امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
یوتاب جان هزینه ی ختنه ی پسر منم ۱۸۰۰ شد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها واقعا یه سوال اصلا منظور خاصی ندارما اینهمه آدم تو دنیا ختنه ندارن چیزیشون میشه؟ والا اگه بچم پسر بود از برادرم میپرسیدم ختنش میکنی یا نه تا الان واقعا روم نشده بپرسم. فعلا اینجا میپرسم برای اطلاعات عمومیم. مرسی جیگرا

بجز بحث شرعی و مسلمونیش میگم. دلیل خاصی داره؟ یه مدت تو اینترنت میدیدم بحث عفونت مطرح بود بعد این سوال برام پیش میومد خب اکثر جاها اصلا ختنه ندارند یعنی مشکلی براشون پیش میاد؟

از شوهرمم روم نمیشه بپرسم Smile
  • (کژال)، mahtakhanoum، Rose، Sisi، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مننونم نونا جااانم
حتما میگیرم و میزنیم براس
مینو جانم خیلی گرونه به منم همینقدر گفت
نونا جانم ما از دکتر پرسیدیم
یعنی همسرم پرسید اصلا اگر قراره نباشه چرا از اول هست که به شوخی جوابمونو داد که خدا برای من گذاشته 
اما گفت اگر ختنه نشه مشکلات عفونتی شدیدی به همراه داره
اما به قول شما اینهمه ادم تو دنیا انجام نمیدن
نمیدونم واقعا
چیز عجیبیه
  • (کژال)، nona، Sisi، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان
من از دکتر پرسیدم دکتر گفت از نظر بهداشتی ختنه نکردن هیچ ایرادی نداره و نیازی هم نیست.
  • (کژال)، mahtakhanoum، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۱:۳۱ عصر)nona نوشته است: بچه ها واقعا یه سوال اصلا منظور خاصی ندارما اینهمه آدم تو دنیا ختنه ندارن چیزیشون میشه؟ والا اگه بچم پسر بود از برادرم میپرسیدم ختنش میکنی یا نه تا الان واقعا روم نشده بپرسم. فعلا اینجا میپرسم برای اطلاعات عمومیم. مرسی جیگرا

بجز بحث شرعی و مسلمونیش میگم. دلیل خاصی داره؟ یه مدت تو اینترنت میدیدم بحث عفونت مطرح بود بعد این سوال برام پیش میومد خب اکثر جاها اصلا ختنه ندارند یعنی مشکلی براشون پیش میاد؟

از شوهرمم روم نمیشه بپرسم Smile
من قبلا یه بار مطرح کردم این بحث رو نمی دونم دیدی یا نه...
ولی هیچ وجوبی نداره... 
الان به جز مسلمونها و یهودی ها کسی ختنه نمی کنه مگر بصورت درمانی یا زیبایی و حتی گفتم شاهین صمدپور قرار بود گزارش درباره ی عوارض ختنه ی زودهنگام تهیه کنه ولی کرونا گرفت و عقب افتاد...

مطالعاتی که انجام شده توی مثلا آفریقا بوده که اگه بهداشت ما هم در اون حده، بهتره ختنه کنیم... بهداشتی که اصلا آب ندارن، ماده شوینده که جوکه... با سنگ و کلوخ بچه ها رو تمیز می کنن... اینا معلومه عفونت می گیرن... 

برای جاهایی از دنیا که بهداشت رو می تونن رعایت کنن و دسترسی دارن، مثل اینه که بگیم چون ممکنه دندون بچه خراب بشه، تا در اومد دندوناش رو بکشیم... تا آخر عمر هم بدون دندون بمونه... واقعا این موضوع عفونت چیزیه که اگه بچه دچارش بشه درمان می شه کردش و اگه دکتر تجویز کرد، اونموقع ختنه می کنیم... ولی اینجور پیشگیری با آسیب به مجاری ادرار، آسیب به اعصاب، زودانزالی های آینده، مشکلات زناشویی و روانی بر اثر ختنه ی اشتباه و... واقعا نمیارزه... یا میگن درصد سرطان دهانه ی رحم در زنان (پارتنر جنسی پسر) رو کاهش میده!!!! اگه اینطور باشه زنان خارجی (که 90% مردانشون ختنه نمیشن) هم باید الان درصد بالایی سرطان دهانه ی رحم داشته باشن و در مسلمونها هم درصدش خیلی پایین باشه!!! اما می بینیم که این مدل سرطان از سرطان های رایج در ایران هم هست...

من خودم پسرم فتق داشت از بس گریه کرده بود... و پیش متخصص ارولوژی اطفال که استاد دانشگاه تهران هم هستن، رفتیم... گفت پزشک اطفال فقط کارش ارجاع دادنه نه عمل کردن... الان خود شما بخوای عمل کنی میدی دست پزشک عمومی؟ کار من اینه میگم دست به بچه نزن... بهداشت رو رعایت کن هیچی نمیشه... اگرم قرار به عمل باشه، متخصص ارولوژِ اطفاله که آناتومی و آسیب های ختنه رو می دونه...
 بعدشم اصلا اصلا هیچ الزامی نداره... اگه بهداشت رو رعایت نکنی آره هر کی باشه عفونت می گیره ولی توی سن پایین اصلا ختنه نکن که عوارضی رو توی بزرگسالی می بینی...

توی سن پایین خب بچه تکون نمیخوره و والدین راحت تر اوضاع رو کنترل می کنن، و فکر می کنن راحت تره... یا بچه دردی نکشیده... و پزشکان اطفال هم از همین قضیه استفاده می کنن و میگن زیر دوماه یا چهل روز ما عمل می کنیم وووو... ولی متخصص اصلی اورولوژی اطفال هست... که درس تخصصیش رو خونده... 

من هم پسرم رو ختنه نکردم و 27 ماهشه و فوق العاده راضی هستیم... بچه قراره بدنش 20-30 برابر بشه... یعنی 1 میلیمتر کم و زیاد بریدن، 2-3 سانت اعصاب اون منطقه رو از بین می بره... الان که ما به این سن رسیدیم همسرم میگه حالا من بهت ایمان آوردم که توی 2-3 سال چقدر تغییر کرده و اگه اونموقع ختنه کرده بودیم، الان چی مونده بود... بچه ی کوچیک که به دنیا میاد سر آلت شاید بیشترین قسمت آلت محسوب میشه... ولی بزرگ که میشن تنه ی آلت بخش عمده ش رو تشکیل میده و تا سن بزرگسالی سر آلت دیگه قسمت کوچیکی رو تشکیل میده... اگه بیشترین قسمت اون پوشش بریده بشه کلی از اعصاب از بین میره... آناتومی آلت رو هم سرچ کنی می بینی که ختنه خیلیاش رو از بین می بره...

و اصل وجود ختنه یه نوع مارک دار کردن هست... مثل داغ کردن... که مسلمانها و یهودی ها تمیز داده بشن از بقیه ی اقوام... و راه برگشتی هم ازش نباشه... اگه تاریخ ختنه رو هم مطالعه کنی واقعا به این موضوع پی می بری که حتی انگار فقط برای ثابت کردن اینکه اسلام یک دین الهی هست ختنه واجب شده که دنباله رو یهودیان (بعنوان دین الهی قبلی که توی عربستان فراوون بودن) باشن...
یه موضوع دیگه هم بوده که کاهش میل جنسی اعراب بوده... چون عادت داشتن که چندین زن داشته باشن و اسلام محدودشون کرد، در نتیجه این کار باعث میشد میل جنسیشون هم کمتر بشه و بهتر با قوانین جدید (4 زن رسمی) کنار بیان... 

از نظر طب سنتی هم روازاده سالهاست که داره در این مورد تذکر میده... درباره ی مشکلات جنسی مردان و کاهش طول و قطر آلت بر اثر ختنه ی اشتباه (از نظر سن، مقدار، آسیب های وارده ووو...)

اگه بحث بهداشت خالی بود که الان اروپایی ها، چینی ها، هندی ها، شرق آسیا، کانادا، خیلی از آمریکایی ها مقطوع النسل شده بودن... چون مردم غیر مسلمان و غیر یهودی اکثر مناطق دنیا ختنه نمی کنن...

In 2010, the World Health Organization (WHO) estimated 30% of adult males worldwide (aged 15+) are circumcised, with about two-thirds of those being Muslims.
WHO در سال 2010 گزارش کرده که در دنیا حدود 30% مردان بالای 15 سال ختنه شدن که 2/3 اونها مسلمونها هستن...یعنی اگه اسلام رو بذاریم کنار، در کلللل بقیه ی ادیان و بی دینان، 10% مردان ختنه شدن!!!! آمار خیلی قابل توجهیه... 

آمریکایی ها هم استثناست چون خیلی به نوعی دین دار هستن درصد ختنه شون بالاست ولی بقیه ی جاهای دنیا به این صورت نیست...

https://www.washingtonpost.com/news/wonk...cumcision/
حالا شما هم واقعا بپرس چه ایرادی داره بگو برای دوستام میخوام Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، *آن‌شرلی*، mahtakhanoum، nona، Sisi، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جون
مرسی مینو جون چه دکتر خوبی که از دید یه ذینفع به مساله نگاه نکرده
بله رز جون پست قبلیتونو دیده بودم و چون دیدم بعدش بحثی نشد خواستم نظر مامانای پسردارو بپرسم مجدد.

آره رز جون تصمیم دارم بپرسم خجالتو بذارم کنار Smile بلاخره برادرمه دیگه از دید ذینفع بهم جواب نمیده اتفاقا چون خودش داره بسلامتی پسردار میشه میخوام ببینم ختنش میکنه یا نه Smile حداقل از خانومش میتونم بپرسم
  • (کژال)، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۲:۴۰ عصر)nona نوشته است: مرسی یوتاب جون
مرسی مینو جون چه دکتر خوبی که از دید یه ذینفع به مساله نگاه نکرده
بله رز جون پست قبلیتونو دیده بودم و چون دیدم بعدش بحثی نشد خواستم نظر مامانای پسردارو بپرسم مجدد.

Heart Heart Heart
من خودمم تعجب کردم کسی از بچه ها نظری نداد Big Grin گفتم لابد دلشون می خواد یا بعنوان فریضه ی دینی بهش اعتقاد دارن... دیگه بحثش رو باز نکردم...
  • (کژال)، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۲:۴۰ عصر)nona نوشته است:
آره رز جون تصمیم دارم بپرسم خجالتو بذارم کنار Smile بلاخره برادرمه دیگه از دید ذینفع بهم جواب نمیده اتفاقا چون خودش داره بسلامتی پسردار میشه میخوام ببینم ختنش میکنه یا نه Smile حداقل از خانومش میتونم بپرسم

آره اصلا موضوع خجالت آوری نیستش... 
اگه از دید انسانی نگاه کنیم اصلا مشکلی نداره حرف زدن در این مورد... همین تابو موندن ختنه هست که به مردان آسیب زده که در سنی که قدرت دفاع و نظر دادن ندارن، ختنه میشن و بدون برگشت هم هست... من کمپین های مختلفی هم دیده بودم بعنوان نه به ختنه ی اجباری.......... متاسفانه آسیب مردان جبران ناپذیر هم هست...

گذشته از آسیب، بحث دست بردن توی بدن بچه هم برای من خیلی مطرح و مهمه... اگه مد شه، یا کسی دستور بده برید بچه هاتون رو تتو کنید من از اونهایی هستم که اصلا قبول نمی کنم...
من دختر هم داشتم، هیچوقت تا عقلش کامل بشه، برای گوشواره هم گوشش رو سوراخ نمی کردم... 
حق اوست که بتونه وقتی عقلش کامل شد، خودش برای بدنش تصمیم بدون برگشت بگیره... من چی هستم جز یه واسطه برای زمینی کردن یک روح و زنده کردن یک جسم؟ اصلا خودم رو در این حد نمی بینم برای بدن شخص دیگه ای تصمیم بگیرم... من خدای جسم پسرم نیستم و این بدن این شکلی به دست من رسیده، من هم قراره همین شکلی به بزرگسالی برسونمش... 
واقعیتش دید من اینطوریه که پسرم رو همین الان هم کامل و در بهترین حالت خودش می بینم و هر رفتاری باهاش دارم، میگم آینده چی میشه... آیا کاری که می کنم بی برگشته... آیا تاثیر مثبت داره یا منفی؟ حتی من سی دی صفر تا 3 سال دکتر هلاکویی رو گوش می دادم، تاکید شدید داشت که هر دردی حتیییی کولیک که اصلا نه دلیلش معلومه نا قابل کنترله!!!!!!!!!!!! توی ذهن بچه ماندگاره... یادش نمیاد چرا درد کشیده، چه دردی کشیده ولی توی ناخودآگاهش ثبت و حک شده... و همین دردها متاسفانه آثار منفی در روان او خواهد داشت و حتما باعث بدخلقی هایی خواهد شد... و تنها کاری که میشه کرد توجه به همون 1000 روزه... و بعدش با ساخت درست عزت نفسی که برای همه ی کودکان آسیب می بینه (چون کوچکتر، ناتوان تر، ناآگاهتر از اطرافیان هستن و این رو تا 3 سالگی می فهمن...) از حدود 3 سالگی میشه کمی بچه رو به روند نرمال روانی برگردوند...
  • (کژال)، *آن‌شرلی*، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
گوشواره جالبه که مامان بابای من گوش دخترا رو اصلا سوراخ نکردن بابام مخالف بود بشدت خود من به هفته قبل عروسبم سوراخ کردم یعنی ما چهار تا خواهر هیچکدوم گوشامون سوراخ نبود هنوزم یه خواهرم با ۵۷ سال سن‌گوششو سوراخ نکرده Smile اما همه پسرا تو خونمون ختنه ان ( پنج تا پسر) ( گفتم به سوال احتمالیتون که مگه چندتایین‌جواب بدم Smile ) مامان بابای من فرهنگین اما خب برام جالبه که سر گوشواره گذاشتن به عهده خود بچه ها ولی سر ختنه همرو ختنه کردن Smile

ولی کلا مقوله جالبیه
از یطرف دیدم گاها بعضا زن و‌شوهر خودشون خیلی اصراری رو ختنه ندارن ( هنوزن نمیگم درسته یا غلطه اصلا در جایگاهش نیستم واقعا متخصصش باید نظر بده) اما خب به اصرار خانواده ها و طبق رسوم مجبور میشم اینکارو میکنن نمونش خواهر همسرم که گفتم دندانپزشکه همسرشم دندانپزشکه من موقع تولد پسرشون پیششون بودم تا ده روز یادمه چقدر اصرار داشتند ختنه نمیکنیم آخرم همون هفته دوم به اصرار مادر و پدر همسرشون ختنه کردند. برای همین برام سواله واقعا بجز بحث مذهب، جایگاه علمیش چقدره
  • Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من اصلا نمیدونم تو فرایند ختنه چه اتفاقی میفته
یعنی اصلا نمیدونم دقیق چیکار میکنن و چیرو میبرن
همسرم هم آدم معتقد و متدینی نیست
ولی بسیاااااار اصرار به ختنه داره
هروقت هم حرفش پیش میاد میگه اه اه .کثیف میشه اگه ختنه نشه.(حالا دقیق نمیدونم چی کثیف میشه)
نمیشه تمیزش کرد
اینو گفتم که بگم بعضی اقایون بدون توجه به اعتقادات دینی هم اصرار به ختنه دارن.
یادم باشه ازش دقیق بپرسم چی به چیه.
  • *آن‌شرلی*، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان