امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
فلامینگو جونم ،ک*ت*ل*ت منظورت همون ک گوشت چرخی و سیب زمینی و پیازه ؟؟
من آخرش فرق ک*ت*ل*ت و وکباب شامی رو نفهمیدم Smile

اگه منظورت اینه؛من این مدلی درست میکنم و خیلی خوش مزه میشه برای ۲ نفر
۳ عدد سیب زمینی متوسط
پیاز درشت ۱ عدد
گوشت چرخی ۲۰۰ گرم
ادویه کاری+پودر سیر+پودر انبه +پودر گلپر
در آخر یکم دنبه گوسفندی ک تو فریزدارم روش رنده میکنم البته بسته به ذائقه س
ما خیلی طعمش رو دوس داریم
ولی انبه و گلپر خیلی طعمش رو نوستالژیک میکنن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • فلامینگو
پاسخ
نسیمه عزیزم. خیلی ممنونم. آره گلم منظورم همین بود.
چه ادویه های جالبی. پودر انبه که اصلا نشنیده بودم. گلپر توی ک*ت*ل*ت جدیده برام و حتما امتحان میکنم.
فقط بیزحمت دوسه تا نکته مهم رو هم بهم بگی عالی میشه.
اینکه سیب زمینی آب پز، نیم پز یا نپخته؟
پیاز و سیب زمینی با رنده درشت یا ریز؟
آرد چی؟ نمیزنی اصلا؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
سیب زمینی خام
همه رو رنده ی ریز بزن
گاهی آرد میزنم گاهی نه
ولی بزن اگه فک میکنی وا میره
تخم مرغ من نمیزنم اصلا
ایشالا ک دوس داشته باشی
پودر انبه واسه ک*ت*ل*ت و فلافل خیلی خوبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • فلامینگو
پاسخ
پودر انبه رو من گاهی تو مرغم می ریزم خوب میشه.
پاسخ
نسیمه جون منم باید این گلپرو پودر انبه رو تست کنم
به نظرم خوشمزه میشه خیلی
... 
فلامینگو جونم من اینجوری درست میکنم 
برای 2 نفرمون
2عدد سیب زمینی خام رنده ریز میکنم و توی دستم فشار میدم تا ابش گرفته بشه
1عدد پیاز متوسط رنده ریز و ابشو توی صافی میگیرم تا حدودی
2حبه کوچیک یا یک درشت سیر رنده شده
200،250 گرم گوشت چرخ کرده کم چربی که موقع سرخ کردن جمع نشه
فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز، پودر پیاز و پودر سیر زردچوبه، پودر تخم گشنیز، نمک
یک عدد تخم مرغ 
ارد سوخاری (البته اول ارد سوخاری رو میریزم و مخلوط میکنم بعد مزه میکنم بعد نمک میزنم چون بعضی اردا نمک دارن خودشون) 
بعد همه رو با دست حسسابی ورز میدم و چند بار از بالا میندازم توی کاسه که منسجم بشن
بعد توی روغن سرخ میکنم
سرخ هم اول پشت و روشو اندازه ای که رنگش عوض بشه سرخ میکنم با حرارت زیاد بعد کمش میکنم و هی بر میگردونم که مغز پخت بشن
با خیار شور و گوجه و کچاپ عاااالیه
نوش جونت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، sims s، Sufii، ستی‌لیته، فلامینگو
پاسخ
من تو ک*ت*ل*ت برگ آویشن (نه پودرش) و گاهی ریحون یا مرزه خشک میریزم، مزش رو متفاوت و خوش عطر و مزه میکنه ( علاوه بر پودر سیر و پودر پیاز و زردچوبه و فلفل قرمز و پاپریکا)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
بچه ها یه رسیپی خوب و خوش طعم واسه پخت ران کامل گوسفند میخوام
میخوام بوی گوشت خوب گرفته بشه و طعمش خیلی خوب بشه
بعد اینکه چند ساعت میخواد تا پختش کامل بشه؟
میخوام بدونم اگر واسه ناهار بخوام از صبح بذارم اوکی میشه یا نه؟

راستی این پودر انبه رو منم دارم توی مرغ محشر میشه وواقعا مزش جالب میشه اما من توی ک*ت*ل*ت تا بحال امتحان نکرده بودم
پاسخ
لیدان جان من بزرگترین قطعه ای که پختم گردن بوده میخوای اونو بگم Big Grin اینو بلد نیستم عزیزم شرمنده
در مورد سالاد هم دوتا سالاد ذرت گذاشتم برات تو تاپیکش
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • لیدان
پاسخ
(۱۴۰۱/۴/۴، ۰۸:۲۰ عصر)Almam نوشته است: لیدان جان من بزرگترین قطعه ای که پختم گردن بوده میخوای اونو بگم Big Grin اینو بلد نیستم عزیزم شرمنده
در مورد سالاد هم دوتا سالاد ذرت گذاشتم برات تو تاپیکش

نه الما جان ممنون  Big Grin مثل اینکه من اینجا اولین نفر بودم که قصد دارم همچین پذیرایی ریسکی بکنم
واسه سالادم مرسی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam
پاسخ
لیدان یه سوال برام پیش اومد ران کامل گوسفندو تو چه قابلمه‌ای میپزی؟ حس میکنم بزرگه Smile ببخشید راجع به پختش ایده‌ای ندارم Smile)
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان