(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۹:۱۲ عصر)youtab نوشته است: ممنونم رز عزیزم
۴شهریور دوماهش تموم میشه
عزیزم شما هم وارد واندرویکس شدی، یعنی پسرت الان درحال یک جهش و یادگیری هست... الان ببینی 8 هفته که تموم بشه، اوج بداخلاقی و بدخوابیه که با علامت ابر بارون دار نشون داده شده... آفتاب که میزنه بیرون یعنی حالش خوبه دیگه...
از 7.5 هفته تا 9.5 هفته ادامه داره... یعنی از همین یکی دو روز پیش تا دو هفته ی دیگه...
باز دوباره 2 هفته خوب میشه، یک هفته دوباره خواب و خوردن و آرامشش ممکنه بهم بریزه...
دوباره دوهفته استراحت، هفته واندرویکش...
و تا 18 ماهگی همین وضع اداااااامه دارد........
توصیه می کنم همه ی مامانا یه دونه از این راهنمای واندرویکس رو پرینت کنن و بچسبونن روی در یخچال که بدونن در چه وضعیتی هستن... من روی سررسیدم هفته ها رو کامل علامت زده بودم... توی این هفته ها یکم شل بگیرید

غذا رو کمک بگیرید... کارهای خونه رو زیاد گیر ندید... فریزرتون از قبل با مواد خوب پر باشه، خرید رفته باشید... اینها کمک می کنه کمتر تنش داشته باشید... حتی حواستون باشه که مثلا بازی های اون سن رو آماده داشته باشید خیلی خوبه چون توی این زمان ها بچه آماده ی یادگیری و جذب اطلاعاته و یه بازه های رشد خیلی موثری هستن...
بچه اصلا ناآرومه چون یه تغییری با قبل کرده... فقط لازمه به خودتون مسلط باشید تا باهم از این گردنه ها بگذرید