ارسالها: 709
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
تشکر Given: 1,956
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
2,661
سلام دوستان
من بعد ازدواجم 4،5 کیلو چاق شدم
چند روزی هست رژیم غفاری رو گرفتم دارم رعایت میکنم
ولی خیلی سخته
8کیلو اگه کم کنم کامل فیت میشم
ورزش هم باید بکنم تو خونه اگه وقت بشه
یکم صح پیاده روی میکنم
شیرینی نخوردن خیلی سخته برام
ارسالها: 709
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
تشکر Given: 1,956
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
2,661
همون غذای بقیه رو بخر کم بخور فقط
سخته 2جور غذا درست کردن
ارسالها: 42
موضوعها: 0
تشکر Received:
195 in 42 posts
تشکر Given: 152
تاریخ عضویت: مرد ۱۴۰۰
اعتبار:
195
۱۴۰۰/۶/۶، ۰۵:۰۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۶، ۰۵:۱۱ عصر، توسط Mohad_1991.)
سلام بچه ها روزتون بخیر
وزن امروز 67.250
هفته قبل ۹۵۰ گرم کاهش وزن داشتم
امروز روز ازادم بود امشب تولدمه گفتم هفته قبل سخت گذشت امروز راحت باشم اما انقدر اعصابم از زمین وزمان داغونه حوصله هیچی روندارم
کیانا جون بنظرم دوجور غذا درست کردن باعث میشه بعد یه مدت از هرچی رژیم بیزار بشی
همون غذای سفره روکم روغن تر درست کن
من تا ظهر فستینگم صبحانه نمیخورم ناهار باپسرم یجور غذا میخوریم ق اگه قرار باشه برای اون غذای چرب درست کنم چون وزنش کم غذای خودمو ابپز جدا میکنهم شامم برای همسرم غذای ابپز درست میکنم چون اونم با اینکه لاغر کبد چرب وچربی خون بالا داره
مهدیس هستم
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
عزیزم صبحانه نخوردن باعث نمیشه ضعف کنی در طول روز؟من اگه صبحونه نخورم به شدت ضعف میکنم و این منو میبره سمت خوردن کیک و کلوچه های بازاری
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
منم همه چیز رو توی فر (برقی) درست میکنم. سیبزمینی خلالی آماده یا خودساخته رو که خیلی راحت میچینم تو سینی نچسب، روش اندکی روغن با برس میمالم، حدود نیم ساعت در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد میذارم بمونه.
کوکو سیبزمینی رو هم باز به همین صورت حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه میذارم تو فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰. آخرش بالای فر رو هم روشن میکنم که برشته بشه. خیلی رژیمی و خوشمزه میشه. البته کالریش بالاست، ولی چربی نداره خیلی.
از اون طرف از این کیسههای تنورک (پخت تو فر) گرفتیم، فیلهی مرغ رو با ادویه و اندکی روغن میندازیم تو کیسه یا ماهی مزهدار شده، و بعد حدود ۴۵ دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰ تقریباَ میذارمشون. البته این کیسهها قلق دارن و هنوز کامل قلقش دستم نیومده، ولی خیلی خوبن. میشه تو ملاتش پیاز خام هم ریخت، ولی باید مواظب بود نسوزه دیگه.
سوسیس رو هم حتی میذارم تو فر. بادمجون رو هم گاهی میذارم تو فر گاهی هم کبابی میکنم. کلاَ هیچی تو روغن زیاد سرخ نمیکنم. وقتی میرم جایی که غذا سرخشدهست واقعاَ برام عجیبه. به نظرم نیازی نیست دیگه غذاها رو با روغن فراوون درست کرد. البته ناگفته نماند که وقتایی که شوهرم آشپزی میکنه حتی تو برنج کته هم کلیییییی روغن میریزه!
ارسالها: 198
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,531 in 204 posts
تشکر Given: 570
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,535
مرسی بچه ها.. منم منظورم همین بود که شیوه پخت رو کمی عوض کنم.. البته من کلا اهل روغن زیاد نیستم.. فقط سیب زمینی و مثلا بادمجون یذره روغن بیشتر میبره که اونم یه قاشق یه قاشق میریزم که نسوزن فقط. ولی مثلا عادت نداشتم اصلا به فیله. هی مرغ کامل میذاشتم فریزر که نتیجه ش میشد زرشک پلو یا باقلی پلو یا همین غذاهای معمولی با مرغ. حالا فیله خریدم..
ستی جات دقیقا فر خیلی خوبه.. من یکبار سیب زمینی تنوری درست کردم واقعا از هر چی سرخ شده ست خوشمزه تر شد. اما همون یکبار بود. انگار مغزم عادت کرده به غذاهای معمولی.. طول میگشه تا رژیمی لود بشه..
الهی و ربی من لی غیرک...
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
منم خیلی دوست دارم از فر استفاده کنم ولی یه حسی دارم که انگار خیلی گاز مصرف میشه در صورتی که اینجوری نیست یا میگم آشپزخونه گرم میشه که بازم اشتباهه
یا همین کثیف شدن داخل فر هم خیلی روی اعصابه
این کیسه های پخت برای سلامتی مضر نیستن؟ تو حرارت مواد شیمیایی به غذا پس نمیدن؟