امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
بنفشه خودت امتحان کردی؟من الان هم وزن روز عروسیمم ولی شکمم بزرگتره.Sad
من تو هر وزنی احساس می کنم اگه لاغرتر بشم بهتره.Smile
پاسخ
بچه ها دور کمرتون رو چطور اندازه میزنید؟
شنیدم کمر گودترین جا محسوب نمیشه؛ بلکه محل الصاق ارنج هست یعنی دقیقا وقتی آرنجت رو تا میکنی همونجا میشه کمر
درسته؟

چرا من کیک کدو حلوایی رو پیدا نمیکنم پس؟ تو تاپیک کیکها نگذاشتین مگه؟
پاسخ
بنفشه اشتباه نوشتم. منم منظورم همون نقطه روبه روی آرنج بود. جمله بندیم قاطی شد خخ
پاسخ
بنفشه جان عرق شیرین بیان خیلی طعمی نداره.. مربی وزرشمون گفت من در کنار تمریناتم خوردم جواب داد.. کلا نفخ و کم میکنه.. تاثیری تو چربی نداره.

لیدان جان تو همین تاپیک سرچ کن با کلید وازه کدو حلوایی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • لیدان
پاسخ
من دایم النفخ کنار ورزشم بخورم
عرق شیرین بیان ! اما کلا به خودم قول داده بودم سمت سنتی دیگه نرم
تو شب کاری هام این نفخ ماشا الله علی برکت الله میشه، میشم بمب ساعتی خخخ

یکی‌ من روشن کنه دانه چیا و کینوآ دقیقا به چه دردی میخوره

جو دو سر پرک میگیرم‌ مصرفم تو این زمینه بالاست
  • 2015، خانم فسقلی
پاسخ
برای اینکه پاسخ مینا رم گفته باشم. این مطالب فصول هورمونی رو که قبلا از توی تعداد زیادی وویس گوش کردم و تایپ کردم و میذارم دخترها.
از پیج happily_be_woman
این خانم بر اساس کتب تحصصی پزشکی (خودش دانشجوی خارج از کشوره) ادعا میکنه، اینکه بگیم مثلا موز خوبه بخورم، دانه چیا خوبه مصرف کنم، این برای خانمها جواب نمیده.

بلکه هر خوراکی رو باید در تایم خاصی از ماه خورد.
همچنین، خواب زیاد، فعالیت زیاد، اینها هرکدام در یک هفته از ماه باید انجام بشه نه همیشه.

خب، زمستان همون دوره پریوده:
باندازه کافی بخوابید و سعی کنید همه کارهایتان را کنسل کنید. درست مثل حیوانات که در فصل زمستان به خواب زمستانی میروند.

1. گوشت بدون چربی
2. چربی های مفید
3. سبزیجات برگ سبزدار
4. حبوبات
5. کربوهیدراتهای پیچیده
6. عدس و آلوخشک هم منابع خوبی برای تامین آهن بدن هستند.
7. ماهی های چرب
8. تخم مرغ
9. اگر هوس شیرینی داشتید، کره بادام زمینی شیرین، خرما و شکلات، موز
10. ویتامین C سبب افزایش جذب آهن میشود.
11. منیزیم که در شکلات تلخ، آواکادو، آجیلها، توفو، غلات کامل، تخم کدو حلوایی و کینوا هست.
12. ویتامین B که در تخم مرغ، ماهی های چرب و سبزیجات با برگ سبز هست.

بهار، دوره یک هفته ای بعد از اتمام پریوده:
زمان خوبی برای بیرون رفتن با دوستان و انجام کارهای ریسکی و شروع پروژه هاست.

بدلیل افزایش استروژن رژیمی را اتخاذ کنید که در سوخت و ساز این استروژن به شما کمک میکند.
1. حبوبات
2. تخم مرغ
3. گوشت
4. ماهی های چرب
5. غذاهای تخمیری مانند کیمچی و خیارشور
6. بطور کلی برای جبران خونریزی و آهنی که از دست دادید، بهتراست که کماکان آهن و ویتامین C باندازه زیاد دریافت کنید.

تابستان، دوره سه تا پنج روزه تخمک گذاریه:

کماکان استروژن شما بالاست.

البته استروژن بیش از اندازه خوب نیست و ممکن است PMS را سنگین تر نماید.
برای برطرف کردن این مشکلات، فیبر کافی دریافت کنید.
1. اقسام گیاهان را مصرف کنید: میوه ها، سبزیجات، انواع حبوبات و مغزها و آجیلها را مصرف کنید.
2. بدلیل احتمال بالای بارداری مصرف فولات را افزایش بدهید که در سبزیجات با برگهای تیره و لوبیاها فولات زیادی وجود دارد.

پاییز: دوره یک هفته تا ده روز قبل پریوده ( یعنی هرچی پریود جلوتر بیاد کوتاه تر میشه، هرچه دیرتر بشه طولانی تر میشه)
استروژن پایین و پروژسترون بالا می آید
بیش از همیشه با خود مهربان باش.
مانند هوای پیش بینی ناپذیر پاییز، منتظر تغییرات پیش بینی نشده در خلق و خوی خود باش.
مانند حیوانات که قبل از زمستان، غذای دریافتی خود را افزایش میدهند، این کار را با مواد غذایی سالم و مغذی انجام بده.

1. مصرف کافئین را قطع کن.
2. کروم بیشتری مصرف کنید. برزیل نات، بروکلی و صدف و حلزون ها منبع خوب کروم هستند.
3. اگر مشکل خواب هست، سنبل طیب بخورید
4. مصرف منیزیم را افزایش بدهید با خوردن شکلات تلخ، تخم کدو حلوایی و کینوا

جمع بندی غذاها:
بهار و پاییز و زمستان از نظر نوع غذا بهم شبیهند.

بهار تخم مرغ و گوشت و ویتامین C و حبوبات را ادامه بدهید. غذاهای تخمیری هم بخورید. تخم کدو و تخم کتان

تابستان غذاها کمتر گوشتی و بیشتر میوه ها و سبزیجات بصورت تازه است. تخم آفتابگردان وکنجد
پس در تابستان بجای غذاهای روزمره، بیشتر از سالادها، لوبیا، آجیل و میوه ها استفاده کنید.

پاییز حجم خوراک را ببرید بالا. کافیین را ولی قطع کنید. کینوا، بروکلی، برزیل نات بخورید. تخمه آفتابگردان و کنجد

زمستان خواب را زیاد کنید، فعالیت را کاهش بدهید. غذاهای گوشتی و تخم مرغی و کربوهیدرات های پیچیده و عدسی، آلوخشک، ماهی چرب، خرما، سبزیجات برگ سبز تخم کتان و کدو
  • 2015، Celin، Heven، Rose، Shabi1363، sims s، آبگینه، خانم فسقلی، لیدان
پاسخ
دنیا مرسی
یه بار خوندم متوجه نشدم ، بخوابم بیدار شدم دوباره میخونم
  • 2015، Donya، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی دنیاجان.من سیوش کردم
فاطمه هستم
Heart
  • Donya
پاسخ
دنیا چه مطلب جالب
احساس می کنم قبلا جایی دیده بودم اما گم کرده بودمش...... فکر کنم نشانه بودی Smile
من حتی یادمه در مورد ورزش هم یه سری نکاتی هست که باید توجه کرد، زمانش، اینکه در هر قسمت از دوره باید چه ورزشایی کرد... باز با توجه به سن باید یه تغییراتی داد که یادمه مثلا بالای 30 باید قدرتی و کار با وزنه رو دیگه شروع کنیم برای افزایش حجم عضلات، جلوگیری از پوکی استخوان، تاخیر یائسگی ووو...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Donya
پاسخ
رز جان خیلی ممنون.

کلا در مورد ورزش میگه که تو بهار و تابستان ورزش سنگین و دو و اینها میتونید داشته باشید..
تو پاییز و زمستان فقط نرمش یا یوگا بدون فشار به بدن...
کلا با ورزش خیلی سنگین چندان موافق نیست مگر اینکه شغل شخص باشه.

فقط دخترها برای من خیلی سخته که خوراک کل خانواده رو بر این اساس بچینم.

مثلا همیشه که آدم سبزیجات مدل به مدل نداره.. یا میخری یک هفته میمونه برای فصل تابستان میخری میمونه تا پاییز.. یا همیشه که آدم ماهی چرب و دقیقا تو همون فصل هورمونی نداری.. نمیدونم من چندبار خیز برداشتم و رعایت کردم اما همیشه نمیتونم.

بنظرتون میشه رعایتش کرد؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان