۱۴۰۱/۶/۲۸، ۱۰:۰۲ عصر
من خودم کیک زیاد درست میکنم ولی اصلا تمایلی ندارم بخورم کلا از بچگی علاقه ای نداشتم ولی عاشق فست فود و چیپسو پفک فعلا که تونستم ازشون بگذرم جز بستنی
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
|
۱۴۰۱/۶/۲۸، ۱۰:۰۲ عصر
من خودم کیک زیاد درست میکنم ولی اصلا تمایلی ندارم بخورم کلا از بچگی علاقه ای نداشتم ولی عاشق فست فود و چیپسو پفک فعلا که تونستم ازشون بگذرم جز بستنی
۱۴۰۱/۶/۲۹، ۰۱:۴۶ صبح
اولین روز رژیم:
صبحانه:یدونه نون تست پروتئینی+تخم مرغ ابپز+۳ تا زیتون ناهار:۳۵۰ گرم پاستا الفردو میانوعده:۱۵۰ گرم هندونه+۲۵۰ گرم خربزه+بستنی رژیمی(یدونه موز یخ زده+۱ ق زرشک یخ زده+نصف ق کره بادوم زمینی+یه ذره شیر) شام:۹۰ گرم کوکو سیب زمینی+۴۰ گرم نون لواش+سالاد شیرازی از چیزی که راضی نیستم اونم اینکه شام دیر خوردم ساعت ۱۰…هدفم اینه از ساعت ۹ فست شم…
پری جون مرسی از راهنماییت.
آرزو جون منم بستنی نقطه ضعفم بود.. الانم که بستنی ها شدن قد کله من! برای همین ازین پک های شش تایی کاله می گیرم. خیلی بستنی هاش کوچولو و بامزه هستند. بستنی چوبی اندازه انگشت. طعم توت فرنگی و قهوه و شکلاتی داره. فوق العاده هم خوش طعمه. اینطوری هربار بستنی بخورم خیلی کوچولوعه. وای شیدا خیلی سخته منم چندماه تو برج نارجستان سعادت آباد کار میکردم، همینطوری که میگی اصلا پله ها رو میخواستی بری تا دم آسانسور بوی قنادی لادن آدمو سست میکرد! همیشه هم یه جعبه شرینی خشک دم آبسرد کن تو راهرو بود.. تازه خونه پدریم هم همسایه یه کبابی خیییلی معروف تو تهرانه که نگم براتون ![]() دخترها من امروز صبح رفتم رو ترازو باتریش نفس آخرو کشید و تموم شد ![]() ![]() حالا دختر همکارمون پزشکی روزانه قبول شده، میخواد امروز یه شیرینی مفصل به کل بخش ما بده نمیدونم بخورم یا نه! چندروزه شیرینی بستنی شکلات هیچی نخوردم. رییس بزرگ مونم تعطیلات سوییس بود و اومد شکلات آورد من نخوردم. چکار کنم بنظرتون پاک بودن بدنم از شکر و حفظ کنم یا شیرینی شو بردارم؟
۱۴۰۱/۶/۲۹، ۱۲:۱۹ عصر
دنیا جان شیرینی رو بردار
شکلات رو هم باید میخوردی این دنیا ارزش سختی دادن نداره مهم لذت بردن از این خوشی های کوچیکه
۱۴۰۱/۶/۲۹، ۱۲:۲۳ عصر
بعضی اوقات حالا یه دونه شیرینی یا بستنی دنیاجان اشکالی نداره نه اینکه بخواد هر روز تکرار بشه
برنامه ی امروزم صبحونه: دوتا نان تست پروتئینی+ ۱ ق پنیر+ دوتا گردو+ نصفی گوجه میان وعده: نصف گلابی+ نصف شلیل+ ۱ خرما و چایی نهار: ۶ ق کته+ سبزیجات که توی روغن زیتون تفت خوردن و نصف سینه مرغ+ سالاد کاهو+ ۳ ق جوانه ماش به همراه ۱ ق روغن زیتون و آبلیمو میان وعده: نصف گلابی+ نصف شلیل + ۱ قاشق چایخوری چیا روی میوه ها+ ۱ دونه کوکی رژیمی که خودم درست کردم شام: سالاد نخود از شب قبل اب: ۸ لیوان ![]() دیگه از الان معده ام منتظره بعد نهار بلند شیم دورهمی وایسیم شیرینی بخوریم ![]() راستی من این مقاله رو گرفتم که بخونم اگر دوست داشتید راجع به محور مغزی روده ای هست: https://pezeshket.com/salamat_jesm/diges...%BA%D8%B2/
دومین روز رژیم:
صبحانه:۱/۵ ق دانه چیا+۱ ق جو دو سر پرک+۱ ق چ کره بادوم زمینی+نصف لیوان شیر+اسپرسو ناهار:۲۵۰ گرم عدسی+۵۵ گرم نون لواش میانوعده:۱۸۸ گرم فرنی(کم شکر)+۱ نارنگی+۹۰ گرم ماست پرچرب شام:سالاد کاهو+۲ تا ناگت(۴۶ گرم) سس سالاد:۲ ق ماست پرچرب+یه ذره سس مایونز کم چرب و خردل+سس کاری+سرکه سیب+اویشن ساعت ۹ شامو خوردم و فست تا فردا صبحانه خیلی خوشحالم تو این گروه گزارش میدم
۱۴۰۱/۶/۳۰، ۱۲:۴۱ صبح
من امروز بستنی خوردم یک ماه نخورده بودم و کلی هم لذت بردم از خوردنش اولش یه ذره خوردم عذاب وجدان گرفتم بعد دیدم دلم پیششه بقیشم خوردم اینم خطای شیرین امروزم
۱۴۰۱/۶/۳۰، ۱۰:۲۲ صبح
ترازو را باتری انداختیم، امروز صبح 56.9
به پیشنهاد دوستان یه زمان ثابت برای وزن کشی در نظر گرفتم و کملا درست بود. تقریبا روزی 0.2 کیلو 200 گرم کم کرده ام. اما، اینقدر سبزیجات میخورم که دیشب معده دردی کشیده ام که مپرس... راستی دیروزهم تو دورهمی بچه ها شرکت کردم و یه شیرینی رو خوردم بجاش دوتا خرمای عصرمو حذف کردم. پری جون اگر دوست داشتی بگو از وزن چندکیلو شروع کردی. من حضور ذهن ندارم. آرزو جان گوارای وجودت ![]()
۱۴۰۱/۶/۳۰، ۰۴:۰۰ عصر
برنامه امروزم
صبحونه: دو کف دست نان سبوس دار، ۱ ق کره بادوم زمینی+ ۱ موز میان وعده: شلیل+ شکلات تلخ و چایی ۱ ساعت فیتنس نهار: ۴ قاشق کینوا پخته + نخود فرنگی و هویج+ ۱ دونه کباب دیگی+ یک مشت سبزی+ فلفل دلمه میان وعده:۱دونه کوکی + چایی شام: اضافه ی غذا ظهر تا الان ۸ لیوان آب خوردن تا آخر شب احتمالا میشه ۱۰ لیوان |