امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
دنیادرست میگی دیگه برسم میخوام سحری رو طول روز درست کنم که شب بخوابم...باورکنین هفته پیش که پسرم مریض شده بود درطول سه شبانه روز روی هم 6ساعت خوابیده بودم و عین مرده متحرک بودم..
من از یک هفته قبل عید تاامروز نرسیدم ورزش کنم ولی امروز دوباره شروع کردم درسته کم بود ولی مهم شروعش بود...نیم ساعت!
ساغر چرا خانمه گفته شیر نخورین مگه محلی باشه!!یعنی انقدرداغونن شیرهای کیلویی لبنیاتی ها؟!!
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
فاطمه فک کنم منظورشون شیرهای پاکتی و پاستوریزه هست ک میگه خوب نیس
شیر لبنیاتی ها ک شیر گاوه دیگه ..پس چی استفاده کنیم اگه اینام بدن؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم همچنان دارم رعایت میکنم ولی نه خیلی سخت - متاسفانه خوردیم به ماه رمضون و بامیه و زولبیا که من به شدت گول میخورم
ترازو خونه هم ی کم گیج میزنه اصلا نمیدونم درست و تنظیم هست یا نه
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
فاطمه جان فکر کنم منظورش این بود که مواد افزودنی بهشون اضافه میشه و ضررش بیشتر از منفعتش هست
و اینو یه جای دیگه خوندم که کلسیمی که میتونیم از خوراکی های دیگه بگیریم از شیر بیشتر هست و ضررش کمتره .

راستش من از لبنیاتی شیر کیلویی نخریدم تا حالا . نمیدونم چطوریه
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون منم در تکمیل صحبت های دوستان میخوام نتیجه دقت خودم از صحبت های خانم فلورا و شیما را در باره لبنیات بگم:
1- نظر فلورا: فلورا میگه، چون شیر محصولی هست که زود ممکنه فاسد بشه، حتی اگر شیر از لبنیاتی بگیرید، اگر با چشم خودتون دوشیدن شیر را ندیدید این احتمال را باید بدهید که در اون شیر ماده ای برای نگهداری بیشتر ( که راحت ترینش وایتکسه) اضافه کرده باشند. فلذا، این سم خالص هست نه شیر! میگه اگر اعتماد صد درصدی دارید یا امکانات شو دارید که دوشیدن شیر را با چشم ببینید شیر عالیه بخورید.

2- نظر شیما: شیرهای بسته بندی صنعتی (انواع همژنیزه، پاستوریزه،...) بدلیل طی مراحل خاصی، آنزیم هایی را از دست میدهند. این آنزیم ها برای هضم و جذب مواد مفید شیر ضروری هستند. با حذف این آنزیم ها، آنچه از شیر جذب بدن میشه چربی شیر هست و مابقی رسوب در بدن هست. این رسوب ها، فاقد کلسیم و بسیار مضر هستند. بنابراین، فقط اگر میتونید شیر سنتی بگیرید و بجوشانید و بخورید.

3- نظر همسرم که در صنایع بسته بندی مایعات کار میکنه: شیری که در خانه می جوشانید، با دمای کنترل نشده می جوشد. فلذا، شما ممکنه یا به اون حد ازدما نرسانید و میکروب هایی در شیر بماند. یا در صورت توجه به قل زدن های شیر، بالاتر از دمای مجاز شیر را بجوشانید و پروتیین شیر را یکسره از بین ببرید. اما، شیر در فرآیند پاستوریزه شدن، آنچنان آسیبی نمی بینه و شیر جوشیده در منزل مواد مغذی شو بیشتر از شیر صنعتی از دست میده.

نظر فلورا: بادام سرشار از کلسیم است. بادام خام را خیس کنید، پوست بکنید و جایگزین شیر کنید. ( من نمیدونم چرا میگه پوست بکنید، همین الان دارم بادام با پوست میخورم)
نظر شیما: شیر را محدود به شیر گاو نکنید. آب نارگیل را بعنوان شیر نارگیل بخورید. شیر سویا بخرید بخورید. جو را با آب بریزید داخل مخلوط کن و درصورت دلخواه، خرما یا عسل هم بندازید توش و مخلوط و سپس، از صافی رد کنید و برای چند روز در یخچال بجای شیر استفاده کنید. بادام یا فندق را خیس کنید، پوسته هاشو جدا کنید و با آب بریزید تو مخلوط کن و صاف کنید و شیر بادام و شیر فندق تهیه کنید.

خلاصه که من خودم فقط مصرف شیر را محدود به شیر جوشانده لبنیاتی ها کردم و بیشتر ازهفته ای یک لیوان نمیخورم.

اما، در مورد وزنم. من، منی که هر روز حداقل سه تا بیسکوییت و سه تا تکه شکلات میخوردم، منی که یکروز در میان، بستنی، کیک یا باقلوا میخریدم... الان هشت روزه که فقط پنجشنبه شکر و شیرینی وارد بدنم کردم.
حتی نان که گلوتن داره هم نخوردم. تنها گلوتنی که مصرف کردم، چهار تا قاشق آش رشته نذری همسایه بود. نه نهار خوردم نه صبحانه . بجاش خرما و آجیل و روزی یک میوه خوردم.

ورزشمو در حد روزی نیمساعت یوگا دارم. بجز شنبه و یکشنبه که هوا بسیاور آلوده بود، روزی یکساعت و نیم پیاده روی هم دارم. اما، شما بگو وزن من کم شده باشه! اگرچه 57.5 را هم یکروز روی ترازو دیدم، ظاهرا فقط کم آبی بدنم بعد از پیاده روی بود.
چون دوباره هربار خودمو وزن میکنم 59 کیلو نهایت 58.5 هستم.

اینهم از مقاومت وزنی بسیار بسیار حیرت آور تخمدان پلی کیستیک... ناشی از مقاومت به انسولین. یعنی دارم کم کم قانون بقای جرم و انرژی را نقض میکنم. Big Grin
  • 2015، Maryam8842، Saghar685، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
دنیا جان منم حوصله ندارم بادام رو خیس کنم و پوست بکنم برای همین با پوست میخورم
منم عدد 59 کیلو رو دیدم دیروز ولی دو هفتست ورزش نکردم قبلا روزی 45 دقیقه میرقصیدم
من شکلات و شیرینی ترجیحا نمیخورم اما تو این هفته دو تا زولبیا و بامیه خوردم دیشب هم یهویی دلم خواست غذا بخورم ساعت 11 یه بشقاب برنج خوردم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • 2015، Donya، mahtakhanoum، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
خوب من با این رژیم تونستم بالاخره از وزن ۶۰.۴ به ۵۹.۷ برسم
هر روز یه بسته کرانچی یا پفک (موتوری، طلایی، چرخی فرقی نداره، فقط چی‌توز باشه) و یه کاسه بستنی سنتی و یه مافین به عنوان میان وعده. شام و ناهار و صبحانه هم معمولی.
بعلاوه دو عدد زلزله. کاهش وزن صد در صد تضمینی
  • 2015، Donya، youtab، ستی‌لیته، نسیم64
پاسخ
من در حال رعایتم همچنان ولی ترازو داره کلافم میکنه - بنظرتون میشه ترازو تعمیر کرد ؟ هر روز ی عدد میزنه
مسیر جهان دوره گردیست
  • Donya
پاسخ
ترگل جون تا باشه از این زلزله ها باشه. هم خواستنی و هم مفید.

ندا جون، منم ترازو عقربه ایم توسط یه بچه لوس و فضول کوبیده شد زمین، همینطوری با نیم کیلو گاها یک کیلو نامیزانی نشون میده.. فنر توش خراب بشه دیگه تنظیمش ساده نیست.. کاش بتونی دیجیتالی بخری.

منم امروز صبح یک نیمرو زدم تو کره و با شش تا گوجه گیلاسی خوردم، میان وعده هم چیز کیک، نه نرمش کردم، نه پیاده روی. فدای سرم. روا نیست اینقدر خودمو خسته کنم.

الان چک کردم ترازو دیجیتال خارجیهاش بین 400-600 و ایرانیش بین 200-300 اگر کسی داره، لطفا مارک شو بگه.
  • Targol
پاسخ
دنیا جان من شیایومی دارم ۴۱۰ تومن گرفتمش ،راضی هستم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Donya
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان