امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
دوستانی که نی نی هاتون بزرگتر از پسر منه. به کمکتون احتیاج دارم
پسرم تعداد غلت زدن هاش زیاد شده. بعد فقط میتونه طاقبازه برگرده به شکم. بعد گریه میکنه که منو برگردونید
خیلی سریع هااا
تو یه دقیقه 20 بار برمیگرده
از کنارش تکون نمیتونم بخورم. یعنی از ساعت 7 تا الان کلا کنارش نشستم. حتی صبحانمو تو سینی گذاشتم نشستم پیشش. که اسید معدم زد بالا انقد خم و راست شدم وسط دو لقمه صبحانه.
این روزا اندازه روزای کولیک برام سخت شده. کلا بهم چسبیده. آب نمیتونم برم بخورم
شما چطوزی گذروندید این دورانو؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
عزیزم داره اضطراب جداییش شروع میشه دیگه... اوضاع تا حدود 18 ماهگی همینه... باید مراعاتش رو بکنی و بهش توجه کنی و اضطرابش رو ندیده نگیری و پیشش باشی...

می تونی بازی های سن مناسبش رو سرچ کنی و پیدا کنی شاید یکم آزاد بشی... واقعیتش اینه که تا 1 سالگی انتظار جدا موندن بچه رو نمیشه داشت... از 1 سالگی با چند دقیقه ممکنه شروع کنه ولی حتما باید شما رو ببینه... از 1.5 که اضطراب جدایی تموم میشه خیلی بهتر میشه... از 2 ممنه نیم ساعت اینطورا هم جدا بازی کنه و مشغول باشه برای خودش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، mona70، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان برمیگرده نمیتونه خودشو نگه داره یعنی؟؟
منم گذروندم این دوران رو به سختی تو...ولی چندروز بعد پسرم یادگرفت با دستاش خودشو نگه داره و سرش رو بیاره بالا...وقتی برمبگرده به شکم دستاشو ازاد میکنی از زیرش؟؟
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۲۹ عصر)Rose نوشته است: عزیزم داره اضطراب جداییش شروع میشه دیگه... اوضاع تا حدود 18 ماهگی همینه... باید مراعاتش رو بکنی و بهش توجه کنی و اضطرابش رو ندیده نگیری و پیشش باشی...

می تونی بازی های سن مناسبش رو سرچ کنی و پیدا کنی شاید یکم آزاد بشی... واقعیتش اینه که تا 1 سالگی انتظار جدا موندن بچه رو نمیشه داشت... از 1 سالگی با چند دقیقه ممکنه شروع کنه ولی حتما باید شما رو ببینه... از 1.5 که اضطراب جدایی تموم میشه خیلی بهتر میشه... از 2 ممنه نیم ساعت اینطورا هم جدا بازی کنه و مشغول باشه برای خودش...

رز فکر نمیکنم اضطراب جداییش شروع شده باشه. وقتی میریم خونه مامانم کلا منو تحویل نمیگیره. همش میخواد تو بغل اونا باشه. این غل خوردنه داستان شده برام. نمیدونم چجوری یادش بدم کامل بچرخه Huh

رز اتفاقا خودم سال دیگه نمبخوام کلاس بگیرم. احساس میکنم اوج اضطرابش اون موقعس. یک ساله میشه تا مهر

(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۳۰ عصر)2015 نوشته است: کژال جان برمیگرده نمیتونه خودشو نگه داره یعنی؟؟
منم گذروندم این دوران رو به سختی تو...ولی چندروز بعد پسرم یادگرفت با دستاش خودشو نگه داره و سرش رو بیاره بالا...وقتی برمبگرده به شکم دستاشو ازاد میکنی از زیرش؟؟

فاطمه میتونه سرشو نگه داره بالا. ولی یکم نگه میداره خسته میشه. میخوابه پتوی زیرشو میخوره. بعدم غر میزنه. نمیتونه دوباره برگرده طافباز بشه
  • 2015، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اونها رو احتمالا خیلی می بینه و می شناسه... یعنی معمولا دو مراقب اصلی رو بچه باهاشون راحته... الان شما که اصلی ترین مراقبش هستی رو نمی تونه وقتی هیچ مراقب دیگه ای نیست رها کنه...
بهرحال علائمی که میگی که نمی تونه تنها بمونه و باید پیشش باشی رو من فکر کردم منظورت از نظر اینه که مثلا گریه و اینها می کنه و نمیذاره مثلا یه لقمه غذایی چیزی بخوریSmile

از این جهت که زودتر غلتیدن یاد بگیره، اسباب بازی که دوست داره رو در جهتی که می خوای بغلته و راحت تر می غلته، بذار تا بخواد خودش رو کش بده... دستش هم آزاد باشه حتما و زیرش نباشه... زاویه ی اصلی هم نباشه، مثلا پسرت به سمت غرب راحت می چرخه، عروسک مورد علاقه ش رو بذار توی شمال غربی که خودش رو به بالا کش بده و دستش آزاد باشه که بتونه بچرخه... خودت و باباش هم جلوش غلت بزنید ببینه... وقتی می چرخه کلی تشویقش کنید... تا صداش درمیاد که من رو بچرخونید، خودت رو جلوی چشمش مشغول کن و بگو مامان دستش بنده خودت بچر مامان و تشویق کلامی کن، و بعد از 30 ثانیه اگه نتونست، برو کمش، کم کم این مدت رو زیاد کن تا تلاش کنه... و وقتی چرخید حسااااابی شادی از خودت نشون بده... فوری یاد میگیره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، mona70، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
کژال جان یاد میگیره،این تکنیک ۳۰ثانیه و تشویق کردن رز هم که میگه عالیه..من همش باهاش حرف میزنم از تو اشپزخونه و میگم آفرین مامان دیدی تونستی...حالا بچرخ و... البته خب کوچیک هم هستم زود خسته میشن،پسر منم همیمطوری بود بعد ۱۰روز توانست خودشو بیشتر نگه داره و اطراف رو ببینه
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
صحرا جان من پیش زندیه رفتم و تست پوستی دادم واسه پسرم
چه نوع آزمایشی قراره بدی واسه آلرژی؟

کژال جان دقیقا ماه پیش من همین داستان با پسرم داشتم
یعنی یکسره باید برش میگردوندم
ولی الان کامل میتونه سرشو کنترل کنه اسباب بازی میذارم جلوش سا کتاب ایستاده میذارم هی باهاشون ور میره بازی میکنه
سرشم که خسته میشه میذاره رو زمین
دو هفته ای طول میکشه تا راه بیوفته
  • (کژال)، 2015، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا یعنی همونجوری دمر بازی میکنه؟ به دلش فشار نمیاد؟
برمیگرده دوباره خودش طاقباز بشه؟
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه دیگه عادت کرده قبلا بالا هم میاورد ولی الان قشنگ دستاشو میبره جلو دندونی ایناشو میگیره
نه هنوز خودش طاقباز نمیشه ، چند دفعه صبحا که انرژیش زیاده برگشته ولی روتین نیس
فکر کنم این فسقلا هر کار جدیدی یاد بگیرن اولاش خیلی درگیریم
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره کژال باید صبر کنی چاره ای نیست 
الان دختر من خودش دوباره برمیگرده 
بازی هم میکنه برگشته ی کم خودشو میکشه جلو ولی زود خسته میشه بعد غرغر میکنه بغلش کنم یا بشینم پیشش بازی کنم 
تا مرحله بعد ک سینه خیز بره و بدوییم دنبالشون   Big Grin
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان