امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
ممنون فاطمه جان
پاسخ
دیشب کشیدم 58.6 بودم در صورتی که روز قبلش 57.9 بودم و کلی روزش زحمت کشیده بودم و غذامم رژیمی بود Big Grin
وزن من چیز عجیبیه فکر میکنم نباید خیلی روش تمرکز کنم و فقط خوردن بستنی مو کنترل کنم .. دیشب یه ریزه کوچولو بستنی خوردم.. اندازه چهارتا قاشق..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
دخترها من یهویی وسط کارهام به یه تصمیم کبری عییی رسیدم..
میگم چطوره این سه هفته که هر هفته توش تعطیلی هست، بیام و خودمو به چالش بکشونم بندازم تو رژیمی که قبلا خریده بودم؟! یه رژیم 40 روزه در قالب دو تا بیست روز هست... اینطوری بیست روز اولش تو هفته های تعطیلی دار میره..
خیلی خوبه نه؟
اونموقع میتونم به خودم این نویدو بدم که تو پاییز زمستون قشنگ میتونم لباسهای جذب زمستونی تنم کنم Big Grin
  • 2015، آیسان ۹۶
پاسخ
دنیا وزن منم همینطوره،یه روز خوبه،فرداش که خودمو وزن میکنم یهوو میبینم۵۰۰گرم بیشتر شدم فردا ش هم هست،مثلا این دو روز که خودکشی میکنم باز برمیگرده به وزن قبل...
بچه ها زن داداشم ۸کیلو(به گفته خودش)کم کرده،حالا به نظرم یه کمشو الکی گفته اخه اصلا بهش نمی یومد ولی حالا منم خ ش حسوووود میخوام بهش برسم کم کنم...
فاطمه هستم
Heart
  • Donya، آیسان ۹۶
پاسخ
مگه پسری شیر نمیخوره فاطمه؟ دوستم میگفت بچه شیردادن خودش بدن و متعادل میکنه کم کم وزن کم میکنی؟! نمیدونم اون اینطوری میگفت..

بنظرم از یه جهت تو میتونی وزن کم کنی چون تو خونه هستی و راحت دسترسی به مواد خوراکی سالم داری و مثل زندگی کارمندی نیست یهو گیر بیفتی مجبور باشی چای و بیسکوییت بخوری..

از یه جهتم تا خوابت کافی نباشه، بدنت دچار استرسه و راحت وزن کم نمیکنه..

منم دیشب یه پاتیل آبدوغ خوردم.. هر بار به همسرم آپشن میدم پاستا میخوای یا فلان غذا یا ماکارونی میخوری یا فلان غذا هیچ وقت ماکارونی و پاستا رو انتخاب نمیکنه! منم دلم پاستا میخواد فقط با خوردن پاستا حرصم از خوردن میخوابه و کربوهیدارت بدنم تامین میشه میتونم وارد رژیم بشم.. علی الحساب فردا و جمعه باید برم خوراکی های لازم برای شروع رژیمو بگیرم و احتمالا با وزن 58.5 وارد رژیم 40 روزم بشم.
  • 2015، youtab
پاسخ
سلام به همه مانکنا
دنیا جون میشه بگی معمولا توی این دوره 40 روزه ای که میگی چقدر وزن کم میکنی؟ 
و یه کلیت از رژیمت میگی و اینکه از کجا گرفتیش؟
  • 2015
پاسخ
بله بین 3 تا 4 کیلو.

از aryanfitclub گرفتم.
این دکتر بابک نمیدونم چی چی بود که خیلی از دوستهام که وزن های خیلی بالا داشتند با این اومدند پایین.. بهمین خاطر ازش رژیم گرفتم.

یوتاب جون این خیلی رژیم هاش برای افراد مختلف متفاوته به من همش آب کرفس و کرفس و کدو و هویجو گوجه فرنگی داده اما به بقیه قشنگ مرغ و قرمه سبزی و همه چیز داده..

به من گفت چون کم خونی، کمکاری تیرویید و مصرف کورتن داری و کل اضافه وزنت همین 4-5 کیلوعه فقط با همین روش میتونی کم کنی.

راستی سلام به روی ماهت Big Grin
  • 2015، youtab
پاسخ
سلام قشنگم 
مرسی که برام توضیح دادی میرم ببینم چی به چیه
منم که مصرف کرتون داذم و کلا 4،5 کیلو دیگه مونده
البته دکترا میگن همین وزنت خوبه اما من میخوام که لاغر تر بشم
یعنی بشم 52،53 راضیم 
اما دیگه کلا استپ شدم
  • Donya
پاسخ
دنیا جان بله درسته پسرم که شیرمیخوره وزن کم میکنم ولی خیلی کم،درحد ماهی نیم کیلو،یک کیلو،بااینکه من مزاعات میکنم و رژیمم،ولی الان باز یک ماهه استپ کردم،نمیدونم چکارکنم دیگه..
دنیا اینکه خونه هستم و میتونم سالم خوری کنم رو من نفی میکنم چون وقتی مثلا برای دخترم تنقلات میبرم یا شیر و کیک،هرچی که میمونه و نمیخوره رو من ترتیبشو میدم..خخخ
البته نه همیشه،گاهی اوقات.منم۴کیلو دیگه کم کنم عالیه و دیگه نمیخوام کم کنم...
فاطمه هستم
Heart
  • Donya
پاسخ
کلا وزن کم کردن وقتی وزن آدم بالا نیست خیییلی خیییلی سخته وباید به کل جزییات توجه کرد.
  • 2015، Sufii
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان