ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
الما بوی مرغ نمیده اینجوری؟؟؟
فاطمه هستم
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
نه اصلا، اون همه ادویه و پیاز و زعفرون و آبلیمو زدیم،بو چرا بده
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
من این سری امتحان میکنم روش آلما رو
فقط آلما حتما باید رون باشه؟من توی بسته بندی هام سینه مرغ هم دارم
اونم اوکیه؟قشنگ آبدار میشه ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
آلما باید با پوست باشه؟ یا بدون پوستم خوب میشه؟
ارسالها: 740
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
تاریخ عضویت: آذر ۱۴۰۰
اعتبار:
4,289
آلمام مرسی عزیزم. مامانم همیشه مرغ رو اینجوری درست میکرد. شکل رون مرغ قشنگ میمونه؟ برای مهمون؟
من دیروز یه مرغ ۹۰۰ گرمی داشتم. هوس اکبرجوجه کرده بودم. فرصت توی مواد خوابوندنم نداشتم. دیگه از حس آشپزیم و تجربه اکبرجوجه های اصل شمال استفاده کردم. از خودم یه دستور کشف کردم. خیلی خیلی خوب شد.
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
وای الما جان دمت گرم۱۵ساعت وقت صرف درست کردن و اماده کردن یه غذا کردی...
اینو حتما دراولین فرصت درست میکنم...هوس کردم
فاطمه هستم