امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
الهامی جونم خدا بد نده عزیز دلم, منم اطلاعاتی ندارم اما نگرانتم, الان چطوری؟ 
از حالت بهمون تند تند خبر بده لطفا گلی جاااان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elhamgoli، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون بچه ها
میدونم صنوبر جان ولی اینجا متاسفانه جراح سینه نداریم و جراح عمومی هم مرد هستن معایب زندگی در شهرای کوچیک  Undecided
خوبم یوتاب جون در حالت عادی ی کم درد داره دستم بخوره یا شبر بدم خیلی درد میگیره  Sad
زنگ زدم برا فردا صبح زنان نوبت گرفتم
  • (کژال)، 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
الهام جان آره دکتر زنانم خوبه اونام بالاخره فکر کنم زیاد معایته کنن بلدن دیگه
ان‌شاالله که خوب بشه زود زود
  • 2015، Elhamgoli، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۲۲ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: فاطمه جون من یادمه گوشمو که سوراخ کرده بودم دکتر تا یک هفته پماد تتراسایکلین داده بود که گوشواره رو دربیارم پمادو بزنم بهش بعدش بکنم تو گوشم.
نونا جون فکر کنم اولش تا یه مدت همون گوشواره بدلی که خودشون میندازن تو گوش آدم باید تو گوش باشه بعدا عوضش کرد

نه صنوبر جان میشه همونجا گفت طلا بندازه از اول البته من بزرگسالو میگم بچه هارو نمیدونم کلا خانوادگی گوش سوراخ نمیکنیم.هرکی بزرگ شد دوست داشت میره انجام میده

الهام جون ایشالا هیچی نیست ولی برو دکتر چک کنه گلم صنوبر جان درست گفتند اما حالا که محدودیت داری زنانم بری اکی هست عزیزم
  • 2015، Elhamgoli، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
امروز تو داروخانه زده بود کیت تشخیص سرطان سینه ،چیزی در موردش شنیدید؟

دکتر بچه های شما تا چه سنی ادامه شیردهی رو توصیه کردن؟
  • mona70، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
توروخدا بیاینبه من بگین چه کنم
دیشب تا صبح پسرم نمیتونست خوب نفس بکشه, توی یوبینیش چیزی نیست ها ته بینی و حلقشه بچم, همش خر خر میکرد, تا خود صبح بیدار بود, شیفتی باهمسرم گذاشتیمش رو پا اونیکی خوابیده, ساعت ۶هم باز تب داشت, ۳۷/۸ بروفن دادم, الان سومین روزه غذا و شیر تعطیل, ابم که میخورد لب نمیزنه, هرچی بگین درست ردم, قشنگ نگاهش میکنیم میفهمیم خیلی لاغر شده بچم, صورتشم وچولو شده, امروز ز صبح دهبار شیر درست کردم هیچکدومو تا اخر نخورده, صبحانه زرده و کره دادم لب نزد با اینکه عاشقشه فرنی دادم دو قاشق خورد, سوپ مرغ و سبزیجات که خیلی دوست داره درست کردم لب نزد الانم ۹۰ تا شیرو به خدا رسوند منو تا ۶۰تاشو خورد
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون الهی
سخته واقعا دورانی که میگذرونی Sad ببین عادیه دیگه آدم بزرگم موقع مریضی مخصوصا کرونا یا انفولانزا اشتهاش کور میشه چه برسه بچه
ببین هرچی در هر حدی میخوره بده اصرار نکن حتی اگه خراکی ممنوعه هم هست میتونی بدی کمی بخوره، مثلا حتی بیسکوییت مهم اینه یه چیزی بخوره
بعد قطره بینی زیاد بریز بیست بار حتی، فیزیوتراپی تنفسی هم انجام بده بچه رو بذار رو دوشت پوزیشن آروغ گیری، بعد خط وسط که ستون فقراته دو طرفش بالا میشه ریه آدم . دستت رو خالت کاسه مانند دربیار ( انگار میخوایی اب بخوری یکم گود) بعد همون خالت با اون دست ( تمرکز ضربه روی انگشتاست) بزن روی ریه ها ( محکم نه شل هم نه معمولی) چند بار تکرار کن هر دو ساعتم انجامش بده راحتتر نفس میکشه
  • (کژال)، 2015، Celin، mona70، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان پسر منم تا ده روز اشتها نداشت
اصلا بهش اصرار نکن
گوشت و مرغ رو تو شیشه بزار بپزه عصاره اش رو بده 
پسر من عاشق گوشت و آبگوشت بود اما اصلا نمیتونست بخوره فقط در حد نصف کاسه ماست خوری عصاره بهش میدادم
پوره کدو حلوایی برای گلو خیلی خوبه اگر بخوره
 بادام هم فکر کنم گفتی حساسیت داره وگرنه حریره هم برای گلوش خوب بود
سخته عزیزم انشاالله زود خوب میشه
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جون اره دکترش هم همینو گفت, بیسکوییت مادر داریم بذار درست کنم ببینم شاید خورد, اب انبه شرکتی هم داریم بدم بهش دوتا قاشق؟
مرسی سلین جوناره کلا تو شیشه همه چیشو حتی فرنیشو میپزم, اتفاقا ابش رو گذاشتم یخچال گفتن عصر بدم عصاره مرغ و سبزیجاتشه, کدو حلوایی هم دوست داشته, امیدوارم بدم بخوره.
  • (کژال)، 2015، Celin، mona70، nona، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان اگر علائم ماستیت داری حتما سینه ات رو خالی کن نذار شیر بمونه
با آب گرم ماساژ بده
من دوبار دچارش شدم با تب Undecided
قرمز و متورم شده؟
  • Elhamgoli، mona70، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان