۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۳:۳۰ صبح
شیدا جون بستگی به سازگاری بدن داره فکر کنم :| ولی بیشتر آدم نفخ میکنه و سنگین میشه!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۳:۳۰ صبح
شیدا جون بستگی به سازگاری بدن داره فکر کنم :| ولی بیشتر آدم نفخ میکنه و سنگین میشه!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۴:۵۹ عصر
سلام بچهها
آیسان جون اون آش بادمجون که درست کردی رو که البته منم یه بار درستش کردم با دستو شما و بسیار مورد استقبال خانواده قرار گرفت ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۵:۱۱ عصر
با اجازه ایسان جون، صنوبر جون میتونی لوبیا سفید بریزی، ما یه اش داریم شبیه همین مال ایسان که البته ما توش گوشت استخون دار هم میریزیم و نخود و عدس و لوبیا سفید که میشه هرکدومشو حذف کرد، خیلی هم خوشمزست
![]()
خیلی ممنونم سوفی جان لطف کردی جواب دادی
سوفی جان این آشی که شما گفتی یعنی هم بادمجون داره هم گوشت؟ چه هیجان انگیزه
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۵:۳۲ عصر
خواهش میکنم صنوبر جون، آره، هم گوشت هم بادمجون هم کشک هم نخود و لوبیا سفید و عدس، با پیازداغ و نعنا داغ
![]()
سوفی جان اگر چندبار پخته بودم و مطمئن بودم خوب میشه اگر قبول میکردی خوشحال میشدم برات درست کنم بفرستم بی تعارف با توجه به وضعیتت ممنونم بازم که جواب دادی مهربون
۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۶:۲۴ عصر
قربونت برم صنوبر جون
![]() آیسان جون اره دقیقا با این تفاوت که ما نمیذاریم ابش کامل کشیده بشه و لهش نمیکنیم...
۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۵:۱۲ عصر
سلام به همه کدبانوهای عزیز دلم
![]() لطفا مرا در اسرع وقت یاری فرمایید اقا برای ۸_۹ نفر قورمه سبزی چقدر سبزی و لوبیا و گوشت بریزم خوبه؟ گوشت نفری ۵ تکه خوبه در نظربگیرم؟ بعد برنج ۱۲ پیمونه چطوره؟ اقا منبرنجای بیش از ۴_۵ پیمونم که ابکش میکنم افتضاح میشه میخوام دوتا قابلمه دمی درست کنم هرکدوم ۵_۶ پیمونه بیاین منو کمک کنییین
۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۵:۲۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۵:۲۷ عصر، توسط نسیمه جااان.)
یوتاب جان من چشمی میریزم همه چیو ،الان خیلی دقیق نمیتونم بگم بهت
حدودا ۱و ۲۰۰ گوشت میذارم البته من گوشتم هميشه با استخونه،لوبیا ۳۰۰ گرم پخته ،سبزی ۴۰۰ گرم نفری ۵تیکه هم به نظرم عالیه میزان برنجی هم ک گفتی عالیه ک کم هم نیاد منم همیشه مهمونام حدود ۸ نفر هستن در کنارش مثلا مرغ هم میذارم ،بعد این میزان قرمه سبزی دو سه وعده دیگه خودمون رو ساپورت میکنه ![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
مرسی نسیمه جونم
راستش میخوام یه مدل بذارم واقعا سخته برام با بچه دو مدل حتی, میای تاپیک پیشنهاد منو هم نظر بدی عزیزم لطفا ؟ خب غذای من شد زرشک پلو با مرغ, پس سوپ سفید میذارم لطفا یه دستور سوپ سفید تست شده و خیلییییی خوشمزه جهت پذیرایی از قوم شووووهر بهم یاد میدین دوستان؟ ![]() |