امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
خب الان اکثرا گفتید زانو درد می یاره...دودل شدم چکار کنم؟!!!
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان برای این که زانو درد نکیری باید حداکثر زمانی که روی تردمیل هستی بیست دقیقه باشه و بیشتر نشه
مثلا میتونی روزی دو بار هر دفعه یک ربع تا بیست دقیقه استفاده کنی و حتما کفش ورزشی ترجیحا رانینگ بپوشی، سرعت دستگاه رو بر اساس توانت تنظیم کنی و خیلی تند نری و دستگاه رو روی حالت شیب قرار ندی. اگر این نکات رو رعایت کنی بعیده زانو درد بگیری
  • 2015، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون عزیزم
فاطمه هستم
Heart
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من طی دو هفته ۳۰۰ گرم کم کردم ،الان ۶۰ /۳۰۰ شدم
ریزه خواری هامو به حداقل رسوندم
امیدوارم برسم به ۵۲
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، Mari90، Mohad_1991، Sufii، آیسان، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم از هفته پیش تا الان ۵٠٠ گرم کم کردم.
  • Almam، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام دوستان
منم رسیدم به ۶۹.
تو سه هفته دوکیلو کم کردم
کماکان دوس دارم خودمو خفه کنم تو دوماه ده کیلو اضافه وزن کار هر پهلوانی نیس !!!!
مهدیس هستم
  • *آن‌شرلی*، Almam، Mari90، Sufii، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پروانه ابریشم
پاسخ
مهدیس جان خودتو اذیت نکن عزیزم، پیش میاد، مهم اینه که تصمیم گرفتیم لاغر شیم همین Smile
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بهترین زمان برای وزن کشی صبح قبل از صبحانه و بعد از خالی شدن مثانه هست.
ماهی ۱ بار کافی هست ولی در کل قانون خاصی وجود نداره

چند روز مونده به پریود و خود پریود وزن و سایز نکنین چون اعداد هر دو رو بالا نشون میده. به دلیل تغییرات هورمونی و جمع شدن آب تو بدن و وَرمی که ایجاد میشه.

در مورد تردمیل جایگزین های بهتری برای ورزش هوازی هست.
همین ورزش های هوازی که تو نت پر هست.
یا اگه دوس دارین دستگاه داشته باشین حتما، ترامپولین خیلی بهتر هست و آسیبش به زانو کمتر هست.

کلا قبل از شروع هر حرکت ورزشی تو خونه، تحقیق کنین که اون حرکت مناسب سطح آسیبتون هست یا نه.

حتی بعضی حرکتها برای اضافه وزن های بالا ممنوع هست و استرس زیادی به مفاصل وارد میکنه.
  • Almam، Mohad_1991، Rose، Sufii، آیسان، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
خوبید؟
منم می خوام روتین ورزش رو به زندگیم وارد کنم
قصد دارم صبحا چون پسرم زود بیدار میشه، هفته ای 1-2 بار با همسر بریم بدمینتون بازی کنیم، پسرمم بره با وسائل پارک بازی کنه و برگردیم خونه...
ولی درباره ی ورزش، من دو سه روزی هست دارم با شایلی ورزش می کنم... ورزش در خانه داره، حدود 200 کالری برای یه فرد نرمال کالری می سوزونه، هر چی وزن بیشتر باشه یا وزنه استفاده کنیم وزنه ی پا مثلا)، باز کالری سوزیش بیشترم میشه... کلا یه محل 2*2 بسه برای حرکاتش... و کاملا مناسب خانم هاییه که بچه دارن... میشه یه بار با صدا گوش بدید که یاد بگیرید حرکتا رو، بعد با هندزفری وقتی بچه خوابه ورزشه رو انجام بدید... بعد چون خودش هم مادره خیلی حرفاش بهم امید میده...

یا مثلا آموزش رقص روحی... یادمه دبیرستان بودم و با تمرین گرم کردن قبل رقصش خیلی روی فرم اومده بودم... کلا اگه رقص بلدید خود رقص خیلی خوبه...

حالا من یه تاپیک میزنم درمورد چالش ها و همین آموزش های اینترنتی و اینستاگرامی باهم تبادل نظر کنیم که کسی مجبور نشه که بخاطر سلامتیش حتما مثلا تردمیل بخره و آخرش بی استفاده بیفته یه گوشه یا بدن آسیب ببیینه...

من دیروز با 20 دقیقه ایش ورزش کردم، امروز 45 دقیقه ای... قشنگ ضربان قلبم بالا رفت و قسمت هایی سنگین هم بود... البته خانم های باردار باید حتما تحت نظر مربی یا مامایی که مدرک مربی گری داره ورزش کنن... این رو حواستون باشه حتما...

من قبلا با جیلیان ورزش می کردم اما خب بعد از زایمان و لاپاراسکوپی کیسه صفرا، نمی تونم اونجور سنگین ورزش کنم و بدنم کامل از فرم خودش خارج شده...

الانم هدف رو میذارم هفته ای 1 کیلو کاهش... و تا آخر آبان میخوام که 10 کیلو رو کم کنم...
ولی مهمتر از اون سلامتی برام مهمه... و واقعا اولویت اول زندگیم شده...
دوست دارم وقتی پسرم بزرگ میشه من یه بدن سالم داشته باشم که باهم بریم بازی و ورزش کنیم...
دوست دارم توی جمع ها بخاطر اضافه وزن سنم بیشتر دیده نشه...
دوست دارم دیگه اعضای بدنم دچار مشکل نشن...
اصلا دوست ندارم که دیابت بگیرم... کبد چرب بگیرم... که بخاطر مشکل صفرا همه ی اینها رو خیلیییی نزدیک به خود حس کردم...

فعلا دنبال ایده ی صبحانه های مفید و کم حجم هستم... چون من عادت دارم صبحانه سنگین بخورم... مثلا قبلا که تخم مرغ می تونستم بخورم، صبحونه با همسر 5-6 تا نیمرو میزدیم با نون تازه داغ... ولی الان دیگه تهش همون نون و پنیر و گردو و چای شیرینه که انگار معتادشم........ خیلی حس بدیه که اصلا نمی تونم حذفش کنم یا تغییرش بدم... با اینکه صبحانه ی مضریه، خیلی زودم گشنه م می کنه... اوتمیل و اینها هم چند باری درست کردم، به عنوان صبحانه نتونستم ادامه بدم و برگشتم به همین چای... ارده و خامه و اینها هم دیگه نمی تونم بخورم... ممنوعه برام...
خلاصه اگه ایده ای دارید ممنون میشم بگید... البته باید با یه دکتر تغذیه مشورت کنم حتما... ولی اگه ایده ای دارید خوشحال میشم بشنوم

راستی خواب هم خیلی مهمه... بین 9-10 الی 3-4 بدن باید خواب باشه وگرنه خودش باعث افزایش وزنه، باعث دیابته...
دیگه اینکه استرس و ترشح کورتیزول خودش باعث افزایش وزنه، چون باعث میشه بدن غذای بیشتری بخواد و بیماری های پایه ای ایجاد میشه...
توی برنامه هاتون اینها رو هم لحاظ کنید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، Mari90، آیسان، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
رز جان چرا با اوتمیل ارتباط نگرفتی؟
به صورت سرد درست کن
ببین من خودم اولش دوسش نداشتم ولی بعداً عادی شد
من اینجوری درست میکنم
نصف لیوان جو پرک+ بقیه لیوان شیر+ یک قاشق عسل از شب می‌ذارم تو یخچال صبح یک ساعت بعد از پیاده‌روی میخورم احساس سیری فوق العاده ای میده

این رسپی پایه است نهایتا ٢٠٠-٢۵٠ کالری هم بیشتر نیست
گاهی برای تنوع پودر کاکائو یا پودر نارگیل- بادام یا گردو چند عدد
یا خرما بهش اضافه میکنم
من اون مدلی که میپزیمش رو دوست ندارم
جو پرک از شرکت های مختلف امتحان کن ببین کدومو دوست داری.
البته طیبه شف ی روش رُست کردن هم داره که جو پرک رو تو سینی فر رُست می‌کنه من امتحان نکردم چون با این حجم مشغله یه کار اضافیه. حالا شما با دمای کم یکم جوپرک ها را تو فر رُست کن شاید مزشو بیشتر دوست داشتی.

برای صبحانه های رژیمی به سر به سایت طیبه شف بزن انواع موسلی و بارهای مختلف را آموزش داده
احتمالا خوشت بیاد

سایلی و رقص روحی که معرفی کردی ، پیج های اینستاگرام هستن؟ من اصلا نمیشناسمشون اگر آدرس بدی ممنون
  • Almam، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان