ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
الان برگ بو انداختم باز دارچین هم بندازم؟
پیا. شیرینش نمیکنه؟
ارسالها: 1,251
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,938
من برگ بو تا حالا استفاده نکردم
نه پیاز اوکیه حتما بنداز
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
مری جون من مامانم با پیاز و ادویه فراوان و نخود میپزه ،دیگه هیچی اضافه نمیکنه ،خیلی هم طرفدار داره کله پاچه هایی ک میپزه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
مری جون منم همین روش ندا و نسیمه رو انجام میدم...بپز فردا بخور حالشو ببر....ولی قشنگ موقع سرو بذار ابکش کم بشه ،فلفلش رو هم زیاد کن
فاطمه هستم
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
اره همینجوری.
فقط من مامانم همیشه وقتی میذاره چند تا جوش بخوره بعد ابشو خالی میکنه یه اب عوض میکنه بعد باپیاز و ادویه ها میپزه.اینجوری بوی سیرابی یا کله پاچه اصلا تو خونه شون نیست
فاطمه هستم
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
نسیمه جان
من نارگیلو که پوست کندم ، ۳ لیوان شیر داغ کردم ، نارگیلو با شیر ریختم تو میکسر، کامل میکس کردم، بعد از صافی ردش کردم، ۲ -۳ ق از نارگیلو دوباره ریختم تو شیر، بقیه نارگیلارو یه آب زدم تا شیرش بره، بعد تو ماهیتابه تفت دادم تا خشک شه ( مواظب باش نسوزه ها)
بعد به شیر نارگیل یه ق پودر کاکائو و ۲ ق عسل اضافه کردم ، دوباره چند پالس زدم که میکس شن باهم ، خیلی خوشمزه میشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو