ارسالها: 1,433
موضوعها: 0
تشکر Received:
4,046 in 1,090 posts
تشکر Given: 9,315
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
اعتبار:
4,839
آلما جون تاپیک عکس نون هایی که خودمون پختیم نداریم؟
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
وقتی برنج جوش اومد باقلا رو اضافه کن باهاش جوش بخوره. اگه شویدت تازست اونو قبل آبکش کردن بریز تو برنج و همه رو با هم آبکش کن. اگه شویدت خشکه وقتی داری برنج رو میکشی تو قابلمه لایه لایه بریز تو برنج.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015، Mari90
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
عزیزم باقلای تازه داری؟
یا باقلای خشک ؟
اگه خشکه ک باید خیس کنی بمونه چندساعت
بعد توی قابلمه اب بذاری باقلا رو بریزی تا بپزه
وقتی اطرافش یکم نرم شد و از سفتی در اومد
برنج رو اضافه میکنی ،آبکش میکنی و بعد شوید رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنی
توی قابلمه میریزی و روی برنج ت چند حبه سیر رو ریز میکنی و میذاری دم بیاد
البته سیر اختیاری هست ولی عطر فوق العاده ای میده
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Mari90
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
عه پس من اشتباه کردم که!
باقالی تازه دون کردم پختم ( نرررم شدن)، پوست کندم و فعلا گذاشتم کنار
پس برنج آبکش کنم و اینا را لایه لایه باهاش دم کنم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• نسیمه جااان
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
عزیزم اینی ک من گفتم واسه باقلا خشک بوده
واسه تازه،خوب تو ک گذاشتی نرم شده ،همون موقع ک آبکش کردی برنج رو بهش باقلا و شوید اضافه کن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Mari90