امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بن سای جون اختیار داری چه فضولی ای، ما دریاییم، هنوز اختلافه بین من و همسرم تو آدرس پستی خب درج میشه شهرک، اما از نظر من دریا دیگه محدوده سعادت آباده Smile
آره خودمم اینجا رو دوست دارم از زمان دانشجوییم که خونم پردیسان بود به اینجا عادت کردم اما واقعیتش خب هم راحتی مامانم برام اولویته هم اینکه راستش ترجیحم اینه همه تخم مرغامونو تو یه سبد نچینم،( بیشتر از من همسرم دل بزرگی داره Smile ) من به اندازه ارزش زمین پول ساخت میذارم بهمون نسبت به اسمم میشه. یه مقداری هم میمونه که اونو به نیت شروع کسب و کار آیندم خدا بخواد نگه میدارم.

ایانه جون آره خیلیم خوبن

قابل نداره ترگل جونم Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Celin، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
همسر من شبکار شد این هفته و من موندم و قطع شیر شب این بچه جووون
خودم باید تنهایی یکساعت نصف شب راه ببرم دیگه
بچه ها میگم به دکترم گفتم که هر دو ساعت شیر میخوره شبا گفت خب بخوره !! یعنی نگفت قطع کن
ولی تو اینستا اینا همه دکترا میگن باید قطع بشه
حالا این هفته ببینم دکتر زندیه چی میگه
  • (کژال)، 2015، Celin، Elhamgoli، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان دکتر پسر منم همه چیز رو میسپره به خود بچه. میگه هرطور خودش تصمیم گرفت شیر بخوره
هرچه قدر خودش خواست
هروقت خودش خواست
کلا ما چشممون به نظرات خود فسقله

وای نونا من عاااااشق اسباب کشیم. خیلی حس خوبیه همه جا اساسی مرتب و تمیز میشه
چیدمان جدید. تنوع
ولی کلا کم تو زندگیم اسباب کشی کردم. از وقتی عروسی کردمم تو همین خونم
  • 2015، Elhamgoli، liyane، Nedaa28، nona، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال دکتر منم همین مدلیه
ولی میگن باعث پوسیدگی دندون میشه شیر شب
بعد من خودمم هلاکم از بیخوابی
پسر تو فکر کنم ۵ ، ۶ ساعت میخوابه مداوم که خیلی خوبه
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من اگه ب دخترم شیر ندم و بدون شبر بخوام بخوابونمش چنان از ته دل گریه میکنه با صداااای بلند ک اون یکی فسقل بیدار میشه
فعلا کنسله 
چشم امیدم ب خود‌شه کوتاه بیاد 
نونا جون ب سلامتی انشاله خوب پیش بره همه چی
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جون پسر من شب اول گریه کرد ولی شب دوم گریه نکرد فقط بغلش کردیم خوابید اما نیم ساعت بعد باز بیدار شد
حالا امشب ببینم چی میشه

بعد همسرم بیشتر استرس میگیره انگار چییی شده ، همش میگه وای خانوم بیحال نشه از گشنگی شیر نخوره !!! میگم کلا دو ساعته شیر نخورده هیچیش نمیشه
یه کم اگه گریه کنه هم که هی اشاره میکنه خواهش میکنم بذار بخوره !!
از یه لحاظ شبکار شده بهتره والا
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها خیلی گلید Smile
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۳، ۱۲:۴۶ صبح)Nedaa28 نوشته است: کژال دکتر منم همین مدلیه
ولی میگن باعث پوسیدگی دندون میشه شیر شب
بعد من خودمم هلاکم از بیخوابی
پسر تو فکر کنم ۵ ، ۶ ساعت میخوابه مداوم که خیلی خوبه

ندا جان اره 6 ساعت متوالی میخوابه
ولی من تو اون 6 ساعت نمیتونم بخوابم. از 7 تا 1 میخوابه
من اون تایم دارم شام آماده میکنم و جمع و جور میکنم و با همسریم خلاصه. 
تا 1 بیدار میمونم که شیر بخوره. بعدم که دیگه هر 3 ساعته.
از 6 هم که کلا بیداریم
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۹:۵۷ عصر)youtab نوشته است: عههه صحرا جون سلام عزیزم, امروز یادت کردم تو بحث خودمونی, اخ بگردم براش که درگیر شده پسرت, الان خوبه دیگه؟
علایمش چی بود؟
آخی؛لطف داری یوتاب جون.به خدا منم همش به فکر تو و بچه های اینجا هستم؛اما زیاد وقت نمیشه بیام.هرموقع هم میام فقط میرسم بخونم Undecided
آره خداروشکر الان خوبه.علائمش هم این بود که ۲ روز تب داشت.تبش هم مقاوم بود و راحت پایین نمیومد و تا ۳۹ هم رفت.شیر هم نمیخورد و فقط هر ۵-۶ ساعت یه بار که موفق میشدیم تبش رو یه ذره پایین بیاریم شیر میخورد.خیلی هم بی قراری و گریه میکرد.بعدشم تا چند روز تک سرفه داشت که خداروشکر خوب شد.ولی خیلی سخت گذشت؛ایشالا برای هیچکس پیش نیاد

(۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۹:۵۹ عصر)Sh96.shamim نوشته است: اره واکسن ۶ماهگی هم عقب میفته.یک سالگی فرق داره فکرنکنم عقب بیوفته باز از دکتر بپرس
وای نونا وسط این همه کار و بچه داری.از الان خدا قوت

ممنون شمیم جان Heart

(۱۴۰۰/۱۲/۲، ۱۰:۰۴ عصر)Bonsay نوشته است: سلام صحرا جون انشاالله که همگیتون خوبه خوب شده باشید

ببین‌ ما رفتیم بهداشت خودشون علت دیر رفتنمونو پرسیدن که ما گفتیم قرنطینه بودیم و گفتیم حال خودمون چجوری بود و پسرم چجوری بود که دیگه با شرح حالی که دادیم خودشونم چندتا سوال پرسیدن و دیگه براش واکسن و زدن و خداروشکر طوری نشد
بعد گفت ۲ ماه بعد از همین امروز که واکسن چهارماهگیش و زده باید واکسن ۶ ماهگیشو بزنید( مثلا ۲۸بهمن زدیم بعدیش ۲۸ فروردین هست)
و اینکه بهداشت گفت زودتر زدن واکسن مجاز نیست و ممکنه باعث شوک بشه و‌سیستم قبول نمیکنه ولی دیرتر زدنش طوری نیست

ممنون بونسای جون.آره خداروشکر دیگه خوب شدیم.خوشحالم که برای شما هم به خیر گذشته و خوب شدین Heart
آهان مرسی که گفتی عزیزم.امیدوارم واقعاً مشکلی نباشه که ۳ هفته دیرتر شده.اصلاً دوست نداشتم اینجوری بشه Sad
اما خب بازم یه کم خیالمو راحت کردی.ممنون عزیزم Heart
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صحرا جان طفلی ایشالا که خودت و کل پسرت ازین ببعد خوب خوب باشید
  • 2015، mona70، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان