امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
من میرم لوازم قنادی ها ارد شیرینی میگیرم باهمونم خمیر درست میکنم،مشکلی نبوده.
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، نسیمه جااان
پاسخ
ما آرد گنبد میخیریم
  • Celin
پاسخ
من ی چونه خمیر بربری آماده می خرم، راحت و سلامت Smile
پاسخ
سلام
کوکوها مخصوصا کوکوی سیب زمینی رو چجوری درست میکنید که وا نمیره ؟
و به تابه نمیچسبه؟
مراحلش رو میگید لطفا
و چه سبزی یا ادویه ای استفاده میکنید
ممنونم
پاسخ
شیدا جان کوکو سیب زمینی رو به دو روش درست میکنم من
یکیش به این صورته که سیب زمین خام رو تقریبا ۴ تا بزرگ رنده ریز میکنم ، میشورم ،خوب فشارش میدم آبش بره،بعد یه پیاز رنده درشت میکنم و آبشو میگیرم،یه تخم مرغ ، ادویه هم : پودر سیر،نمک،فلفل سیاه،کمی زردچوبه،زعفران،پودر پاپریکا،پودر زنجبیل میریزم، چرخکرده هم دوس داشتی میریزی توش،بعدش تو دستم شکل میدم و سرخ میکنم تو روغن داغ

یکیشم ۴ تا سیب زمینی بزرگ آبپز میکنم،میذارم خنک شه،دوباره یه پیاز رنده درشت میکنم،آبشو میگیرم،یه تخم مرغ ،همون ادویه های بالا، این دفعه آرد سوخاری هم بهش اضافه میکنم تقریبا دو قاشق سر پر، بعد میذارم تو یخچال کامل خنک شه،بعد ش تو روغن داغ سرخ میکنم، شعله ش هم نباید خیلی زیاد باشه،متوسط رو به کم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • شیدا
پاسخ
ممنونم عزیزم، در ماهیتابه رو میذاری موقع سرخ کردن کوکوها؟
من نمیدونم چه موقعی باید در تابه رو گذاشت! و آیا دمکنی برای اینکه بخار نریزه روی کوکوها لازمه؟!
پاسخ
شیدا جون این کوکو ها که من گفتم تو دستم مثه ک*ت*ل*ت شکل میدم و میندازم تو ماهیتابه و نیاز به گذاشتن در نداره ، فقط سیب زمینی خام رو شعله ش باید ملایم باشه که توشم بپزه و مشکل وا رفتن هم نداره خیلی

ولی مثلا کوکو سبزی ، یا کوکو لوبیا سبز وقتی ریختی تو ماهیتابه تو روغن داغ، بلافاصله درشو میذاری تا کوکو خودشو بگیره ، دمکنی هم نمیخواد،وقتی طرف دیگه شو میخوای سرخ کنی درشو برمیداری تا بخارش کشیده شه
  • شیدا
پاسخ
من کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی پخته شده درست میکنم و به تعدادی توش تخم مرغ میزنم که نه خیلیی مایع باشه نه خیلی سفت یه حالت روون داره نه شله خیلی نه سفت و وا نمیره راستش من پیاز نمیزنم بهش
یه چیزی که من از یوتاب یاد گرفتم این بود کهمیگفت اگر سیب زمینی خیلی پخته بشه بعد بندازیش توی روغن خیلی روعن زیادی جذب میکنه
  • Almam، شیدا
پاسخ
صنوب یعنی سیب زمینی رو نیم پز کنیم؟ این سری امتحان میکنم حتما ، من نمیدونستم
پاسخ
نمیدونم آلما یوتاب اینجوری میگفت حالا شاید نیم پز ام نه ها ولی کامل پخته رو میگفت روغن بیشتری جذب میکنه میخوای باز از خودش بپرسیم Smile
  • Almam
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان