امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
سیما جان فری برد جان، ممنونم.
یعنی داشت مثل مته مغزم و سوراخ میکرد که هرطور شده زمان جور کنم برم ایکس بادی..

من هم دیروز عصر که رسیدم یک نان خامه ای بزرگ، یک رولت و یک شیرینی مستطیلی نسکافه ای ریز خوردم با چای سبز و دراچین. بعدش دیگه نتونستم شام بخورم. اینقدر صبح حس عالی سبکی و پر انرژی بودن میکردم.
بجای بیست دقیقه ورزش زوری، با نشاط 35 دقیقه ورزش کردم.

داره به سرم میزنه شاممو عصر های قبل از ساعت 7 بخورم. وقتی اینقدر آدم احساس سبکی و راحتی میکنه.

فقط متاسفانه از لحاظ روحی حس بدی میگیرم یاد منزل پدری میفتم که مامانم همیشه خدا رژیم داشت و برای ما هم هیچ وقت تدارک شام نمی دید.. اون حس دورهمی شام خوردن و فیلم دیدن و خیلی دوست دارم که فکر میکنم باید باهاش خداحافظی کنم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، freebird، sims s
پاسخ
صبحانه دوتا رایس کیک+ شیره انگور+ ۱ ق چهار مغز
میان وعده سیب
۱ ساعت فیتنس و بعدش دوتا تخم مرغ آب‌پز
نهار سینه ی بوقلمون گریل+ کدو گریل شده
میان وعده عصر نصف سیب زمینی آب‌پز
شام عدسی
  • Donya
پاسخ
دختر گلها چطورین؟

من هم دارم به شدت سالم میرم جلو ولی امان از بستنی خوردن هام.. فعلا موفق شدم بعضی روزها رو بصورت پاک سپری کنم! یعنی نه شکلات نه بستنی. هیچکدومو در طول روز نخورم..
قشنگ دارم می بینم بخاطر شکر خوردن زیاد دسته دسته موهام دارند میریزن و کم کم داره سفیدی مغز سرم مشخص میشه.. امیدوارم بتونم شکر و کم و کم و کمتر کنم..
  • Heven
پاسخ
منم دنیا جان سالم خوری دارم کالری شماری نمیکنم اصلا چون بعد یه مدت خسته میشم
  • Donya
پاسخ
آفرین. چطوری این رایس کیک ها رو میخوری؟ من انگار یولونیت میخورم.
  • Heven
پاسخ
روش شیره انگور یا کره بادم زمینی و عسل میزنم خوشمزه میشه بعصی اوقاتم به جای پاپ کورن میخورم
  • 2015، Donya
پاسخ
آرزوووو؟؟؟؟ یک پست این جا تو گروه رژیم میذاری یه پست کشنده هم تو گروه دسر ؟؟؟ خدا خفت نکنه Big Grin من الان دستور اون تیرامیسو رو ازت بپرسم تو گروه رژیم خوبه؟؟ ولله تو مسلمون نیستی..
  • 2015، Heven
پاسخ
اونو خونه مامان درست کردم خودم نمی‌خورم کلا علاقه به کیک و شیرینی ندارم اصلا فقط دوست دارم درست کنم
  • Donya
پاسخ
منم امروز وزن کردم همون 58/680 بودم
کالری شماری نمیکنم و تا جایی که بشه متعادل غذا میخورم اما همه چی میخورم
  • Donya
پاسخ
من امروز خودمو وزن کردم ۲ کیلو کم کردم Smile
من دیگه کالری شماری نمیکنم. برنامم اینه که ۶ روز هفته رو رژیم کامل و صد در صد داشته باشم که شامل ۳ وعده غذایی اصلی و ۳ الی ۴ میان وعده کوچولو و روزی ۵۰ دقیقه ورزش تو خونه هستش . توی روز هفتم ورزش نمیکنم و یک وعده اصلی و یک میان وعده به خودم استراحت میدم و هرچی بخوام میخورم، بقیه ی روز هفتم رو رعایت میکنم.
این مدل رژیم تو کوتاه مدت اثر خیلی خاصی نمیزاره و ریزه ریزه وزن کم میشه ولی در دراز مدت اثرات عالی میزاره.
  • آیسان ۹۶
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان