امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۱۹ عصر)شیدا نوشته است: ممنونم عزیزانم
پودر لیموعمانی داشتم، حقیقتا خیلی برام کاربردی نداره. چون داخل بعضی غذاهام لیموعمانی استفاده میکنم دیگه نیازی به پودر نیست به نظرم. پودر لیمو کاربردیه به نظر شما؟
یا فلفل قرمز برام کاربردی نداره. چون غذای تند دوست نداریم.
بچه ها فلفل سفید چه کاربردی داره؟
پودر پیاز چی؟

پودر لیمو عمانی توی ته چین گرمساری، ته چین شاهرودی، قورمه سبزی بعضی از شهرا کاربرد داره می تونی درست کنی

فلفل قرمز توی غذاهای هندی ولی میگی استفاده نداری تند نمی خورید باید بریزی دیگه...

فلفل سفید جاهایی که نمی خوایم دونه های فلفل سیاه معلوم باشن استفاده می شه... الان حضور ذهن ندارم کجا میشه استفاده کرد

پودرپیاز هم من توی خیلیییییی از غذاها می زنم و کلا مزه ش رو خیلی دوست داریم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Elham67، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ
فلفل سفید مثلا تو سوپ ماست یا سوپ خامه Big Grin که دیده نشه! رز دیدی چه مثال توپی زدم برات Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ
بچه هاممنونم
عطر و طعم فلفل سفید به اندازه فلفل سیاه هست؟ یا کمتره؟
آخه فلفل سیاه خیلی از غذاها رو تیره میکنه.میشه فلفل سفید رو جایگزین کرد؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Thumbs Up 
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۴:۱۳ عصر)Almam نوشته است: فلفل سفید مثلا تو سوپ ماست یا سوپ خامه Big Grin که دیده نشه! رز دیدی چه مثال توپی زدم برات Big Grin

آفرین دقیقا Heart Heart
خارجیا خیلی از سوپ هاشون حالت پوره داره (باید بگیم سوپ پوره تا توصیف دقیقی ارائه کرده باشیم Big Grin Big Grin) توی اونها، توی سس های خامه ای، بشامل، سس های استیک، توی سس های صیفی جات... 

شیدا جان سرچ کن، تست کن، متوجه مزه و همخوان بودن یا نبودنش با ذائثه تون میشی...

من سرچ کردم:
white pepper recipes

اینا اومد اولین صفحه:
Use white pepper to season light-colored dishes like cream sauces, soups, potatoes, pasta and seafood. White pepper has a pungent flavor so use less than you would black pepper.
یه جای دیگه:
White pepper is considered a key ingredient in a lot of Asian and Swedish dishes. It is often used as a spice for soups, stir-fries, pork, and various other traditional dishes. It adds a slight heat to the dish without being too spicy or overwhelming.

For aesthetic purposes, it is also used in light-colored dishes in classic French cooking, such as béchamel sauce, mashed potatoes, clam chowder, or vegetable soups. In Swedish, it is most commonly found in Swedish meatballs as a seasoning for its cream sauce.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
مرسی عزیزم
بچه ها پودر سبزی خشک چی؟ ریحون خشک، جعفری خشک و...اینا کاربرد دارن؟ چه سبزی های خشکش برای غذاها خوبه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بسته به خود غذا داره شیدا جان
من ریحون رو توی ماست و سالادهایی که ماست دارن میریزم و خیلی دوست دارم... ادویه ایتالیایی رو هم وه خودم ترکیب می کنم توش ریحون خشک داره
جعفری هم توی سوپ ریختم ولی خب مصرفش کمه... منم این مشکل رو دارم و بهم دادن و مونده، اگه بچه ها پیشنهاد بدن استقبال می کنم

سبزی هایی که من زیاد استفاده می کنم یکیش سبزی صحراییه، یکی نعنا و گل محمدی، یکی هم شوید که خیلی استفاده می کنم و به ذهنم میان... من برگ سیر هم وقتایی که خودم میکارم، بعضا خشک هم می کنم توی سبزی های صحراییم میزنم و باهاش سبزی پلو درست می کنم...
شنبلیله خشک هم توی آخر قورمه سبزی میزنم ولی خیلی کم دیگه...

بچه ها در راستای این صحبتا،من بنفشه خشک، جعفری، ترخون، دارم که نمی دونم اصلا کجا میشه استفاده کرد، شما این سبزی های خشک رو کجا استفاده می کنید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ
نعنا خشک برا کوکو سبزی (کمی)، خورشت کرفس، آش رشته

ریحون و پیازچه خشک هم برا سالاد کلم و سالاد ماکارونی و سالاد سیب زمینی و ...
شوید خشک برا باقلا پلو و همچنین سالاد کلم و ...
جعفری خشک برا تزیین سوپ و الویه و داخل مواد پیراشکی
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elham67، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ
شیدا نوشته است:پودر پیاز چی؟
شیدا جون به نظر من پودر پیاز از بهترین اختراعات بشره  Tongue امتحانش کن, توی همه غذاها من میریزم, حتی گاهی که نمیخوام پیاز داغ درست کنمیکم توی یه قاشق روغن زیتون تفت میدم عااالیه, برای مرغ عالیه, برای گوشتعالیه, برای ماهی عالیه, توی کوکوعا و ک*ت*ل*ت , حتی توی خورش یا پلو های قاطی, تست کن پشیمون نمیشی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ
ترخون رو برای ترشی میشه استفاده کرد ...
به پلو هم میشه زد مثل کلم پلو شیرازی ...
یه مدل آش هم با ترخون هست ...
همین ... برای من دیگه استفاده ای نداره ...

جعفری رو تازه ترجیح میدم ... خشکش برای سمبوسه خوبه ...


من برای مزه دار کردن گوشت و مرغ و ماهی حتما فلفل قرمز میزنم ... با اینکه غذای تند نمیخورم ... یا توی خورشت ها ...
فقط به کته دمی فلفل قرمز نمیزنم ...

تو ادویه ها زیره هم ادویه خوبیه ... برای مزه دار کردن گوشت قرمز یا گوشت بوقلمون ... فقط کم باید بزنین که مزش غالب نشه ...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، Rose، Sepi، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
مرسی بچه ها
منم ادویه هایی که زیاد استفاده می کنم ایناست
فلفل سیاه
زردچوبه
زعفران
پودر سیر و پیاز
زیره
زنجبیل
چوب دارچین
برگ بو
پاپریکا
تخم گشنیز

از اینا کمتر استفاده می کنم:
آویشن
رزماری
فلفل قرمز
دارچین
جوز هندی
بادیان
میخک
هل
خردل
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان