امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
دختر قشنگا ،من غوره خریدم یه مقداری ،دفعه اولمه
چجوری فریز کنم ؟کار خاصی باید انجام داد قبلش؟

لیدان جون منم درست نکردم ران رو ب صورت کامل
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
لیدان جان من تو قابلمه مدل چلو گوشت اینجوری میپزم
رون رو با فلفل سیاه و زعفران یکی دو ساعت قبل مزه دار میکنم ۴تا۵ تا پیاز خلالی میکنم نصفش رو میریزم کف قابلمه بعد گوشت رو میزارم دو تا بوته سیر درسته و چوب دارچین و برگ بو با چندتا هویج و نمک و فلفل بقیه پیازا نصف لیوان هم اب جوش و زعفران
حدود ۵تا ۶ ساعت بستگی به سایز رون زمان میبره موقع خاموش کردن باز زعفران میزنم
اگر با مدت پختش مشکل داری زمان بیشتری در نظر بگیر هر وقت تست کردی پخته رو شعله کم بزار گرم بمونه

اگر تو فر مدل ژیگو بخوای از شب قبل با فلفل و سیر و پیاز و نمک و روغن زیتون و زعفران و رزماری مزه دار میکنم
قبل پخت با نوک چاقو روش شیار میزنم داخلش حبه سیر و رزماری میزنم روش محلول زعفران
تو سینی فر هویچ و پیاز میریزم گوشت رو میزارم روش فویل میکشم دما ۱۸۰ تقریبا ۳تا ۴ ساعت زمان میبره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، لیدان
پاسخ
سلین جان شیرین نمیشه با پیاز زیاد؟ چون من چند سری درست کردم شیرین شد.
پاسخ
خودمم بار اوله درستش میکنم
صنوبر جون م ش چون نذری میدن تابه بزرگ از این جنس روی ها دارن تصمیم دارم ببینم اون به دردم میخوره یا نه اگه جا بشه خوبه در غیر اینصورت قطعا داخل سینی فر

سلین جون مرسی چون قبلا امتحان کردی میپرسم اگه داخل فر بزارم بعد از پخت سس یا همون آب گوشت رو داره داخل خود سینی یا نه؟
بعد از نظر خودت کدوم خوش خوراک تر میشه؟ چون خودم ترجیحم ژیگو نیست. بعد شما قطعه قطعه کردی یا کامل پختی؟ اگه کامل پختی به منم بگو ظرفت چی بود Big Grin
  • صنوبر۷۱
پاسخ
نسیمه جون نه کار خاصی نمیخواد فقط پاکش کن یعنی از شاخه‌هاش جدا کن فقط خود دو‌نه‌های غوره بمونه و بشورش. خشک که شد بذارش توی فریزر.یخ‌زده‌ش هم جوریه که بهم نمیچسبه و هر سری هرچقدر خواستی میتونی ازش برداری
  • نسیمه جااان
پاسخ
شیدا جان من ماهیچه یا گردن با همین روش میپزم تا حالا شیرین نشده پیاز سفید میریزم،پیاز خام ،تفت نمیدم
به نظرم پیاز تو روغن سرخ میشه شیرین تر میشه
فکر کنم نوع پیاز هم تاثیر داره

لیدان جان تو فر هم آب پس میده وقتی پخت فویل رو برداشتی آبگوشت رو خالی کن بعد روش یه کم کره زعفرون بزن گریل رو چند دقیقه روشن کن
درسته گذاشتم رونش کوچیک بوده در حد ۲.۵ کیلو تا ۳ کیلو
مامانم تابه تفلن تابان سایز بزرگ داره
تو فر خوش قیافه تره ولی به نظرم به روش اول خوش مزه تره انگار گوشتش لطیف تر میشه
زمانش هم با توجه به نوع گوشت و وزنش کم و زیاد میشه
  • ستی‌لیته، شیدا، لیدان
پاسخ
مرسی صنوبر جونم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • صنوبر۷۱
پاسخ
سلین جان مرسی. ❤️
پاسخ
سلام دوستان شما از چه ادویه و سبزی خشکایی در کوکو استفاده میکنید؟
کوکوی سبزی، کوکوی سیب‌ زمینی و کوکوهای دیگه
پاسخ
بچه ها شما کوبیده درست کردین تو خونه ، چیکار کنم از سیخ نریزه ؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان