امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سروناز من تا یه ماه لبنیات نخوردم بعد خوردم دیگه..کولیکش خیلی خفیف بود ۱۵ روزه خوب شد.اکثر مواد غذایی نفاخ و سرد هستن به نظرم..من تست میکردم هرچی جدید میخوردم ۳ روز چک میکردم ببینم چی میشه.بعد ماده غذایی جدید.من ماه اول فقط ماهیچه و مرغ و زیتون و برنج میخوردم..تا ۶ ماهگی دکترش گفت نخود ولوبیا نخور دیگه منعی نگفت بهم.
نونا جون ایشالله بهتر بشه سخته خیلی..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۲:۵۴ عصر)Targol نوشته است: ممنونم بچه‌ها بابت دلگرمیتون. نمیدونم ولله تا میخوام بیخیال شم یه چیز جدید درمیاد. حالا دخترم تب داره نمیدونم به خاطر اون لکه هاست یا واکسن. دل تو دلم نیست این یکی دو روز بگذره..
نوناجون علائم واکسن دخترت تموم شد؟ تبش تا چند میرفت بالا؟ دختر من تا ۳۷.۹ هم رفت.
راستی یه نکته که از پرستارهای nicu یاد گرفتم اینه که وقتی تب رو با دیجیتالی از زیربغل اندازه میگیرید باید بین ۰/۳ تا ۰/۵ درجه بهش اضافه کنید. اونجا نیم اضافه میکردن منم همین در نظر میگیرم. خلاصه حواستون به تب بچه‌ها باشه.
رز جون ممنونم از راهنماییات. مثل همیشه جامع. از اون رژیمی که گفتی خیلی‌هاش با اجتماع پرهیزات سه تا دکتری که رفتم مشترکه. ولی چیزهای ترش و گوجه رو نگفته بودن که خوب فدای سرشون، اینارم رعایت میکنم. منتها از دیروز عصر که شیر خودمو قطع کردم هنوز لکه ها هستن.

اهان یه سوال دیگه، بچه من امروز بیشتر بیحاله تا بیقرار. طبیعیه؟ چون نمیتونم عوارض واکسن و اون لکه‌ها رو تفکیک کمم نگرانم
عزیزم دقیقا بخاطر همین که گفتی با هم با شیر خودت و هم شیرخشک رگه ی خون دیدی گفتم احتمالا مشکل لاکتوزه یعنی قند شیر... همه ی شیرها این قند رو دارن چه شیر خودت چه شیر خشک... فقط و فقط شیر LF هست که لاکتوز فری هست و نداره... برای همین با شیر خودت و شیرخشک بچه هات دارن رد خونی نشون می دن... 

آره رژیم ریفلاکس سنگینه اگه خودت بخوای شیر بدی... فقط محصولات و گوشت گوسفند و مرغ با پیاز و هویج و برنج و نون (غذای من 3 ماه اول، کباب های مرغ خالص و گوشت گوسفند خالص (کباب برگ) از بیرون + کله پاچه و آبش غذای اصلی من بود وطی حدود 10 ماه حذفیات غذایی ادامه داشت... که مثلا شیر رو بعد 10 ماه خوردم...و خب البته از 7 ماهگی که بار شیردهی کم شد، کم کم غذاهای مختلف رو تست کردم مثل تخم مرغ که خب اینم خیلی می خوردم چون واقعا دستم بسته بود... ولی خب آسیبش رو به صفرام زد دیگه..........) می خوردم میان وعده یا صبحانه هم گاها گردو با نون، نون و کره و گردو، نون و کره و عسل، نون و کره و مربا (کره ها گوسفندی بود)... کلللا هر چیزی که باعث ریفلاکس خودمون بشه برای بچه چند برابر ریفلاکس میده... 
بیحالی بخاطر گرما نباشه؟ کم آبی؟ کم شیر نخورده باشن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من امروز رفتم دکتر، و بهم 6 تا آمپول داد که هفته آینده تو دو روز بزنم. روزی سه تا
فکر کنم بتامتازونه
شما قبلا زدین؟
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
لیانه جانم مبارک باشه ختنه قند عسلت یکم وقت کردی بهمون اطلاعات بده لطفا
نونا جانم من کلا در اختیاااارم دربست
تا یکم میخوابه یه وعده میخوابم بقیشم به خونه زندگی میرسم
از دیشب کلا بیخوابه نمیدونم چرا
دلدردم نداره
دیشب تا ۳بیدار بود خوابید تا ۶
بعدم دوبار تا نهایت ۱۰
از ده صبخ تا الان ۳تا نیم ساعت خوابیده از خواب گیجه ها اما نمیخوابه
نمیدونم چشه
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۸:۱۲ عصر)youtab نوشته است: سلام به همه
لیانه جانم مبارک باشه ختنه قند عسلت یکم وقت کردی بهمون اطلاعات بده لطفا
نونا جانم من کلا در اختیاااارم دربست
تا یکم میخوابه یه وعده میخوابم بقیشم به خونه زندگی میرسم
از دیشب کلا بیخوابه نمیدونم چرا
دلدردم نداره
دیشب تا ۳بیدار بود خوابید تا ۶
بعدم دوبار تا نهایت ۱۰
از ده صبخ تا الان ۳تا نیم ساعت خوابیده از خواب گیجه ها اما نمیخوابه
نمیدونم چشه

خدا قوت یوتاب جان
پسرت چند هفته اش شده؟
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم رز عزیزم
۴شهریور دوماهش تموم میشه
  • nona، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خسته نباشی یوتاب جونم
خب منم یاد گرفتم الان طبق جدول واندر ویکس طبیعیه یوتاب جان این تغییر حالش یه چهار پنج روز دیگه به حالت عادی برمیگرده
  • Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۹:۱۲ عصر)youtab نوشته است: ممنونم رز عزیزم
۴شهریور دوماهش تموم میشه

عزیزم شما هم وارد واندرویکس شدی، یعنی پسرت الان درحال یک جهش و یادگیری هست... الان ببینی 8 هفته که تموم بشه، اوج بداخلاقی و بدخوابیه که با علامت ابر بارون دار نشون داده شده... آفتاب که میزنه بیرون یعنی حالش خوبه دیگه...

از 7.5 هفته تا 9.5 هفته ادامه داره... یعنی از همین یکی دو روز پیش تا دو هفته ی دیگه... 
باز دوباره 2 هفته خوب میشه، یک هفته دوباره خواب و خوردن و آرامشش ممکنه بهم بریزه...
دوباره دوهفته استراحت،  هفته واندرویکش...
و تا 18 ماهگی همین وضع اداااااامه دارد........

توصیه می کنم همه ی مامانا یه دونه از این راهنمای واندرویکس رو پرینت کنن و بچسبونن روی در یخچال که بدونن در چه وضعیتی هستن... من روی سررسیدم هفته ها رو کامل علامت زده بودم... توی این هفته ها یکم شل بگیرید Big Grin غذا رو کمک بگیرید... کارهای خونه رو زیاد گیر ندید... فریزرتون از قبل با مواد خوب پر باشه، خرید رفته باشید... اینها کمک می کنه کمتر تنش داشته باشید... حتی حواستون باشه که مثلا بازی های اون سن رو آماده داشته باشید خیلی خوبه چون توی این زمان ها بچه آماده ی یادگیری و جذب اطلاعاته و یه بازه های رشد خیلی موثری هستن...
بچه اصلا ناآرومه چون یه تغییری با قبل کرده... فقط لازمه به خودتون مسلط باشید تا باهم از این گردنه ها بگذرید Heart

[تصویر:  6a530e58b0db6b06bad8942af5e5d509.jpg]
  • nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۹:۵۸ عصر)nona نوشته است: خسته نباشی یوتاب جونم
خب منم یاد گرفتم الان طبق جدول واندر ویکس طبیعیه یوتاب جان این تغییر حالش یه چهار پنج روز دیگه به حالت عادی برمیگرده

نونا ماشالله خیلی زرنگی آفرین Cool فکر کنم همیشه شاگرد اول بودی Angel
  • nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نونا عزیزم و رز عزیزم
ممتونم ازتون یک دنیا
من نمیدونستم واقعا
افرین نونا تو بهترین :مامانی برای پرنسست