ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
دختر قشنگا ،من غوره خریدم یه مقداری ،دفعه اولمه
چجوری فریز کنم ؟کار خاصی باید انجام داد قبلش؟
لیدان جون منم درست نکردم ران رو ب صورت کامل
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
۱۴۰۱/۴/۵، ۱۲:۲۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۴/۵، ۱۲:۳۰ صبح، توسط Celin.)
لیدان جان من تو قابلمه مدل چلو گوشت اینجوری میپزم
رون رو با فلفل سیاه و زعفران یکی دو ساعت قبل مزه دار میکنم ۴تا۵ تا پیاز خلالی میکنم نصفش رو میریزم کف قابلمه بعد گوشت رو میزارم دو تا بوته سیر درسته و چوب دارچین و برگ بو با چندتا هویج و نمک و فلفل بقیه پیازا نصف لیوان هم اب جوش و زعفران
حدود ۵تا ۶ ساعت بستگی به سایز رون زمان میبره موقع خاموش کردن باز زعفران میزنم
اگر با مدت پختش مشکل داری زمان بیشتری در نظر بگیر هر وقت تست کردی پخته رو شعله کم بزار گرم بمونه
اگر تو فر مدل ژیگو بخوای از شب قبل با فلفل و سیر و پیاز و نمک و روغن زیتون و زعفران و رزماری مزه دار میکنم
قبل پخت با نوک چاقو روش شیار میزنم داخلش حبه سیر و رزماری میزنم روش محلول زعفران
تو سینی فر هویچ و پیاز میریزم گوشت رو میزارم روش فویل میکشم دما ۱۸۰ تقریبا ۳تا ۴ ساعت زمان میبره
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، لیدان
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
سلین جان شیرین نمیشه با پیاز زیاد؟ چون من چند سری درست کردم شیرین شد.
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
نسیمه جون نه کار خاصی نمیخواد فقط پاکش کن یعنی از شاخههاش جدا کن فقط خود دونههای غوره بمونه و بشورش. خشک که شد بذارش توی فریزر.یخزدهش هم جوریه که بهم نمیچسبه و هر سری هرچقدر خواستی میتونی ازش برداری
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• نسیمه جااان
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
۱۴۰۱/۴/۵، ۰۱:۵۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۴/۵، ۰۲:۲۵ صبح، توسط Celin.)
شیدا جان من ماهیچه یا گردن با همین روش میپزم تا حالا شیرین نشده پیاز سفید میریزم،پیاز خام ،تفت نمیدم
به نظرم پیاز تو روغن سرخ میشه شیرین تر میشه
فکر کنم نوع پیاز هم تاثیر داره
لیدان جان تو فر هم آب پس میده وقتی پخت فویل رو برداشتی آبگوشت رو خالی کن بعد روش یه کم کره زعفرون بزن گریل رو چند دقیقه روشن کن
درسته گذاشتم رونش کوچیک بوده در حد ۲.۵ کیلو تا ۳ کیلو
مامانم تابه تفلن تابان سایز بزرگ داره
تو فر خوش قیافه تره ولی به نظرم به روش اول خوش مزه تره انگار گوشتش لطیف تر میشه
زمانش هم با توجه به نوع گوشت و وزنش کم و زیاد میشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• ستیلیته، شیدا، لیدان
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
مرسی صنوبر جونم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• صنوبر۷۱
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
۱۴۰۱/۴/۱۴، ۰۴:۰۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۴/۱۴، ۰۴:۱۰ عصر، توسط شیدا.)
سلام دوستان شما از چه ادویه و سبزی خشکایی در کوکو استفاده میکنید؟
کوکوی سبزی، کوکوی سیب زمینی و کوکوهای دیگه
ارسالها: 2,562
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
5,351
بچه ها شما کوبیده درست کردین تو خونه ، چیکار کنم از سیخ نریزه ؟