امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ممنونم بچه ها
سلامت باشین  Heart Heart Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hami99، mona70، nona، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم مطمئنم که برم خونه مامانم، روانم به هم میریزه از دستش. از همین الان از عطاری کلی علف ملف و داروی گیاهی گرفته واسه دل‌درد و بی خوابی و زردی بچه. مدام باید باهاش بحث کنم. ولی اگر نرم و بمونم خونه، خانواده شوهرم میان تهران.
اونا خودشون چهار نفرن که مراعات کرونا هم نمیکنن
جدا از بحث آلودگی و بیماری واقعا تحمل شلوغی و این همه آدم رو تو خونه ندارم
خونه ما دو خوابه هست. یکیش که اتاق خودمونه. یکی هم که برای نی نی داریم درست میکنیم. اون چهار نفر و چمدان ها و رختخواب ها و لباساشونو... همه تو سالن. من دیوونه میشم از این همه شلوغی و صدا.
بیان هم که به من نمیرسن. میخوان بازار تهران و مزون و پاساژ هارو بگردن. شوهرم مجبور شه از بیرون غذا بگیره و فقط استرس کرونا بمونه برای من.
مادرشوهرم با ناراحتی گفت حداقل بعد 3 روز برگرد خونت. گفتم نه اصلا. من جراحیم سخته باید 40 روز بخوابم خونه مامانم.
  • Almam، Celin، Hami99، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Seti69، Sufii، youtab، آیسان، سروناز، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
اوه اوه کژال حتما برو خونه مامانت
مامان منم رفته با مادربزرگم ترنجبین و بارهنگ و این چیزا خریده منم گفتم اینارو به بچه نمیدیم ، دوتایی با هم اشاره میکردن میخندیدن یعنی دور از چشم من میدن ، به همسرم گفتم چهارچشمی مواظب باشن چیزی تو حلق بچه نکنن
یا دارم لباسا و روتختی بچه رو میشورم مامانم زنگ میزنه میخندن باهم میگن داره لباس نو میشوره ، بعد میگن ببینیم چه بچه ای بزرگ میکنی با این وسواست
یه چیز جالب دیگه ، امروز میگفتن یه کاری کن بعد زایمان افسردگی نگیری حوصله دیوونه بازی نداریم !!!

همه جا داستان هست
حالا من که صدای گریه بچه ام تو خونه مادرشوهرمم میره نمیدونم هربار قراره چیا بشه با گریه زاری بچه
فقط به همسرم هر روز میگم تو یه نفر درکم کن کنارم باش تو اون روزا که طبق معمول تو روزای قشنگ زندگیمون گند نخوره
اونم که لحظات حساس همیشه هنگه ببینیم چی میشه
  • (کژال)، Almam، Hami99، mona70، nona، Rose، Seti69، Sufii، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۴، ۰۵:۴۴ عصر)Nedaa28 نوشته است: اوه اوه کژال حتما برو خونه مامانت
مامان منم رفته با مادربزرگم ترنجبین و بارهنگ و این چیزا خریده منم گفتم اینارو به بچه نمیدیم ، دوتایی با هم اشاره میکردن میخندیدن یعنی دور از چشم من میدن ، به همسرم گفتم چهارچشمی مواظب باشن چیزی تو حلق بچه نکنن
یا دارم لباسا و روتختی بچه رو میشورم مامانم زنگ میزنه میخندن باهم میگن داره لباس نو میشوره ، بعد میگن ببینیم چه بچه ای بزرگ میکنی با این وسواست
یه چیز جالب دیگه ، امروز میگفتن یه کاری کن بعد زایمان افسردگی نگیری حوصله دیوونه بازی نداریم !!!

همه جا داستان هست
حالا من که صدای گریه بچه ام تو خونه مادرشوهرمم میره نمیدونم هربار قراره چیا بشه با گریه زاری بچه
فقط به همسرم هر روز میگم تو یه نفر درکم کن کنارم باش تو اون روزا که طبق معمول تو روزای قشنگ زندگیمون گند نخوره
اونم که لحظات حساس همیشه هنگه ببینیم چی میشه
وای دقیقا مشکل لباس رو منم دارم. 
یه مایع شست و شوی لباس فیروز گرفتم بردم خونه مامانم. گفتم مامان لباسای 0-3 بچرو که اینجاس با این مایع بشور. من نمیتونم خم شم چیزی بریزم تو ماشین و خالی کنم ماشین لباسشویی رو. 
کلی خندید
الانم یه هفتس نشسته. میگه از سکه میفته لباسای بچه. میگه یه جوری بزرگش نکن که زرد و زار بی عرضه بشه
من نمیدونم شستن لباس چه ربطی به ضعف بچه داره.
  • Almam، Hami99، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Seti69، youtab، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها نی نی منم دنیا اومد.
راجع به دخالت اطرافیان قبول دارم اعصاب خوردیه.واقعا آدم حرصش میگیره.هر کی باید با روش خودش بچشو بزرگ کنه.الان سیستم با ۳۰سال پیش فرق داره.اما نذارین عرق گیاهی به خورد بچه هاتون بدن.هرچی میخواین بخورین خودتون بخورین میره تو شیرتون به بچه هم میرسه.من الان کاسنی و رازیانه میخورم واسه خنکی بچه که زردیش زیاد نره بالا و در حد معمولی بمونه.
وای یوتاب که گفت مادرشوهرش بچه رو سفت پیچونده تو قنداق و یهو بالا آورده تنم لرزید....
یا مثلا مادرشوهر لیانه که اون همه استرس بهش داده...
  • Almam، Hami99، liyane، mona70، Rose، Roshanak7367، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
روناااااااک جااااانم سلاااام
مبارکت باشه اومدن نی نی قشنگت
الهی به سلامتی و خوشی کنار هم باشین 
چقدر خوشحال شدم گفتی  Heart
  • *روناک*، Almam، liyane، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روناک جان مبارکه عزیزم
  • *روناک*، Almam، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مبارک باشه روناک جان.
نونا جون کلی از قضیه کرم محافظ خندیدم.
بچه ها واسه قضیه همراه داشتن خب این طبیعی که نظر بدن ولی اینکه بخوان نظر خودشون رو انجام بدن دیگه زور داره.مامان و مادر شوهر منم واسه مسائل بچه داری نظر میدادن ولی من که میگفتم نه دیگه کاری نداشتن یا حداقل خیالم راحت بود که سرخود کاری نمیکنن .
ولی حضور همراه خیلی خوب بود برای من .دوست داشتم حتی بیشتر میموندن یا دورم شلوغتر میبود.قدیم تا ۴۰ روز دور و بر زائو شلوغ بود و کمک حالش بودن.به نظرم اگر اطرافیان خوب باشن حتی تو حال روحی مادر هم تاثیر مثبت داره.من از تنهایی دیگه داشتم دچار افسردگی میشدم.بعد هفته اول مادر شوهرم کرونا گرفت و دیگه نیومد و فقط مادرم بود.به خاطر کرونا هم نه کسی میاد و نه ما جایی میریم و این خیلی خسته کننده هست.
برخلاف اون چیزی که قبلا فکر میکردم دوست دارم دورم خلوت باشه ولی بعد زایمان نظرم عوض شد.حتی دورم خلوت که میشد استرس میگرفتم.البته الان بهتر شدم.ولی به نظرم تا میتونید کمک بگیرید
  • (کژال)، *روناک*، Almam، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۴، ۰۱:۴۶ عصر)youtab نوشته است: گفتیم لیانه الان رفتیم انجام دادیم
خدا به خودتو پسرت سلامتی بده الهی
عجب دکتری بود
چقدر خووووب و با سواد و تمیز و با حوصله
واقعا ممنونم ازت عزیز دلم
من و همسرم کیف کردبم
به همه ماماناییکه پسر دارن شدیدا توصیه میکنمذایشونو
دکتر اکبر عابدی
شم نکنین
خوشحالم که رفتم و به توصیت گوش دادم لیانه عزیز و مهربووووونم

عزيز دلمممم الهي شكر كه توام راضي بودي، 
مبارك گل پسرت باشه
انشالله هميشه خوشي و خوشحالي سهم زندگيتون باشه
درسته واقعا دكتر فوق العاده اي هستن
حالا خودت ميبيني انقد سريع زخم بچه خوب ميشه كه حد و حساب نداره
دوستاي گلم اگر تهرانيد و پسردار شديد روي اين دكتر شك نكنيد
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
لیانه جان یعنی با روش حلقه و اینا نیس؟ سنتیه؟
  • Almam، mona70، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان