امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
دنیا جان ممنون بابت دستور فقط میشه با پودر زردچوبه هم درست کرد؟؟؟؟به جز گلوگیر بودنش تو خاصیتش تاثیری داره؟؟؟

من که وزنم استپ کرده دیگه کلافم فقط سایز کم میکنم وزن خیر
از امروز برخلاف میلم ی رژیم ۷ روزه قراره بگیرم ببینم از استپ در میام یا نه بر پایه پروتئینه چون چندین ماهه گیاه خوار بودم به نظرم شوک خوبی بده
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ
میس شین جان پودر زردچوبه تو آب حل نمیشه که.. میشه؟

برا استپ وزنیت آب کرفس بخور ناشتا.. یا شب یک قاشق سرکه سیب بخور و بخواب..
پاسخ
میس شین جون Heart و ندا جون Heart و پری جون Heart ممنون بچه ها جون.لطف دارید.باور میکنید من فکر رژیم رو رها کردم, بهتر کم کردم.انگار وقتی تو فکرت همش میگی رژیمم رژیمم بدنت بیشتر مقاومت میکنه؟
بخدا هیچی همه چی هم میخورم.فقط دروغ نباشه شام نمیخورم.وگرنه ناهار و صبحانه به اندازه معقول میخورم.ورزش هم اتفاقا یک ماهه نرفتم.تازه از دیروز شروع کردم قراره هفت ای سه روز برم فیتنس

میس شین جان اینکه خیلی عالیه وزن کم نمیکنی اما سایز کم میکنی.معنیش یعنی داری عضله میسازی و چربی میسوزونی
  • Pari
پاسخ
مرسی نرگسی
باریکلا خیلی خوب کم کردی Heart
نه دیگه نمیخوام کمتر بشم
پاسخ
سلین من به شخصه انگیزم لباس هایی که بعد زایمانم تنگ شدن همه هم نو هستن دلم نمیاد رد کنم بره گزاشتم جلو دست که بشن انگیزه برام
یا لباس های تنگ میپوشم تا تو آیینه قلمبه سلمبه هامو ببینم شکنجه بشم خخخ
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Celin.
پاسخ
بچه ها از بعد زایمان، بعد هشت هفته میشه دوباره ورزشو شروع کرد؟ من سر دخترم فقط شکمم بزرگ شد ولی این بارداریم پاهام که هیچ وقت توپول نمی شدم توپول شده و خیلی ناراحتم. یه شلوار داشتم که همیشه برام خیلی بزرگ بود و سر بارداری دخترم بازم برام بزرگ بود. دو سه روز پیش گفتم بذار تستش کنم و از رونهام بالا نرفت و دیگه قشنگ حس کردم هیکلم ترکیدههه. ندا آکادمی دیدم رژیم و ورزش شیردهی هم داره، کسی امتحانش کرده تا حالا؟

آره میس شین، واقعا اون لباسها خوب حال آدمو می گیرنو آدمو تکون میدن. من سینه هامم سر این بارداری بزرگ شده و باز الان یکم آب رفت، اواسط بارداریم می خواستم برم کلاس آکوافیتنسو مایو دو تیکه زمان بارداری دخترمو رفتم تست کنم، دیدم نصف سینه امو فقط توش می رفت.
  • miss shin
پاسخ
میس شین جان تغییر وزن و سایز نداشتم نمیدونم چرا من ۶۳.۶۰۰ موندم گیر کردم از وقتی یادمه همین وزنم
فقط بعد زایمان تا ۵۸ کم کردم
عقد و عروسیم هم از استرس ۶۰ شدم
دوست دارم ۶۱ بشم
الان دور سینه ۹۴
کمر ۷۸
باسن ۹۶
قبل بارداری با همین وزن دور باسنم ۱۰۲ بود
دوست دارم وزنم کمتر بشه با این تند تند غذا خوردنا نترکم وزنم بالا بره
  • Celin.
پاسخ
فعالیتتو بیشتر کن سلین، اون قدری اضافه نداری و به مرور کم می کنی و یکیم شیرینی جات کمتر بخور اگه اهلش هستی.
من از بعد ۳۵ قشنگ متابولیسمم یه چیز دیگه شد و خیلی زودتر وزن می گیرم. قبل بارداری با دوچرخه سواری و پیاده روی وزنمو کنترل می کردم و تاثیرشو حس نمی کردم چون کلا من همیشه خوش خوراک بودم. تو بارداری یه مدت استراحت داشتم و یه ۲-۳ ماهی عملا از خونه بیرون نرفتمو قشنگ تاثیر کم فعالیتیمو دیدم و خیلی وزن گرفتم اون مدت با اینکه غذام اصلا از قبل بارداری بیشتر نشده یا زمان بارداری دخترم خیلی بیشتر می خوردم ولی فقط شکمم به خاطر بچه بزرگ می شد و بعد زایمانمم یه دو هفته بعدش شدم وزن قبل زایمانم ولی سر پسرم به جز شکم جاهای دیگه امم قشنگ پر شده به خاطر کم شدن فعالیتم.
  • Celin.
پاسخ
مریم جونم میتونم بپرسم چقد تو بارداری اضافه کردی ؟
وای من خیلی از چاقی بدم میاد ...
استرس دارم شکمم بزرگ شه ،میتونم باهاش ارتباط بگیرم چند ماه یا نه ...
همین الان همکارا بهم میگن تپل شدی ،دوس دارم دست بندازم دهنمو جر بدم Big Grin
حس میکنم استخوان لگنم پهن تر شده
۳۰ نه هامم انگار میخاد بترکه ،فک کنم تا آخر آبان یه سایز اصافه کنم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • maryam_na
پاسخ
نسیم جون ترکوندی دختر یادمه از همون اول تووو کارِ مدلینگ بودی حسابی باربی شدی
من ۲ماهه دارم تلاش می‌کنم از ۵۲ بیام مثل تو بشم اصلا تکون نمی‌خورم رفتم یه کره ی بادوم زمینی ویژه خریدم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان