امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
منم شیایومی دارم به گوشیم وصل میشه عدد ها رو ثبت میکنه
من 350 خریدم از دیجی دقتش هم خوبه

بچه ها من عدد 59 رو روی ترازو دیدم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Donya، Targol
پاسخ
من بیورر دارم. چند سال پیش خریده بودم ۲۰۰. راضیم
  • 2015، Donya
پاسخ
نسیمه جون، ساغرجون، ترگل جون ممنون.

راستش الان یه بررسی کردم دیدم یا خدا.. ترازوها شدن هوشمند. یعنی علاوه بر اینکه با بلوتوث به گوشی متصل میشن. اپلیکیشن دارند و روی این اپ ها میتونند حجم عضله، آب و چربی بدن و مشخص کنند و ثبت کنند.. یه پا نرم افزار حسابداری دیگه... فقط یه جا توی کامنت ها خوندم یکی نوشته بود برای یکنفر قابل استفاده است. میخواسته تو مطب استفاده کنه نشده. من میخوام حداقل مال سه نفر قابل ثبت باشه ( مامانم و خودم و امیر)

قیمتش هم دو میلیون.

البته برند معروفی نیست حالا باز باید بررسی کنم. حتما مارکهای معروف هم باید این امکانات را داشته باشند.
  • 2015
پاسخ
منم دنیا جان دیجیتال دارم
مسیر جهان دوره گردیست
  • Donya
پاسخ
من از کارشناس تغذیه پرسیدم مارک seca معرفی کرد گرفتم
چند سال پیش گرفتم 200 و خردی
الان چک کردم 2 وخردی  Dodgy
ولی راضی ام
  • 2015، Donya
پاسخ
منم بیورر دارم خیلی راضیم, چند سال پیش از جمهوری که مرکزشه خریدیم ۱۸۰ الان فکر کنم بالای یک شده باشه نمیدونم دقیقا
  • Donya
پاسخ
یوتاب جان امکاناتش چیه؟

الهام جان شما هم اگر هوشمنده بگو امکاناتش چیه؟ و نرم افزارش چیه؟
پاسخ
هیچی دنیا جون, فقط منو لاغر نشون نمیده خخخخخخخ دیجیتالیه که فقط وزن رو نشون میده, اما دقیقه چون پسرمو وزن میکنم با مطب دکترش یکیه یا خودم تو بارداری وزنم با باسکول دکتر یکی بود
  • Donya
پاسخ
یوتاب جون جمهوری که گفتی خیلی خوب گفتی، بهتره پنجشنبه وقت بگذارم برم، فقط تا جایی که یادمه، جمهوری از استانبول تا پل حافظ یا تو زمینه مدولباسن یا تو زمینه الکترونیکیِ صوتی-تصویری و ندرتا لوازم برقی آشپزخانه.. تک و توک بین شون تو زمینه موسیقی و ریش تراش و موزر و اینها کار میکنند...
کدوم سمتش باید برم که ترازو داشته باشند؟

در مورد وزنم متاسفانه من عصر که میرسم خونه 57 ام، فردا صبحش که میخوام بیام بیرون 58 ام.

شب هام فقط در حد چهار پنج تا قاشق غذا میخورم. نهایت اینکه یه کاسه سالاد با آبلیمو یا سرکه سیب بخورم. اونهم فقط سالمخوری. خیلی جای تعجب داره برام..
  • 2015، youtab، نسیم64
پاسخ
من امروز 59.5 بودم. فقط 600 گرم تا وزن قبل از زایمان مونده. هیکلم ولی کاملا به قبل برگشته بجز بخش شیردهی Big Grin البته که خوب زمان زیادی گذشته دیگه. داره میشه یه سال.
  • 2015، Almam، Donya، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان