۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۱:۳۹ صبح
وای سرهمی دگمه دار از بالا تا پایین واقعا راحتترین نوع لباسه خدا مکتشفشو بیامرزه

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۱:۳۹ صبح
وای سرهمی دگمه دار از بالا تا پایین واقعا راحتترین نوع لباسه خدا مکتشفشو بیامرزه
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۱:۴۸ صبح
وای منم از سرهمی خوشم نمیاد فقط زیردکمه..من از سیسمونی مهتاب خرید میکنم خوبه.
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۱:۵۶ صبح
بچه ها شما احساس نمیکنید با سرهمی بچه لباس تو تنش کشیده میشه؟ فقط منم احساس میکنم با سرهمی پوشکش وله؟
آهان یه مشکل دیگه که با سرهمی دارم اینه که آستینش بلنده. پسرم تا آرنج میکنه دهنش آستینو. اینجوری آستین کوتاه میپوشه فقط دستشو میک میزنه روانم آروم تره. بنسای جان چه خوب که حوصله داری مغازه های عبدل آباد رو بگردی. من هفته ای یه بار اونجام برای پارچه. ولی حوصلم نمباد مغازه های بچه رو نگاه کنم. آخه همه مغازه هاش همه چی داره. از کالسکه و ساک بگیر تا شیشه و پوشک ![]() ولی اینبار باید دقت کنم
شمیم جون منم از مهتاب گرفتم چندبار
![]() کژال نه من اصلا چنین حسی ندارم کلا با تنها چیزی که حال نمیکنم بلوزه. چون از شلوار درمیادشکمش لخت میمونه. یا تن دخترم شلوار و بادیه یا سرهمی دگمه ای یا رامپر، سرهمی زیپ دارم اکی نیستم بد وایمیسه.
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۰۷ صبح
بچه ها منم پیج لباس برای عید لازم دارم
لباس تو خونه ای هاش رو از الیسام سفارش دادم (دومین باره سفارش میدم ازشون)، هنوز نرسیده ولی نسبت به قیمتش که خب تو خونه ایه من نسبتا راضی بودم... والا اینجا رفتیم امامزاده حسن، تیشرت شلوارک و اینا زیر 200 نبود اصلا!!!!!!! معلوم نیست جنگه چیه اینقدر گرون شده لباس و البته کلا همه چیییییی!!!!!! گفتم لباس تو خونه ای خب از الیسام می گیرم، لباس عید هم اگه شد و پیدا کردم یه بلر براش می گیرم، نشد دیگه یه لی می گیرم با پیرهنی که داره بپوشه یا فوقش نمی گیرم دیگه... اگرچه احتمالا امسال هم خبری از دورهمی و اینها نیست... و به نظرم خرید لباس عید برای اون زمان که سالی یه بار بچه ها و بزرگترا لباس می خریدن معنا داشت، الان بازار شب عید شده بنجل بازار و گرون بازار!!!!!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
رز جان این الیسام پیج اینستاس؟سایته؟
(۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۰۵ صبح)nona نوشته است: شمیم جون منم از مهتاب گرفتم چندبار اره نونا. سرهمی زیپ دار که بده. قلمبه میشه زیپش آخه پسر من انقد وول میخوره بعضی وقتا بغلش میکنم میبینم نصف باسنش تو پوشک نیست. با سرهمی که دیگه هیچی. باز بادی پوشکو فیکس نگه میداره
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۳۲ صبح
سلام مامانا
یه برند ایرانی لباس هست به اسم ریکالاکو، تنوع سرهمی هاش خوبه کلا لباسهای خونگیش نسبت به نیلی و دانالو خوش قیمت تره الان هم حراج ۲۰ و۴۰ درصد داره، من دیروز چند تا لباس سفارش دادم البته هنوز دستم نرسیده امیدوارم خوب باشه ، گفتم اگه دوست داشتید ببینید این لینک پیجشه https://instagram.com/rikalako?utm_medium=copy_link فکر کنم تهران شعبه زیاد داره ![]() • (کژال)، 2015، mahtakhanoum، nona، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۳۹ صبح
کتاین جان ریکالاکو یه بدی اساسی داره که من اصلا نتونستم ازشخرید کنم سرهمیاش جورابدارن، یا فقط از زیر کمر دگمه میخورن، رامپراشم همینطور. قیمتاش موافقم خیلی مناسبن دوستامم که خرید کردن از جنساش راضبن
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۴۵ صبح
من اتفاقا سرهمی از اینایی که از زیر کمر دکمه میخورن سفارش دادم، مشکلش چیه نونا جون؟
بچه ها سلام, منم عاشق سرهمیم, بادی و شلوار هم خیلی ها اما سرهمی رو خیلی راضیم, قشنگ بچه توش محفوظه همه جاش, مخصوصا که سیینه خیز میره ارنج و زانوش نمیکشه هی قرمز بشه و دپن دون بشه
من از عبدول اباد یه مغازه هست اون اولش کلی سرهمی داره من همیشه یه سایز بزرگتر میگیرم یا قبلیشو میبرم میذارم روش, این مغازه هه قیمتاش از همه عبدول اباد مناسب تره, بقیه۲۰_۳۰تومن همونو جنسو گرونتر میدن, هفته دیگه شاید برم یه سر اونجا اسم مغازه رو بهتون میگم ریکولاکو رو منم خریدم اما حضوری, از شعبش که توی سرزمین افتاب نزدیک بام لنده, جنسش واقعا عالیه اما راستمیگه نونا زیرش فقط دکمه داره و سختشه بچه موقع پوشیدن و دراوردن, یعنی مثل بلوز تنش میکنی از اونورم دور مچ پاش بستس پاشو میکنی توش و دکمه هاش زیر پوشک و و کنار پاش داره, اما قیمت و جنسش عالیه کلا این پاساژه با اینکه هنوز کامل مغازه هاش بلز نشدن اما همیشه من تونستم چیزی گیر بیارم ازش همه قیمتیم داره, از ۳۰تومن تا ۵۰۰ تومن یه دست لباس یه مغازس اسمشو باز میگم زود بهتون, پیجم داره, یه بار گفتم فکر کنم, بادی و شلوار و سرهمی و همه چی داره همه از ۳۰ تومن تا زیر ۲۰۰ جنساشم خیلی خوبه من بالای ده تا ازش خریدم, فقط تنوعش زیاد نیست اما واسه خونگی عااالیه |