ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
شیدا من برا کوکو سبزی کمی نعنا خشک میزنم فقط، سبزی خودشم که تره جعفری شوید اسفناج
برا کوکو سیب زمینی هم گاهی ریحان خشک میریزم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
مرسی المام جان، چه ادویه هایی استفاده میکنی؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
آرزو جون من خودم درست نکردم ،ولی مامانم ک درست میکرد
این بود ک گوشتت خیلی کم چرب نباشه وگرنه میریزه
و اینکه وقتی مواد گوشتت آماده شده،حسابی ورز بدی ، چند ساعتی بذاری یخچال کامل خنک بشه منسجم بشه ،بعد سیخ بگیری
نمیریزه دیگه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Heven
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
آرزو یکی هم اینکه آب پیاز باید کامل گرفته شه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Heven
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
بچه ها،دفعه اولمه میخام تو قیمه بادمجونم غوره بریزم
کی باید اضافه ش کنم ؟
تفتش باید بدم یکم بعد اضافه کنم ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
نسیمه جان من یا غوره بادمجون درست میکنم یا قیمه بادمجون، برای غوره بادمجون چندتا گوجه رو سرخ میکنم و میذارم کنار اخرای پخت گوشتم رب و غوره رو تفت میدم و میریزم توی گوشت و یکم بعدش بادمجونا و گوجه های سرخ کرده رو اضافه میکنم در حد یکربع باهم جوش بخورن و تموم...اما با قیمه بادمجون تاحالا نریختم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
نکنه من اشتباه میکنم !!!!
شاید اون چیزی ک من دیدمم غوره بادمجون بوده
فک کردم قیمه بادمجونه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
نسیمه جون منم همینطوری که سوفی جان گفتن بلد بودم و اینکه اونی که بادمجون و غوره حالا یا با گوشت یا مرغ درست میشه رو ما میگیم خورشت بادمجون ولی اونی که لپه و بادمجون داره و غوره نداره رو قیمه بادمجون
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
صنوبر واسه من دقیقا قیمه بادمجونه ،عاقا توش غوره ریختم
وقتی خوردیم نتیجه رو بهتون اعلام میکنم

توکل به خدا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، صنوبر۷۱