رز جان،من همیشه از این سایت دستور غذایی رو سرچ میکنم.شاید به کارت بیاد والک پلو
https://www.2nafare.com/%D8%B7%D8%B1%D8%...%88%D9%86/
https://www.2nafare.com/%D8%B7%D8%B1%D8%...%88%D9%86/
پرسش و پاسخ آشپزی
|
رز جان،من همیشه از این سایت دستور غذایی رو سرچ میکنم.شاید به کارت بیاد والک پلو
https://www.2nafare.com/%D8%B7%D8%B1%D8%...%88%D9%86/
۱۴۰۱/۲/۱۸، ۱۲:۴۳ عصر
واقعا این سایتی که سپی جون معرفی کردن عالیه - منم کلی دستور غذایی با استفاده از این سایت درست کردم عاااالی - کم دردسر
منم خیلی راضیم از این سایت
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۱/۳/۲۳، ۰۸:۵۶ عصر
آلما میخواستم بگم من بوقلمونو با روش تو درست کردم البته در حد ۷ ساعت پختن یا ۸ ساعت مزه دار کردن نه.ولی همونجوری با پیاز خلالی فراوون و ... ما خیلی خوشمون اومد ولی مثلا اگر اون آبلیمو که گفتی رو نمیریختم شیرین بود البته من دوست دارم ولی یه کم سلیقهایه کلا گوشت بوقلمون و اینکه یه بار عجله داشتم فقط با یه کم پیاز سرخ کرده و کمی زردچوبه درستش کردم بوش گرفته نشد.خلاصه مرسی از دستورت
حالا خورشت هویجو یاد بده ![]()
۱۴۰۱/۳/۲۳، ۱۰:۳۰ عصر
صنوبر جان نوش جان❤
اون ۸ ساعت خوابوندن تو آب نمک برا گرفتن بوی زهمش خیلی مهمه امروز یع مدل دیگه درست کردم بذار شب تست کنم ببینم خوشمزه میشه یا نع ، میام میگم بهت ![]() اون شیرینی هم از پیازا بوده فکر کنم ، بعضی پیازا نمیدونم چرا شیرین میکنن ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۳/۲۵، ۱۲:۵۹ صبح
من اومدم
![]() صنوبر جان اون پیازه از روش دیشبیه خوشمزه تره به نظرم البته اینم خوشمزه بودا رون بوقلمون رو مثه تیکه های گوشت خورشتی کردم ریختم تو آب نمک باز ۸ ساعت ، بعد ۱۰ ساعت تو شعله خیلی ملایم آب ریختم تا آبپز شن ۲ تا هم پیاز انداختم توش ، اگه چوب دارچین و چوب زنجبیل و برگ بو و هویج هم داری بنداز توش خوبه ، بوی زهمشو میگیره بعد یه پیاز سرخ کردم با زعفرون و کره ، یه قاشق رب زدم ، و کمی دارچین و پودر گل سرخ و پودر سیر و پاپریکا و ۲ قاشق آبلیمو ، بعد از آب بوقلمون ریختم چند تا غل زد ، بعد بوقلمونارو ریختم تو سس و زعفرون ریختم روشون ، گذاشتم تو شعله ملایم جوش بزنه و سسش غلیظ شه ، ( حالا این همه توضیح دادم ، همون روش مرغ ربی بود دیگه ![]() بعد هویج سرخ کردم و نوش جان کردیم با برنج ![]() ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۳/۲۵، ۰۱:۳۶ صبح
آلما جان ۱۰ ساعت پخت گوشت؟ له نمیشه؟
۱۴۰۱/۳/۲۵، ۱۱:۴۵ صبح
ندا له نشده بود ولی خیلی پخته بود دیگه باید با ادب و شخصیت برمیداشتی میذاشتی اونور
![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
سلام آلمام جان من متوجه نشدم بوقلمون رو در آب نمک فقط میذارین؟ بعدش میشورینش؟ شور نمیشه؟
۱۴۰۱/۳/۲۷، ۰۹:۱۹ عصر
شیدا جون آب نمکو اصلا نباید شورش کنی ، معمولی باشه، بعدشم نه دیگه نیاز نیس بوقلمونو بشوری ، البته سینه بوقلمونو نیاز نیس تو آب نمک بخیسونیما، رونش که بوی زهم میده رو تو آب نمک میذارم تا بوش گرفته شه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۳/۲۹، ۰۴:۲۳ عصر
سلام بچه ها
یه دستور خوشمزه برای ک*ت*ل*ت دارین برام بزارین؟ دلم ک*ت*ل*ت کشیده، ولی مزه ک*ت*ل*ت امو دوست ندارم ![]() |