موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
مطمئنا BMI عدد دقیقتریه ها درش شکی نیست، ولی میگم اون منهای صد هم عدد غلطی نیست...
بله ممکنه ریسک فاکتور باشه ولی لزوما هر کی چاقه مریض نیست از اونور هم هر کی لاغره سالم نیست... این دسته بندی ها فق، باعث استرس و فشار بر چاق ها میشه... خاله ی شما اون مشکل رو نداره ممکنه مشکلات دیگه داشته باشه...
سلامتی هم فقط به قند و چربی و... نیست، بحث سلامت روح و روان هم مهمه... چه بسا انسان های لاغر که خودکشی کردن مثل چندین سوپرمدل و ستاره های شرق و غرب... اونوقت اون بدن روی فرم به چه درد میخوره؟ هیچی باید بره زیرخاک...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱/۳۰، ۱۰:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۳۰، ۱۰:۴۸ عصر، توسط Rose.)
با کلیت حرفت مخالف نیستما، مسلما چاقی عوارض خودش رو داره.... ولی لاغری با سبزیجات هم عوارض سنگین داره و ارگان های داخلی رو از کار میندازه... اینکه زنان رو درگیر دو کیلو و پنج کیلو و ده کیلو نگه میدارن، فقط بخاطر سلامتی نیست.... همین الان دقت کنی احتمالا اون فامیلهایی که چاقن و مشکل دارن، احتمالا چاقی مفرط دارن نه اضافه وزن ۵ کیلویی...
میگم واقعا جای فشار این مدل از کاهش کالری و نخوردن پروتئین و... بهتره ورزش کنیم، بدنسازی بخصوص برای خانمها عاااالیه... بدنسازی نه به معنای مردونه شدن و تزریق مواد و اینها، به معنای ورزش های قدرتی و وزنه زدن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
بی صبرانه منتظرم ماه رمضان تموم بشه ریتم خوابم درست بشه ،صبح انرژی داشته باشم ورزش کنم...امسال ماه رمضون له م..
فاطمه هستم
• Rose
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
تشکر Given: 1,956
اعتبار:
2,661
من بزرگترین دلیل وزن کم نکردنم صبحانه نخوردنم هست
بجای صبحانه میرم سرکار کیک و چای میخورم چون شبا دیر میخوابم نمیتونم بیدار شم صبحانه اماده کنم
اصلا هرکاری میکنم شب زودتر نمیشه بخوابم کارام زیاده
حالا شوهر من همش میگه گوشت و مرغ کمتر بخوریم ضرر داره یه چیزیمون میشه
مثلا چندروز گوشت بخوریم پشت هم میگه یه مدت غذای بدون بخوریم ضرر داره
مثلا من 2روز پشت هم گوشت خوردم تو مسافرت تا شب مدام بهم میگفت دیگه چیزی نخور معده ات اذیت میشه حالت بد میشه
کلا با سبزیجات میونه خوبی داره فقط
• 2015
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۱/۲/۴، ۰۲:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۲/۴، ۰۲:۰۶ عصر، توسط ستیلیته.)
تینا جان خب حرف بدی نمیزنه. من خودم اگر دو روز پشت هم گوشت قرمز بخورم بدنم alert میده که دیگه بسه. برای همین معمولاَ روزهایی که غذا درست میکنم (که همیشه هم نیست)، حواسم هست اگر دیروزش گوشت قرمز خوردیم، امروز یا مرغ بخوریم یا ماهی. احساس میکنم بدنم خودش بهم میگه چی خوبه و چی بد و به حرفش گوش میدم. البته مثلاَ کالباس رو گوشت حساب نمیکنم، چون اونقدر برام سنگین نیست. ولی این که یک روز کباب تابهای بخورم روز بعد خورشت با گوشت یا ماهیچه به نظرم خیلی بده و حتماَ وسطش یکی دو وعده مرغ و ماهی هم میذارم. و البته شبها غذای گیاهی یا تخممرغی یا لبنی بیشتر میخوریم.
این برنامه رو البته فقط وقتی سرم خیلی شلوغ نیست میتونم پیش ببرم، ولی الگوی کلی زندگیم همینه.
برای صبحانه هم یه ظرف کوچیک عسل یا حلوا ارده و اینها بگیر بذار سر کارت که کیک نخوری. نون اگر میخرن براتون که عالی، اگر نمیخرن خب نون هم از خونه ببر. کاری نداره. نون جوی ساندویچی از نان سحر بگیر بذار کنار واسه یه هفتهت. این جور نونها ۲-۳ روز تازه میمونن اگر دربسته باشن.