امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
رز جان،من همیشه از این سایت دستور غذایی رو سرچ میکنم.شاید به کارت بیاد والک پلو
https://www.2nafare.com/%D8%B7%D8%B1%D8%...%88%D9%86/
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، مینو، ندایا
پاسخ
واقعا این سایتی که سپی جون معرفی کردن عالیه - منم کلی دستور غذایی با استفاده از این سایت درست کردم عاااالی - کم دردسر

منم خیلی راضیم از این سایت
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، Rose، Sepi، مینو
پاسخ
آلما میخواستم بگم من بوقلمونو با روش تو درست کردم البته در حد ۷ ساعت پختن یا ۸ ساعت مزه دار کردن نه.ولی همونجوری با پیاز خلالی فراوون و ... ما خیلی خوشمون اومد ولی مثلا اگر اون آبلیمو که گفتی رو نمیریختم شیرین بود البته من دوست دارم ولی یه کم سلیقه‌ایه کلا گوشت بوقلمون و اینکه یه بار عجله داشتم فقط با یه کم پیاز سرخ کرده و کمی زردچوبه درستش کردم بوش گرفته نشد.خلاصه مرسی از دستورت
حالا خورشت هویجو یاد بده Smile
  • Almam، ستی‌لیته
پاسخ
صنوبر جان نوش جان❤
اون ۸ ساعت خوابوندن تو آب نمک برا گرفتن بوی زهمش خیلی مهمه

امروز یع مدل دیگه درست کردم بذار شب تست کنم ببینم خوشمزه میشه یا نع ، میام میگم بهت Big Grin
اون شیرینی هم از پیازا بوده فکر کنم ، بعضی پیازا نمیدونم چرا شیرین میکنن Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • آیسان ۹۶، صنوبر۷۱
پاسخ
من اومدم Big Grin
صنوبر جان اون پیازه از روش دیشبیه خوشمزه تره به نظرم البته اینم خوشمزه بودا
رون بوقلمون رو مثه تیکه های گوشت خورشتی کردم ریختم تو آب نمک باز ۸ ساعت ، بعد ۱۰ ساعت تو شعله خیلی ملایم آب ریختم تا آبپز شن ۲ تا هم پیاز انداختم توش ، اگه چوب دارچین و چوب زنجبیل و برگ بو و هویج هم داری بنداز توش خوبه ، بوی زهمشو میگیره

بعد یه پیاز سرخ کردم با زعفرون و کره ، یه قاشق رب زدم ، و کمی دارچین و پودر گل سرخ و پودر سیر و پاپریکا و ۲ قاشق آبلیمو ، بعد از آب بوقلمون ریختم چند تا غل زد ، بعد بوقلمونارو ریختم تو سس و زعفرون ریختم روشون ، گذاشتم تو شعله ملایم جوش بزنه و سسش غلیظ شه ، ( حالا این همه توضیح دادم ، همون روش مرغ ربی بود دیگه Big Grin )
بعد هویج سرخ کردم و نوش جان کردیم با برنج Big Grin سالاد شیرازی و سیب زمینی سرخ کرده فراموش نشه Big Grin
  • صنوبر۷۱
پاسخ
آلما جان ۱۰ ساعت پخت گوشت؟ له نمیشه؟
  • Almam
پاسخ
ندا له نشده بود ولی خیلی پخته بود دیگه باید با ادب و شخصیت برمیداشتی میذاشتی اونور Big Grin من همه گوشتارو زیاد میپزم بوقلمون از همه بیشتر
  • Nedaaa28
پاسخ
سلام آلمام جان من متوجه نشدم بوقلمون رو در آب نمک فقط میذارین؟ بعدش میشورینش؟ شور نمیشه؟
  • Almam
پاسخ
شیدا جون آب نمکو اصلا نباید شورش کنی ، معمولی باشه، بعدشم نه دیگه نیاز نیس بوقلمونو بشوری ، البته سینه بوقلمونو نیاز نیس تو آب نمک بخیسونیما، رونش که بوی زهم میده رو تو آب نمک میذارم تا بوش گرفته شه
  • شیدا
پاسخ
سلام بچه ها
یه دستور خوشمزه برای ک*ت*ل*ت دارین برام بزارین؟
دلم ک*ت*ل*ت کشیده، ولی مزه ک*ت*ل*ت امو دوست ندارم Sad(
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان