۱۴۰۰/۱۲/۱۶، ۰۵:۴۳ عصر
آلما چه خانوم و باسلیقه،آفرین.
من میمیرم واسه خوراکی نارگیلی
من میمیرم واسه خوراکی نارگیلی
پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۶، ۰۵:۴۳ عصر
آلما چه خانوم و باسلیقه،آفرین.
من میمیرم واسه خوراکی نارگیلی
۱۴۰۰/۱۲/۱۶، ۰۵:۵۴ عصر
سپی جان ممنو عزیزم
منم عاشق نارگیلم، مخصوصا اون کاکائوهایی که توشون مغز نارگیلیه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۶، ۰۷:۴۷ عصر
آلما بعد ک تفت دادی چجور پودر کردی؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۱۶، ۱۰:۱۳ عصر
پودر که نه، دیدی نارگیل خشک چطوری میشه ؟ دون دون، اونطوری شدن
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۱۲:۰۸ صبح
نسیمه جان دستور توپک خرمایی رو بگو عزیزم
مغزش چیه؟ ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۱۲:۳۳ صبح
الهام جان من گردو و بادام اگز داشته باشم پسته رو پودر یا نیم کوب میکنم میذارم وسط توپکهام بعد بعضی ها توی پودر نارگیل بعضی ها رو هم توی کنجد میزنم و عالی میشه
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۱۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۱۴ صبح، توسط نسیمه جااان.)
عزیزم ۵ قاشق آرد گندم رو بو دادم ،خامی ش ک گرفته شد و تغییر رنگ داد یه قاشق کره گیاهی بهش زدم و خرمای هسته گرفته رو بهش اضافه کردم یه مقدار دارچین و زنجبیل اضافه کردم و با گوشکوب ،حسابی له کردم ،بعد اندازه یه گردو برداشتم ،بازش کردم توش رو مغزگردو بعضی هاش رو بادوم بعصی هاش رو پسته گذاشتم گرد کردم و بستم ،توی کنجد غلطوندم و تمام
خیلی خوشمزه س
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۳۰ صبح
نسیمه جان آرد رو چند دقیقه تفت دادی؟
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۴۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۴۱ صبح، توسط نسیمه جااان.)
عزیزم با شعله ی خیلی کم حدودا ۱۰ دقیقه
بچه ها یه سوال ،من تا الان از پودر زنجبیل استفاده میکردم، الان زنجبیل تازه گرفتم یه مقدار،چه جوری نگه داریش کنم ک خراب نشه؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|