امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
سلام برای کباب کردن جگر گوسفندی، روشی هست برای خوش عطر و طعم شدنش؟
پاسخ
شیدا جان نمیدونم میتونی پیدا کنی یا نه ولی سمت ما معمولا جگر با یه پرده چربی فروخته میشه که درواقع پرده پریتوين هست که احشا رو در بر میگیره، میپیچن دور جگر و بعد کباب میکنن خیلی نرم و لطیفش میکنه از اون حالت خشکی درمیاد..من خودم چربی و دنبه دوست ندارم و بعد کباب شدن از جگر جداش میکنم، اما خیلیا همونجور میخورن..با لیمو ترش و سیزی خوردن عالی میشه...نوش جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
سلام به همگی
شبتون خوش
عزیزان ،میشه نون تست رو فریز کرد؟
زیاد گرفتم ،استفاده م نمیشه میترسم خراب بشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
سلام نسیمه جون آره ما خیلی وقتا فریز میکنیم بعد به تعداد نیاز در میاریم از فریز یخش باز میشه بعد تستش میکنیم
پاسخ
مرسی صنوبر جونم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • صنوبر۷۱
پاسخ
سلام کدبانو ها
لطفا یه دستور نون صبحانه بدون شیر و تست شده میدین بهم؟
بااااا تشکررررررر Heart
پاسخ
یوتاب جان من اینا رو درست کردم راضی بودم
https://www.instagram.com/p/CCN9EygnTMY/...mMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/p/CCN9EygnTMY/...mMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/p/B9bYBsRn7OC/...mMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/p/B9bYBsRn7OC/...mMyMTA2M2Y=
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
قربونت بشم سلین جونم Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin
پاسخ
برای خمیر نون و پیراشکی و خمیر پیتزا و.....آرد مارک خاصی میگیرید؟
من از نون فانتزی میگرفتم جدیدا آردش خیلی ضعیف شده خمیر خیلی جمع میشه
پاسخ
ما برای پیراشکی،خمیر آماده ۹۵۹۵میگیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان