۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۶:۴۷ عصر
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
بن سای جان چند وقتشه؟
فعلا تا می تونی شیر خودت رو بهش بده... ولی به نظر من در اولین فرصت ببرش دکتر
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۹:۴۳ عصر
پس حداقل با دکترش آنلاین مشاوره بگیر... چون تا ۳ ماه که خیلی خیلی مهمه، یادمه تا ۱ سالگی هم باید توجه ویژه به اسهال بشه... من نمی دونم این اصلا اسهال محسوب میشه یا نه ولی چون منبع غذایی جز شیر شما نداره، مطمئن شی خیلی بهتره...
والا نمی دونم بن سای جان شرمنده واقعا...
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۱:۲۳ عصر
دکتر من گفت تا ۶ بار طبیعیه
پروبیوتیک میتونی بدی
۱۴۰۰/۱۲/۷، ۱۱:۵۶ عصر
خدا رو شکر
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۰:۴۱ صبح
کژال خیلی خنده دار بود
والا خدا رو شکر گویا پیک رو گذروندیم! در کمال تعجب البته، عید هم دور همی های ساده و کم جمعیت ( در حد دو تا خانواده با هم) در صورت نداشتن هیچ علامتی و زدن سه دوز واکسن گفتند اکی هست. البته قطعا دید و بازدید عید با اقوام ممنوعه، فقط در حد درجه یکها با شرایط بالا. ما مه میریم خونه مامان باباهامون. شما بعد از رفع تمام علایم اگر خیلی خیلی سبک بوده مروناتون دو هفته بعدش واکسن میزنن اما اکه دارو مصرف کردید و علایم داشتید احتیاطا یک ماه صبر کنید. باز از یه دکتر آنلاین بپرسی هم دقیقتره هم مطمئنتر
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۱:۱۵ صبح
ممنونم نونا جان. نه جدی گفتم. واقعا اطلاعات پزشکیت خیلی خوبه. کاملا مشخصه علاقه داری.
من که دوباره دغدغه اصلیم هواپیماس ![]() • 2015، Elhamgoli، mona70، nona، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۳۱ عصر
سلام
وقتتون بخیر باشه برای افزایش شیر چیکار کردین؟ من شیرم خیلی کم شده طوری ک بچم خیلی بهونه میگرفت مجبور شدم شیر خشک بدم بهش از دیشب تا حالا ۳ بار دادم بهش خیلی ناراحتم شیر خودمو هم میدم ولی انگار کافی نیس دلم میخواست فقط شیر خودمو بدم خصوصا صبحا شیر ندارم چی بخورم؟تجربه ای دارین؟ممنون
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۳۷ عصر
عاطفه جان براب من پنیر پیتزا و بادام ومرغ خیلی شیرم زیاد کرد طوریکه اگر ی شب پیتزا بخورم برای پسرم امپراطوریه خخخ
ولی فجر کنم واسه هر کی ی مدلی جواب میده اها ی پودری هم من گرفتم خیلی خوب بود فکر کنم لیدی میل اسمش بود . روی من خیلی جواب داد. کاکایویی اش بگیری قشنگ طعم شیر کاکایو میده اونم میخوای ی تست بکن بعد استرس هم خیلی بده . من هر موقع ناراحتم یا استرس دارم به شدت شیرم کم میشه البته با همه موارد بالا من هم به پسرم کمکی شیر خشک میدم و به نظر من و دکترش هم ایرادی نداره وقای شیر کمه بچه شیر خشک هم در کنارش بخوره ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، nona، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۴۶ عصر
عاطفه جان پودر گالاکتومید + قرص لاکتاول و اب هویج میتونی بخوری
![]() • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، nona، Rose، youtab، |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان