتر عزیزم که ساک رو ببینه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، mona70، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دلم ميخواد بزنم زير گريه
مامانمو گفتم اومده
بهش زنگ زدم گفتم خودتو به من برسون كه حالم خيلي خرابه
ميرم يه دوش بگيرم
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جون،تیترش چندباشه اوکیه؟ آخه نمیخوام زود برم دکتر دکتر دوبار سونو انجام بده...تیتر بتا رو هرجا برم انجام میدن؟
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون دختر من یه مدت این کارو میکرد. غذا رو تو دهنش نگه میداشت. بعد فهمیدم به خاطر بیسکوییت بز بود که مجدد تو فرنیش قاطی میکردم که مثلا وزن بگیره. قبلا به توصیه دکتر قطع کرده بودم، اما وقتی دیدم کمکی رو خوب میخوره خواستیم پرکالری‌تر شه. نگو دوست نداشت و حالا حتی سوپ رو هم نمیخورد. احتمالا فکر میکرد هر غذایی که میدیم بیسکوییت داره. بعد قطع کردیم، اصرار زیادی هم نکردیم دوباره خوب شد. ببین چی رو تو غذا دوست نداره.
الان فعلا فرنی و سوپ میخوره و منم میترسم هییییچ تغییری بدم تو غذا. چون شیرش خیلی کمه و عملا غذای اصلیش کمکیه!
وای من اصلا انقد میفهممت که زبونم بند اومده Sad
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
اره سوفی جون همه ازمایشگاه ها انجام میدم جوابشم همون روز میدن, عددشو من خیلی دقیق نمیدونم, نن هفته سه یا چهار بودم فمر کنم ۲۰۰بود اما هرروز خیلی بیشتر میشه عددش
...
لیانه قشنگم قربونت بشم خوب کردی گفتی به مامانت, خدا حفظشون کنه برات, بعد دوش هم یه چای یا قهوه برای خودت بذار یا یه ساعت بخواب هرکدوم بهترت میکنه
...
بچه ها دوستی دارم خونوادش جنوبن و مامان طفلیش بستریه و دکترا جوابش کردن, بچه ۵ ماهه داره باید حتما بره با هواپیما مادرشو ببینه تا بنده خدا اتفاقی براش نیوفتاده, حالا میترسه از هوای هواپیم, میگه به بچه فقط همین رفت و برگشت قطره خواب اور دم که بخوابه تو هواپیما و براش ماسک بذار, گفتموالا نمیددونم اومدم ز شما بپرسم
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Rose، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بن سای جون، اره پیش خودش میخوام برم، بن سای جون نمیخوام خیلی زود برم که سونو کنه بعد قلب تشکیل نشده باشه بعد دوباره بگه هفته بعد بیا واسه قلب دوباره سونو کنه، از یه طرفم میخوام ساکو ببینه خیالم راحت باشه دوقلو نیست، آخه تو خانواده دوقلوئی زیاد داریم  Sad
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱، ۰۵:۳۷ عصر)liyane نوشته است: دلم ميخواد بزنم زير گريه
مامانمو گفتم اومده
بهش زنگ زدم گفتم خودتو به من برسون كه حالم خيلي خرابه
ميرم يه دوش بگيرم
خیلی کار خوبی کردی
آفرین
برو برو یه استراحتی بکن، نفسی تازه کن عزیزم
خواستی گریه هم بکنی اشکال نداره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شش هفته دیگه حتما شاکو میبینه برو پیش دکتر

یوتاب نه اصلا چکاریه اولا بچه پنج ماهه اصلا نباید ماسک بذاره بعضی دکترا میگن یکسال حتی شش ماه ولی مثلا دکتر خود من تا دو سال کاملا مخالفه
بعد اصلا اصلا هیچ خواب آوری نباید به نوزاد اینقدری داد اصلا

با ماشین نمیتونه بره؟ شب راه بیفته که خداقل بچه طول شب خواب باشه
  • (کژال)، liyane، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه نمیتونه با ماشینبره, مامانش بنده خدا حالش خیلی وخیمه, چکار کنه به نظرت؟
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوفی اول خب باید ساکو ببینن که خارج رحمی هم نباشه پوچ نباشه بعد سونوی قلب. اینکه یهو بری تو هفته ۸ سونوی قلب چندان روال درستی نیست

سوفی تودتاپیک بارداری پست بذار ما اونحا میاییم خواهر Smile

یوتاب اگه اینطوره که متاسفانه فقط باید توکل کنه بره این رو هم بوذیره که احتمال خیلی زیاد متاسفانه نوزادش مبتلا خواهد شد Sad

یه دربست بگیره بره اگه ماشین ندارن چرا با ماشین نمیره
  • (کژال)، 2015، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان