امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
خواهش می کنم عزیزم
من خودم واقعیتش نذر کردم که اگه از بچه داری زنده بیرون رفتم... اگه یه سال تونستم زنده بمونم' به همه ی تازه مادرا کمک کنم.. هر تازه مادری که بتونم... چون خودم به شدت سختی کشیدم و آسیب دیدم... دوست ندارم بقیه هم همچین مسائلی رو بخوان از سر بگذرونن...

خلاصه که من به خیلی از پیجها پیشنهاد میدادم که درباره ی سختی ها بگن که خانما با دید باز وارد بچه داری بشن... ولی از ۷-۸ تا پیجی که باهاشون صحبت کردم' هیچکدوم علاقه ای به روشنگری و کمک نداشتن... ترجیحشون این بود که یه سری مطالبی بذارن که احساسات مادرها رو درگیر کنه...

الان برات دیدم شمیم جان شما حدود ۵-۶ روزه که واندرویک پنجمتون شروع شده... و آخر هفته ی ۲۶ تا اوایل ۲۷ اوجش خواهد بود...
https://www.google.com/search?q=wonder+w...Woe1OA6ZqM

برای واندرویکس سعی کنید کمک بگیرید، سعی کنید زیاد توی خونه نباشید و بچه یه هوایی بخوره که زودتر خسته شه و خوابش یکم سنگین بشه و کمتر اذیت شه...
می تونید بچه رو بدید دست کسی حتما اینکارو بکنید، یکی دو ساعت حداقل بفرستیدش با باباش بره بیرون... از مادر و خواهرخای خودتون و همسر کمک بگیرید...
یخچالتون رو پر کنید
درگیر کار خونه نباشید که حتما خونه ال باشه و بل باشه...
از غذای آماده ی سالم استفاده کنید... یا اگه کمک دارید بگید براتون بفرستن...
بچه خوابید شما هم بخوابید... به هیچکس کاپ نخوابیدن نمیدن... فقط خودمونو اذیت می کنیم با استراحت نکردن... و به بچه و زندگی زناشویی آسیب میرسه...
یه زمانی رو برای خودتون کنار بذارید، مثلا برای یوگا یا مدیتیشن یا راز و نیاز با خدا یا اصلا نوشتن خاطرات یا حرف زدن با یه آدم ایمن، یه حموم آب گرم و راحت بدون صدای بچه، گوش دادن به آهنگ، پیاده روی، رقص، پختن کیک یا خوندن کتاب موردعلاقه... هر چیزی که حالتون رو خوب کنه... دو سال اول بخصوص یک سال اول بچه داری، سنیه که نیازهای ما در حد حفظ بقا پایین میاد... اجازه بدید فقط این روزا بگذره... مطمئنننن هم باشید که میگذره...
بدونید که خواب بچه حتما مختل میشه و آمادگیش رو داشته باشید
سعی کنید با بچه مهربونتر باشید چون فازیه که بچه خودش هم تحت فشاره...
شمیم جون از نظر فنی برای خواب می تونم پیشنهاد کنم که از پیج لیتلز دریم یا اسلیپ ماما اسلیپ کمک بگیری... اولی وقتی پست جدید میذاره تا یکی دو ساعت آنلاینن و سوالات رو جواب میدن... شاید شما هم تونستی مشکلت رو حل کنی... ولی امیدوارم اگر از دوستان کسی تجربه ای داره بیاد و بگه تا همه استفاده کنن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، Mari90، mona70، nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الان دیدم گفتی ۵ تا ۷ بیدار میشه.. اگه اتاقش در و پنجره داره که فویل یا محافظ نور نداره، طبیعیه این ساعت بیدار شه، شما باید بعد از تاریک کردن و ایجاد دمای مناسب توی اتاقش، آموزش خواب رو انجام بدی که ۷ تا ۸ بخوابه که ۷ بیدار میشه خواب کافی رو کرده باشه‌....
اصل رشد بین ۹ شب تا ۳ صبحه و باید توی اون تایم بچه خواب باشه... بیدار شدن ۵-۷ صبح نشون میده هورمونهای خوابش تنظیم شده...
حالا به سمت پاییز و زمستون که داریم میریم بهتر میشه براتون... ما هم دقیقا همین مشکلو داریم... و الان که پیش منه و باباش توی اتاقش قرنطینه شده، پذیرایی فویل نداره و در نتیجه ۶ صبح رو کله ی من داره رژه میره... اما توی اتاق خودش تا ۸ هم می خوابه... خلاصه که اگه سحرخیزه سعی کن خودت رو وفق بدی چون به این راحتیا قرار نیست تغییر کنن و از اونور تغییر هم بکنه، بزرگ که بشه باید صبح پاشه که بره مدرسه و اگه توی این ساعتها بیدار میشه به نفع آینده ش هست ? اینجوری نگاه کنی دردش کمتر بشه شایییید
  • 2015، Arezoo1984، nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۷، ۰۱:۵۶ صبح)Seti69 نوشته است: کژال جان چه مارکی خریدی؟ ابعادش چقدره؟

ستی جان من جویی گرفتم
الان اندازه زدم تقریبا 100*70
  • nona، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون کژال جان
مبارک باشه عزیزم
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام .مامانا یه سوال
پودر شیر افزای گالاکتومید میخواستم بدونم چقدر کارایی داره؟
من سر دخترم مصرف نکردم و شیرمم خوب بود این بار میخوام بدونم اگه خوبه برم بخرم..میشه نظراتتون روبگید.ممنون
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان اگه شیرت خوبه که چندان نیاز نداری. اما خیلی موثره برای من که ۳-۴ روز اول شیر نداشتم خیلی موثر بود دیگه الان یه هفتست کمش کردم هر دوروز یکبارش کردم اما خدود یک ماه و نیم هر روز مصرفش کردم
  • (کژال)، 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۹، ۰۹:۴۴ صبح)2015 نوشته است: سلام .مامانا یه سوال
پودر شیر افزای گالاکتومید میخواستم بدونم چقدر کارایی داره؟
من سر دخترم مصرف نکردم و شیرمم خوب بود این بار میخوام بدونم اگه خوبه برم بخرم..میشه نظراتتون روبگید.ممنون

سلام عزیزم
خب اگه خوب باشه که اصلا نیازی نداری بهش... چیزی نیست که نباشه توی بازار... بعد از تولد هم که یه مدت کلا توی بیمارستان و داروخانه اس آدم Wink اگه نیاز بود بعدا می خری چه کاریه بخری بذاری کهنه بشه؟
  • (کژال)، 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها جون میشه هر توصیه ای برای واکسن دوماهگی دارید لطفا بگید. از الان عزا گرفتم همه اطرافیانم میگن چیزی نیست که جزو روال عادیه زندگی هست سخت نگیرم میخواستم چهار روز زودتر بزنم که تو تعطیلاته و همسرم بود خانواده نذاشتند گفتند اولا زودتر اصلا صلاح نیست چون ویروس ضعیف شده هست امکان واکنش داره ( با اینکه دکتر اطفالش گفته بود مشکلی نداره) دوما گفتمد نگران نباشم هیچی نیست و تنهایی از پس برمیام
ولی نمیدونم تو اینترنت هرچی میخونم احساس میکنم خیلی سخته
  • Paula، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
نونا جون نگران نباش اصلا جای نگرانی و استرس نداره! فقط قطره استامینوفنش رو به موقع بده و کمپرس گرم و سردش رو هم انجام بده. به یاری خدا راحت میگذره

دوستان من اومدم در مورد کالسکه کمی بهتون دلگرمی بدم! دیروز برای اولین بار و چهار ماه بعد از ده ماهگی، دخترم در کالسکه نشست( دخترم چهارده ماهشه). این تجربه منه! به نظرم بعضی بچه ها از جمله دختر ما، از زمانی که پروسه راه رفتن رو شروع میکنن تا زمانی که کامل اون رو فرا بگیرن از نشستن در کالسکه امتناع میکنن؛ ولی همین که در راه رفتن مسلط میشن دیگه مقاومتی برای نشستن در کالسکه ندارن
  • (کژال)، Mari90، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی پائولا جون ایشالا
  • Paula، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان