امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
پری جان خیلی طبیعیه که اوایل رژیم بیشتر و سریعتر وزن کم کنی.‌هرچی ببشتر از رژیم بگذره به همون نسبت که میزان چربی بدن کم بشه میزان کاهش وزن هم کمتر میشه. اگه دقت کرده باشی اونایی که ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتن اوایل هفته ای ۱-۲ کیلو راحت کم میکردن ولی به آخرای رژیم که رسیدن و ۲-۳ کیلو به وزن هدفشون مونده اون ۲-۳ کیلو رو خیلی خیلی سخت و آهسته کم میکنن، شایدم اصلا کم نکنن. هم بخاطر کاهش ذخیره چربی بدنه هم بخاطر مقاومت بدن در مقابل رژیم و عادت بدن به رژیمه که اصطلاحا بدن میره تو فاز قحطی. خلاصه که اون ۲-۳ کیلوی آخر پیر آدمو درمیاره تا کم بشه. شما هم احتمالا بدنت درصد چربی بالا نداره و خیلی سخت اون باقی مونده چربی رو از دست میده. اگه اینجوری باشه بعید میدونم با رژیم شوک هم وزنت کم بشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Heven، Pari، Sufii
پاسخ
بچه ها این نکته خیلی خوبیه، تو پیج happily_be_woman خوندم.
دو هفته بعد اتمام پریود میتونید کالری کم دریافت کنید. اما دو هفته مانده به پریود نه! اگر کم دریافت کنید بدن مقاوم تر میشه.

منم از این رژیم خوشم میاد چون روزهای گرسنگی کشیدن ش مجموعا پنج روزه.. بقیه روزها کلی خوراکی هست.. اما خب سختیش اینجاست که بیشتر بر اساس هویج و سیب و خرما و کرفس و کدو و گوجه فرنگی هست.. بجز اینها چیزهای دیگه خیلی کم هست.. مثلا کلاسه بار مرغ هست، دو بار گوشت، سه بار ماهی و دو بار سبزی پلو ی خالی بدون هیچی. بقیه روزها همینطوری هی باید کدو کرفس هویج و گوجه خورد.. واقعا خسته کننده است..

بهرحال امروز صبح من در روز دوم رژیم 57.4 بودم. یعنی نیم کیلو چیز میزای بیخودی بود که میخوردم. نه اینکه چربی کم کرده باشم Big Grin
  • 2015، Heven
پاسخ
صبحانه: اوتیمیل یخچالی
میان وعده: یه دونه موز+ یه دونه خرما+ چایی
نهار : ۸ قاشق کته+ ۳ قاشق قورمه سبزی+ ۵ قاشق جوانه ماش+ یک بشقاب سالاد کاهو با روغن زیتون و آبلیمو
میان وعده عصر: ۱۵ تا بادم پوست گرفته+ ۳ تاگردو+ ۲ تا خرما
شام: عدسی
۹ لیوان آب
پاسخ
بنفشه جان اگر پروتیین و چربی کافی دریافت نکنی استپ وزنی میشی
  • نرگس
پاسخ
بنفشه جون چون شما سالها خیلی خیلی و به صورت غیر عادی کم خوری کردی متابولیسم بدنت رو به شدت آوردی پایین. اگه قبلنا کالری تثبیت شما مثلا ۱۵۰۰ بوده الان ۱۲۰۰ شده. اگه بیشتر از ۱۲۰۰ بخوری چاق میشی. متاسفانه با کم خوری افراطی به متابولیسم بدنت آسیب بدی زدی.
یکی از مزیت های لاغر کردن با نقصان کالری کم(یعنی آنچنان کمتر از کالری تثبیتت کمتر نخوری و ته تهش ۱۵-۲۰ درصد کاهشش بدی، مثلا اگه کالری تثبیتت ۱۵۰۰ هستش شما ۱۴۰۰ نهایت نهایت ۱۳۵۰ بخوری ) به همراه ورزش مقاومتی اینه که متابولیسم بدن نمیاد پایین.
  • نرگس
پاسخ
درسته بنفشه جون 
بچه ها درست گفتن
مثلا رژیمی که من گرفتم همه چی عادی خوردم پلو خورش، تخم مرغ، کباب و جوجه و حبوبات
باید بدن یه حدی بهش برسه که دفع کنه و در نتیجه وزن و سایز کم کنی
  • نرگس
پاسخ
اشتهای بارداری اشتهای کاذب نیست، نیاز بدنه. حس گرسنگی دقیقا مثل حس درد یه جور آلارمه بدنه و با این حس ها بدنمون داره باهامون صحبت میکنه. همونطور که درد نشونه ی یه مشکل یا التهاب یا بیماریه گرسنگی هم نشون میده که بدن به سوخت نیاز داره و خیلی چیز طبیعی هستش. مثل حس تشنگیه. نباید اینجوری نادیده گرفتش. میشه با مواد غذایی سالم و کم کالری تر بهش جواب داد.
به نظر من شما باید بری پیش یه متخصص تغذیه ی واقعی و کاربلد( نه از این دوزاریا که رژیم خودشون باعث سرکوب متابولیسم میشه) و بهش بگی تو این سالها چطوری تغذیه کردی. حتما راهکار برات داره. ولی ممکنه واسه اینکه متابولیسمتو به حالت نرمال برگردونه یه مدت یه مقدار افزایش وزن هم داشته باشی. که طبیعیه و باید صبور باشی. مثل خیلیا که بدنسازی رو شروع میکنن به جای کاهش وزن افزایش وزن یا ثابت موندن وزن رو تجربه میکنن و میترسن. درصورتی که طبیعیه و باید چند ماه صبوری کنن.
این کم خوری افراطی فقط منجر به لاغر نشدن و کاهش متابولیسم نمیشه، به سلامتیت، سیستم ایمنی بدنت، املاح بدنت، تراکم استخوانت و ... لطمه میزنه.حتما برو پیش متخصص کاربلد.
  • نرگس
پاسخ
دکتر من که نداد، کلا شرایطت رو بگی کمکت میکنن
بلاخره درس همینو خوندن 
100 درصد راهی داره عزیزم
  • نرگس
پاسخ
نگران نباش بنفشه جون. ماها تا همین حدش بلدیم. خود من تا همین حد اطلاعات دارم ولی خب درسشو نخوندم و نمیدونم واسه کسی که متابولیسمش خیلی پایین اومده دقیقا چه برنامه ای باید تنظیم کرد. اونا درسشو خوندن و کارشون اینه. حتما درست میشه.
  • نرگس
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۲۷، ۰۶:۱۴ عصر)بنفشه نوشته است: پروتئین چیا بخورم مثلا؟

به خدا من لیست غذاهایی که شما برا لاغری میخوریدو میخونم
میگم من در طول روز اینهمه چیز بخورم 100 کیلو میشم
یعنی رژیم لاغری شما برای من رژیم چاقیه

اهل تنبلی هم نیستم ها ورزش سنگین رو اتفاقا دوست دارم و انجام میدم
اراده برای نخوردن هم دارم زیاد گرسنه ام نمیشه
ولی نتیجه که نمیبینم خیلی نا امید میشم

گاهی به سرم میزنه قرص چربی سوز بخورم
خوردین تا حالا؟
تاثیر داره؟

منم یه زمانی مثل شما بودم شام نمی‌خورم میان وعده نمی‌خورم
صبحونه هم میوه یه دونه سیب میخوردم لاغر که نمی‌شدم هیچ استپ وزنی هم داشتم
الان خودمو وزن نکردم ولی فکر کنم سایز کم کردم 
پروتئین حیوانی تخم مرغ ماهی مرغ و بوقلمون و میگو 
که من بیشتر بوقلمون مصرف میکنم پروتیینش بالاتره 
پروتئین گیاهیم: کره ی بادوم زمینی، جوانه ماش، عدس، نخود،... 
استفاده میکنم، دانه چیا عالیه
ورزشم سه روز در هفته فیتنس کار میکنم یک ساعت
و در طول روزم بین ۸ تا ۱۰ لیوان حتما آب میخورم که بهش یا دونه چیا یا خاکشیر یا تخم شربتی اضافه میکنم
  • نرگس
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان