امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
برنامه امروز من:
صبحانه: نون پروتئین نداشتم به دلیل تعطیلات اربعین، ۲ کف دست نون لواش+ نصف ق غ کره بادوم زمینی+ ۱ ق مرباخوری عسل. قبل ورزش هم یک فنجون قهوه اسپرسو
ناهار: حدود ۶-۷ ق غ شوید پلو بدون روغن+ نصف ران مرغ پخته بدون روغن+ حدود ۳ ق غ ماست کم چرب
شام: یک پیاله کوچیک عدسی کم روغن( بدون نون خوردم)
میان وعده که در طول روز خوردم: یه موز کوچیک+ یه لیمو شیرین متوسط+ حدود ۳ ق غ ماست کم چرب که توش یک ق مرباخوری دانه چیا یک ق غ کشمش پلویی و یه خیار کوچولو خورد کردم ریختم و یه کوچولو هم نعناع خشک و نمک ریختم+ ۱۵ تا بادوم هندی+ نصف یک عدد بلال که تو فریزر داشتم و از قبل بخار پز شده بود رو تو ماکروفر داغ کردم با لیمو ترش خوردم
۶ تا لیوان آب خوردم که تا آخر شب به ۸ تا میرسونمش. تا فردا هم جز آب هیچی نمیخورم
فعالیت هم نیم ساعت ایروبیک.
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۲۷، ۱۱:۱۵ عصر)Elham67 نوشته است: سلام
بچه ها دانه چیا از کجا میخرین
فروشگاهها دارن یا از عطاری باید خرید؟

سلام الهام جان هایپرا دارن فکر کنم عطاری ها هم داشته باشن من مارک oab میخرم هم چیا هم کینوا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67
پاسخ
من از عطاری میخرم.‌مارک oab. فلّه ای و باز هم عطاریا دارن بعضیاشون که خب به صرفه تر هستش. البته از جای مطمئن باید بخری که توش چیز دیگه قاطی نکنن.

آره پری یادمه یه مدت که برنامه رژیمتو مینوشتی اینجا خیلی رژیمت کم کالری بود. خداروشکر که درستش کردی. حالا بهترم میشه ایشالله.

بنفشه جون نوشتت رو الان خوندم که نوشته بودی بیشتر توضیح بدم.
ببین هر انسانی یه کالری تثبیت داره. یعنی میزان کالری که اگه بخوره نه چاق میشه نه لاغر. واسه اینکه آوم لاغر بشه باید کمتر از این مقدار کالری تثبیت بخوره که بهش میگن نقصان کالری. حالا خیلی مهمه که بدونی چقدر باید کمتر از کالری نقصانت بخوری. بعضیا مثلا کالری تثبیتشون ۱۵۰۰ هستش یهو کالری دریافتیشون رو میکنن ۱۰۰۰ یا مثلا ۷۰۰ !!! یعنی عملا هیچی نمیخورن. شاید اولش جواب بده ها ولی کم کم همون اتفاقی میفته که واسه بدن شما افتاده. راه درستش اینه که مثلا این ۱۵۰۰ کالری رو برسونن به ۱۳۰۰. بعد در کنارش ورزش بخصوص ورزش مقاومتی بکنن. اینجوری آهسته و پیوسته وزن کم میکنن و غیر از اون نه تنها متابولیسم پایین نمیاد تازه بخاطر اون ورزش مقاومتی بعد مدتی متابولیسم بالا تر هم میاد.
  • Elham67، Pari، آیسان ۹۶، مینو، نرگس
پاسخ
برنامه امروز
ناشتا دو لیوان اب
صبحونه: دوتا نان تست+ ۱ ق شکلاتی صبحونه که خودم درست کردم
ساعت ۱۰ ورزش دارم یک ساعت و حین ورزش قمقمم سه لیوان آب میگیره حدودا با ۱ ق دانه چیا داخل آب
بعد ورزشمم دوتا سفید و یه زرده
نهار : استیک بوقلمون + سیب زمینی + ۴ ق جوانه ماش+ سالاد کاهو و کلم و هویج
میان وعده: نصف سیب+ نصف گلابی
شام: سالاد نخود
ابمم احتمالا تا آخر شب ۱۰ لیوان
پاسخ
شیدا جون سلام
من همسرم فشار خون کلسترول خیلی بالایی داشت که کنترل کردیم
الان فشارش 11 تا 12 ماکسیمم و 6 تا 8 مینیممش شده
البته خب دکتر هم میره 2ساله حدودا
اما درمان و رعایت خونگی خیلی خیلی تاثیر داره
ما کلا غذاهارو یا بی روغن یا با 1قاشق روغن زیتون میخوریم
نمک هم اصلا، به معنای واقعی
شاید هفته ای یا 10 روزی یه بار جایی بریم مهمونی یا اف بدیم به خودمون فقط همین
فست فود شاید شاید ماهی یکبار اگه خودم درست نکنم از بیرون
میوه و سبزیجات و سبزی خوردن خیلییییی
پنیر و ماست و شیر کم چرب
انواع مغزها محدود و همونم به شکل خام
پاسخ
یوتاب چه خوبه میتونی غذاهای بی نمک بخوری
از وقتی غذاهمون با پسرم مشترک شده و کم نمک با غصه غذا میخورم Big Grin

عاشق رژیم گرفتن خودمم ظهر غذای رژیمی شب با یه عالمه الویه از خجالت رژیم در آمدم Sad

من چقدر تو شیردهی کالری زیاد مصرف میکردم Cool
الان یه کم، کم کردم وزنم خیلی راحت داره پایین میاد باز نیم کیلو کم کردم شدم ۶۲.۵ خدا کنه استپ نکنم تا ۶۰ بره پایین 
اما ورزش لازمم قبل تو این وزن جمع و جور تر بودم به نظرم
تو عروسیم ۶۱ شده بودم هیچی ازم نمونده بودم سایزم ۳۶ شده بود
پاسخ
شیدا برای جلوگیری از ولع شیرینی منیزیم مصرف کن که در موز زیاده و میتونی بعنوان مکمل هم مصرف کنی.
آمپول بی کامپلکس بی12 هم موثره و استفاده به اندازه از چربی هایی مثل روغن زیتون و گوشت چرب مثل گوسفند یا ماهی سالمون.

من روز سوم رژیم هستم.. دیشب فقط یه ناخنک به نهار امروزم زدم.. چون که ته دیگ تازه اصلا یه چیز دیگست.. حیفم اومد بمونه امروز بیات بشه Big Grin

یادم رفت بگم کماکان 57/5 هستم.
  • شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۲۸، ۰۳:۱۰ عصر)شیدا نوشته است: ممنون دنیا جان .
راستی سالم ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز چه نوعی هست؟

روغن زیتون و کنجد
  • شیدا
پاسخ
درسته پری جون، ولی خود من میل به شیرینیم حالت روحی داره.. انگار میگم دنیا بیا یه شیرینی یا بستنی بهت بدم غم عالمو بشوره ببره خلاص بشی!

جدیدا یه ویدئو دیدم راجع به محور مغزی روده ای.. خیلی جالب بود ولی حقیقت کامل نفهمیدم چی میگن کسی اطلاعاتی داره؟
  • Pari، شیدا
پاسخ
من از بستنی واقعا نمیتونم بگذرم الان تقریبا ۱۰۰ درصد سالم خوری دارم رعایت میکنم ولی امان از بستنی
با اینکه خودم بستنی رژیمی هم درست میکنم ولی بستنی قیفی یا بستنی ماراش ببینم شل میشم
  • Donya
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان