امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
شیدا من برا کوکو سبزی کمی نعنا خشک میزنم فقط، سبزی خودشم که تره جعفری شوید اسفناج

برا کوکو سیب زمینی هم گاهی ریحان خشک میریزم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
مرسی المام جان، چه ادویه هایی استفاده میکنی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
برا کوکو سبزی : نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،پودر گل محمدی،پودر سیر
کوکو سیب زمینی:زعفرون دمکرده،نمک،فلفل،زردچوبه،پودر زنجبیل،پودر سیر،پاپریکا
کوکو لوبیا سبز: زعفرون دمکرده،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،پودر گل محمدی،پودر سیر،پاپریکا

همه ش که یه چیز شد Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
آرزو جون من خودم درست نکردم ،ولی مامانم ک درست میکرد
این بود ک گوشتت خیلی کم چرب نباشه وگرنه میریزه
و اینکه وقتی مواد گوشتت آماده شده،حسابی ورز بدی ، چند ساعتی بذاری یخچال کامل خنک بشه منسجم بشه ،بعد سیخ بگیری
نمی‌ریزه دیگه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven
پاسخ
آرزو یکی هم اینکه آب پیاز باید کامل گرفته شه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven
پاسخ
بچه ها،دفعه اولمه میخام تو قیمه بادمجونم غوره بریزم
کی باید اضافه ش کنم ؟
تفتش باید بدم یکم بعد اضافه کنم ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
نسیمه جان من یا غوره بادمجون درست میکنم یا قیمه بادمجون، برای غوره بادمجون چندتا گوجه رو سرخ میکنم و میذارم کنار اخرای پخت گوشتم رب و غوره رو تفت میدم و میریزم توی گوشت و یکم بعدش بادمجونا و گوجه های سرخ کرده رو اضافه میکنم در حد یکربع باهم جوش بخورن و تموم...اما با قیمه بادمجون تاحالا نریختم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
نکنه من اشتباه میکنم !!!!
شاید اون چیزی ک من دیدمم غوره بادمجون بوده
فک کردم قیمه بادمجونه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
نسیمه جون منم همینطوری که سوفی جان گفتن بلد بودم و اینکه اونی که بادمجون و غوره حالا یا با گوشت یا مرغ درست میشه رو ما میگیم خورشت بادمجون ولی اونی که لپه و بادمجون داره و غوره نداره رو قیمه بادمجون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
صنوبر واسه من دقیقا قیمه بادمجونه ،عاقا توش غوره ریختم
وقتی خوردیم نتیجه رو بهتون اعلام می‌کنمBig Grin
توکل به خدا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، صنوبر۷۱
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان