موضوعها: 3
تشکر Received: 7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
برنج بدون روغن چهجوری درست میکنید یوتاب و ماهور؟ من روغن حتی کم هم میریزم انقدر خشک میشه که بدمون میاد. البته تو پلوپز میذارم و آپشن تهدیگ رو هم میزنم، شاید به خاطر اونه که جالب نمیشه. رو گاز خیلی خوب بلد نیستم کته درست کنم، ولی باز به نظرم کته هم اگر کامل بدون روغن باشه بد میشه. شما چه جوری درست میکنید؟ اینم بگم هیچوقت آبکش نمیکنم که روغن بدم روش، ولی همون کته هم روغن میخواد.
اعتبار:
9,290
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin، nona، نرگس
موضوعها: 0
تشکر Received: 11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
۱۴۰۱/۶/۲۳، ۱۱:۰۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۲۳، ۱۱:۱۵ عصر، توسط **ماهور**.)
نونا و الهام شما از بندگان مقرب و نظر کرده هستین  ))) یعنی خودتون نمیدونین چه نعمتی دارین.
الهام جون کدوم غدا رو منظورته؟ ماهی و کباب تابه ای؟
ستی جان آبش رو یکم کمتر از حد معمول میریزم که خیلی شفته و چسبناک نشه ولی با حرارت متوسط آبش رو جمع میکنه که سریع آبش کشیده نشه و سفت نمونه. قابلمه هم که نچسبه و اصلا نمیچسبه. ولی خب در مورد خشک بودن آره دیگه مسلما خشک تر از حالت روغن داره و باید عادت داشته باشی که بتونی بخوری. ما هم اولش سختمون بود. ولی بخاطر چربی خون همسر عادت کردیم و الان هم بدمون نمیاد.
اگرم آبکش کنی که بهترم در میاد، چون تو حالت کته یه کوچولو ممکنه چسبناک بشه ولی آبکش کنی اونجوری هم نمیشه.
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
الهام میبینی تو رو خدا اینا چی میگن اینجا
بابا ستی شماها منو حرص میدید آخه یطوری از نمیدونم یک کیلو کم کردن ماهانه حرف میزنید انگار که اصلا یه کیلو به حسابتون نمیاد من باید ده سال تلاش کنم یک کیلو زیاد شم 
ماهور دیگه اینطوریم شورش درمیاد والا
اعتبار:
9,290
مرسی ماهور جان، پس من تا الان اشتباه فکر میکردم که وقتی روغن کم میریزم باید آب رو بیشتر بریزم که نرم و خوشمزه بشه. بگو چرا میچسبن به هم وقتی روغن کم میریزم.
کلسترول و تریگلیسرید شوهرت چقدره که انقدر رعایت میکنی؟ من کلسترول خودم همیشه بین ۲۰۸ تا ۲۱۸ هست، البته جدیداَ ۲۰۸ شده که خب راضیم. ولی میخوام ببینم شما برای چه عددی انقدر رعایت میکنید؟ من البته از ۱۵ سال پیش همین حدود بوده و بالاتر نرفته، یعنی رژیمم اونقدر بد نبوده که هی بالا بره، ولی شوهرم یه مدت خیلی پیتزا میخورد یهو رفت بالا و باید حواسم به اون باشه.
• **ماهور**
تشکر Received: 3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
اعتبار:
5,351
(۱۴۰۱/۶/۲۳، ۱۰:۵۸ عصر)nona نوشته است: ای بابا میخونمتون حرص میخورما من غذاهای خودم پر روغن زیتون و کره محلی هر دوروز هم نیم کیلو خامه ای میخورم برنج هم روزانه. هر روز صبحانه دو تا تخم مرغ با کره
شما بگید یک گرم اگه زیاد کنما
الان ابان عروسی داریم میخوام دو کیلو چاق شم هنوز یک گرمم چاق نشدم
بر عکس شما نونا جان من تنها استعدادی که دارم چاق شدن
• nona
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
۱۴۰۱/۶/۲۳، ۱۱:۵۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۲۴، ۱۲:۰۸ صبح، توسط Celin.)
صنوبر جان چند وقت پیش تو پیج یه داروخانه یه قرصی معرفی کرد برای کاهش میل به شیرینی دوست داشتی یه تحقیقی بکن
ماهور جان تا قبل دنیا امدن پسرم تقریبا سالم میخوردیم خورشت و غذای سرخ کردتی خیلی کم الان حوصله آشپزیم کمتر شده همش هم تو فکر اینم چی درست کنم سریع میرم سمت غذاهای خورشتی و ایرانی خودمون ناهار بردن همسرمم بی تاثیر نیست
سازمان به اون بزرگی یه ناهار برای اون همه کارمند نمیتونه اوکی کنه
خوش به حالت چقدر مصرف روغنت کمه  مثلا دلم خوشه روغن مصرفیم کنجده اما حجمش زیاده
ولی با تری گلیسرید وحشتناک بالام باید یه فکر اساسی بکنم
نونا جان و الهام جان
برای تری گلیسرید بالا دارو میدن یا با رژیم غذایی باید کنترل بشه؟
کلسترولم نرماله
اعتبار:
15,596
ستی جان تری گلیسیریدش بین ۲۴۰ تا ۳۰۰ کم و زیاد میشه. اصلا خوب نیست. کلسترول هم داره که فکر کنم حدود ۲۵۰ باشه. کبدش هم چربه. تازه رعایت میکنیم اینه، رعایت نکنیم که خدا میدونه چی میشه. اوایل عقدمون به زور بردمش آزمایش داد اون موقع خونه مامانش دایم پلو خورشت چرب و چیل میخورد. تری گلیسیریدش ۶۰۰-۷۰۰ بوووود. از اون عدد الان به این عدد رسوندمش، ولی بازم جای کار داره.
نونا من حاضر بودم از شدت لاغری سوء تعذیه ای بودم ولی چاق نبودم.
سلین اگه در حد ۳۰-۴۰ تا بالا باشه با تغذیه و ورزش اوکی میشه. بالاتر باشه معمولا دارو هم میدن.
• Celin، ستیلیته
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
آرزو جان بیا جامون عوض عزیزم
• Heven
اعتبار:
15,596
۱۴۰۱/۶/۲۴، ۱۲:۳۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۲۴، ۱۲:۳۸ صبح، توسط **ماهور**.)
الهام جون من مرغ رو اینجوری درست میکنم. تو قابلمه استیل مرغ رو میندازم. روش یدونه پیاز متوسط نگینی میکنم میریزم، نصف فلفل دلمه ای، یه هویج کوچیک، یه ق غ سرخالی رب، نمک، زردچوبه، یکم دارچین، یکم ادویه کاری میزنم، روش آب میریزم تا جایی که روی مرغ رو آب بگیره، آخر سر هم یکی دوتا برگ بو میندازم، زیرش رو زیاد میکنم تا قل بزنه، بعدش زیرش رو کم میکنم تا ۲.۵ ساعت ریز ریز بپزه. بعدش زعفرون دم کرده ی غلیط میدم روی مرغا، یه ربع نیم ساعتم اونجوری میزارم بپزه تا آبش غلیظ بشه. بعدخاموش میکنم.
برای ماهی، من ماهی آزاد استفاده میکنم. بهش میگن سالمون ایرانی ولی همون قزل آلای دریای آزاده. کف تابه یدونه پیاز حلقه حلقه میکنم میچینم،نصف فلفل دلمه ای هم خورد میکنم میریزم، ۳-۴ حبه سیر خورد میکنم میریزم، بعد اونطرف ماهی ها که پوست نداره رو نمک و کمی زردچوبه میزنم و همون طرف رو میخوابونم روی پیاز فلفل ها. بعد یه استکان آب میریزم و میزارم با حرارت ملایم بپزه. وقتی بپزه پوستش از گوشتش جدا میشه، با یه چنگال پوست ها رو جدا میکنم میریزم دور، روی ماهی ها رو یکم زعفرون دم کرده میزنم، درحد چند قاشق. بعد روش نمک میپاشم که دو طرفش نمک دار باشه، بعد میزارم انقدر رو اجاق باشه که آبش رو کامل بکشه و پیازها هم یکم حالت سرخ شده بگیرن. بعد خاموش میکنم
واسه کباب تابه هم اول مواد کباب رو آماده میکنم، من یدونه پیاز رنده شده رو با حدود ۲۵۰ گرم گوشت و نمک و دارچین و یکم زردچوبه و یه ق مرباخوری گلپر و یه ق غ سماق میزنم، حسابی ورز میدم بعد کف تابه ی کوچیک که مایه کباب کفش رو کامل بپوشونه پهن میکنم و روش رو صاف میکنم، میزارم رو حرارت متوسط، خودش آب و روغن میندازه و با همون ها میپزه، آبش که کشیده شد از وسط نصف میکنمش و برمیگردونمشون. بعد روش رو چند قاشق زعفرون دم کرده میریزم، باز یه کوچولو سماق، بعد گوجه هایی که ۴ قاچ کردم و نمک زدم رو میچینم کنارش. یه کوچولو هم آب میریزم در حد ته استکان. گوجه ها آب میندازن و میپزن.بعد پختن گوجه ها باز انقدر میزارم رو اجاق باشه که آبش کامل کشیده بشه. بعد خاموش میکنم.
اینا مطمئنا به خوشمزگی غذاهایی که به روش معمول پخته میشن نیستن ولی بدم نیستن.
|