ارسالها: 2,413
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,295 in 1,695 posts
تشکر Given: 7,257
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,860
املت:گوجه فرنگی ها رو رنده کن،بعد با نمک بذار خوب آبش خشک بشه،بعد با فلفل و روغن حسابی گوجه های رنده شده رو بذار سرخ بشه، بعد هم تخم مرغی که جداگانه تو کاسه هم زدی اضافه کن،
نکات:نسبت گوجه و تخم مرغ رو رعایت کن.من ترجیح میدم یه مقدار حجم گوجه بیشتر از تخم مرغ باشه
میتونی پیاز داغ،سیر هم اضافه کنی بسته به ذائقه.حتی میشه فلفل دلمه ریز کنی اضافه کنی
روغن هم ،خب چرب تر باشه،خوشمزه تر میشه
نیمرو:تخم مرغ رو تو ظرفی که روغنش داغ شده اضافه کن،بعد در ظرفتو بلند با شعله خیلی کم.اینطوری زرده میره بدون اینکه،به هم بزنید.اگه زرده سفت دوست داری اگه نه که عسلی شد ،زیر گاز رو خاموش کن
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، youtab، صنوبر۷۱
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
صنوبر وقتی گوجه هات تو روغن به جلز و ولز افتادن ، یه ق کوچولو رب هم بزن خوشمزه میشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sepi
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
صنوبر جان من یه مدل نیمرو از ابدارچیمون یاد گرفتم اون موقع که کار میکردم اگر زرده عسلی دوست داری بی نظیییره...
اول تابه رو بذار داغ بشه بعد به نسبت نصف نصف کره و روغن مایع بریز و هرچقدر نمک که دوست داری بذار داغ بشه قشنگ بعد تخم مرغارو بشکن توش و چند ثانیه بذار با شعله زیاد سفیدش ببنده بعد یکم تابه رو کج کن روغنش بیاد یه گوشه تند تند با قاشق روغنارو بردار هی بریز روی زرده ها تا روش یه لایه سفید ببنده، همین مراحلو میتونی به جای قاشق درشو ببندی با شعله زیاد تا روی زرده ها یه لایه سفید بشه و داخلش شل و عسلی
اوووف نگم از این مدل نیمرو براتون
...
املت...
اول مثلا 3تا گوجه رو میریزم توی میکسر تا خوووب له بشه (چون توی رنده کردن به شدت تنبلم) بعد میریزم توی تابه با شعله زیاد تا کاملا ابشم خشک بشه بعد به نسبت نصف نصف کره و روغن مایع میریزم به اضافه نمک و فلفل سیاه و یکم زردچوبه و تا وقتیکه رنگ گوجه ها قرمز تر بشه سرخشون میکنم
سپس (خخخخ) 2تا تخم مرغ رو میشکنم توش و هم میزنم با لیسک یا قاشق چوبی
ما چون خیلی یکدست دوست نداریم و ترجیح میدیم یکم همه جی معلوم بشه خیلی هم نمیزنیم
...
املت قهوه خونه ای...
توی یه تابه (اگه روحی داری عالیه اگر نه تفلونم خوبه) از همیشه بیشتر روغن و کره رو به مقدار نصف نصف میریزیم و میذاریم حسسابی داغ بشه بعد 1قاشق غذاخوری رب میریزیم و خوووووب تفت میدیم با شعله متوسط تا خوب رنگ باز کنه و روغنش قرمز بشه
بعد 2تا 3 تا تخم مرغ با توجه به رنگ دهیه ربت میزنی و هم میزنی یکم با شعله زیاد
بعد با فلفل سیاه نوش جون میکنی
...
املت درشت...
گوجه هارو بسته به سلیقت با پوست یا بی پوست و باز بسته به سلیقت ریز یا درشت خورد میکنی و توی روغن و کره و یکم نمک تفت میدی تا ابش کم بشه بعد فلفل سیاه و زردچوبه میزنی کمی و بعد از یکم تفت تخم مرغ میزنی و...
ارسالها: 1,437
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,178 in 511 posts
تشکر Given: 3,535
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
8,176
واقعا یه قاشق رب و پیازداغ تو املت خیلی خوب میشه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
سلام عزیزان. از چه ادویه و سبزی معطر برای آبگوشت استفاده میکنید؟ ممنون
ارسالها: 836
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
اعتبار:
2,467
۱۴۰۱/۴/۲۵، ۰۴:۵۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۴/۲۵، ۰۴:۵۰ عصر، توسط miss shin.)
تلخون خشک شده تو آبگوشت طعمش رو بی نظی میکنه بین دوتا کف دست ی کم خوردش کنی که نه خیلی پودرباشه نه خیلی درشت ده دقیقه قبل سرو اضافه کنید عالی میشه
دوستان دستور پخت کبه تایپیک نداره؟؟
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 1,437
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,178 in 511 posts
تشکر Given: 3,535
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
8,176
دوستان،کدو سبز سرخ کنم بذارم تو فریزر تا چند وقت قابل استفادهس؟
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
سلاام بچه ها
یه دستور خوب برای کوفته دارین؟
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
۱۴۰۱/۵/۸، ۰۶:۲۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۵/۸، ۰۶:۲۸ عصر، توسط Almam.)
سپی جان تا هر موقع بمونه قابل استفاده س ! ولی بهتره زود استفاده کنی دیگه خیلی کهنه نشه
صنوبر جان من دارم ولی الان خونه نیستم ، شب مینویسم برات
میس شین کبه تاپیک نداره ، اگر دستورشو داری میتونی خودت تاپیک بزنی براش تو انجمن مخصوصش
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sepi