امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
خواهش میکنم عزیزم.
چون عرض تشک کمی کمتره ما هم به یک طرف چسبوندیم و طرف دیگه رو پر کردیم. امشب رو چون شب اوله میتونی هوشیارتر بخوابی تا خیالت راحت بشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانایی که زایمان کردید سایز سینه تو زمان بارداری با بعد بارداری که شیر میاد توش چقدر فرق داره میخوام واسه بعد زایمانم لباس بخرم واسه اون میپرسم
  • nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر بانی جان سایز سینه من زمان بارداری با قبلش اصلا فرق نکرد الانم که شیر میدم اخساس میکنم به نسبت قبل کوچکتر شده تا بزرگتر
  • youtab، خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۸:۲۲ عصر)nona نوشته است: مرسی رز جون، قطره آ د های من اصلا بدبخت توش سرنگه حتی سر شیشه دارو هم ازین سوراخا داره که نوک سرنگ مماس باهاش قرار بگیره و قطره رو بکشه چکاریه آخه داروخونه گفت سرنگ سخته بیا قطره چکون بدم بهت. الان اون داروهایی که توش قطره چکون گذاشته بودم انداختم دور، جدید باز مردم با همون سرنگ میدم خلاص، فقط پدی لاکت با قطره چکون شیشه ایه خودش که اونو پلاستیکی میذارم توش و بعد هربار استفاده میشورمش

بن سای جان عالیه اصلا اولین قدم جهت مستقل خوابیدنشه. من که خیلی راضیم

بچه ها یه سوال
خب الان تشک آنتی ریفلاکسم‌ اومد گذاشتمش رو مبل که بچه دیگه رو این باشه، اما شب خب تخت خودش هم زاویه ۳۰ درجه داره آیا لازمه اونو افقی کنم اینو بذارم روش؟ لیانه جان بیا قربونت جواب بده

بن سای اوایل دختر من حدود ۱۵ روز اول اصلا روش نمیخوابید و هر دو تا پنج دقیقه بیدار میشد گریه میکرد میومد تو بغل میخوابید اما همون کوتاه کوتاه گذاشتم دیگه از بیست روزگی ببعد عادت کرد الانم که کلا لبه سمت خودمم کامل دادم بالا عملا مستقل شده  و راحت میخوابه

نونا جان شيب تخت رو صاف كن تشك رو بذار توش
درسته اونم شيب داره ولي اين تشكا حالت استانداردتري دارن
  • nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۷، ۰۱:۴۰ صبح)nona نوشته است: سحر بانی جان سایز سینه من زمان بارداری با قبلش اصلا فرق نکرد الانم که شیر میدم اخساس میکنم به نسبت قبل کوچکتر شده  تا بزرگتر

واقعا تو بارداری بزرگتر نشد؟اخه مال من بزرگتر شده پس شیر بیاد تاثیری نداره؟
  • mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه خوب بچه ها که از تجربیات تخت کنار مادر گفتید.با این اوصاف منم تخت پارک میخرم که حالت ننو باشه.

بچه ها دخمل منم ریفلاکسی شد.ولی دکترش این چیزایی که شما گفتین رو نداد.یه شربت داده که به نظر ساختنی میاد و باید روزی دو بار نیم ساعت قبل شیر بهش بدم .نفخ دخترم هم زیاد بود دوتا قطره هم برای اون داد.

احتمالا منم امروز تشک انتی رفلاکس سفارش بدم .

سحر جان سینه های من تو بارداری بزرگ شد ولی الان تغییر سایز نداده یعنی واسه شیردهی بزرگتر نشده مثل همون بارداری هست.
  • (کژال)، mona70، nona، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن ساای جان تخت من چلینو هست راضیم ولی نخریدمش زن داداشم بهم دادن.
البته خب توضیحات بچه ها نشون داد تخت و پارک گویا بهتره
سروناز جون تو هم اومدی تو جمع ما که کاش نمیومدی Sad
لیانه جون مرسی
گذاشتمش قیامت کرد. رو مبل مونده بود روش بعد گذاشتمش رو تخت خواب خواب بود همیشه میذاشتمش اقلا بیدار نمیشد به محض بستن شورتش بیدار شد اینقدر گریه کرد دوباره ناچار شدم تخت خودشو‌زاویه بدم بخوابه
آخه تحرک بچه نو این سن زیاده گفتم ببندمش سر نخوره، احتمالا اگه شورتو نمیبندین شما این تشک پایینشو چسبوندین به لبه پایینی تخت درسته؟ آخه دخترم پاش به لیه پایین تخت میخوره اینقدر لگد و ضربه میزنه دیگه بیدار میشه معمولا یا با زانوی تا شده میخابه
چه کنم ؟
سحر جان معمولا اینطوره تو شیردهی اگه بزرگتر بشه موقته بعدش در نهایت حالت شل تر به خودش میگیره. من که شیر میدم میگم کوچیکتر شده احتمالا مربوطبه کاهش وزنم باشه البته
  • (کژال)، mona70، Rose، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره براي من فيكس ميشه به تخت
من پايين تخت پتوشو تا ميكنم كه پاهاش خورد به تخت درد نگيره
حالا ببين اگر تحمل كرد كه هيچي اگر نه همون تخت و زاويه دار كن
  • nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون شیب تشک چقد بود؟
راستی به نظر منم اصلا لزومی نداشت تشک بخری وقتی تخت زاویه میگیره. انکیباتور nicu هم با زاویه تنظیم میشه. اتفاقا به نظرم حتی استانداردتره.

بچه‌ها ۳۰ درجه خیلی خوفه. بچه‌هاتون رو همچین تختی میتونن بخوابن؟ من به عکسش نگاه میکنم سر میخورم، چه برسه به اینکه روش بخوابم.
[تصویر:  0cf2d74c-65b1-414d-b588-2c4a1a08641d_k603_thumb.jpeg]
  • nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون تشک‌من ۳۰ درجه نیست الانمه نگاه میکنم تختشم حداکثر ۱۵ درجه زاویه داره. تشکشو الان با گوشی اندازه زدم از روی سینوسش، ۱۰ درجه هست

بچه ها این ۳۰ درجه رو کی گفته؟ دکترش به من گفت تشک آنتی رفلاکس زاویشو نگفت؟ آخه ۳۰ درجه عملا خیلی شیب دار میشه اگه شورت و کمربندو‌نبندی بچه قطعا میفته

فقط ترگل احتمالا بچه بغلمه اندازه هارو از دور زدم یکم خطا داشته باشه چشمی زاویه ای که میبینم بین ۱۰ تا ۱۵ درجه هست

ترگل جون الان از زن داداشم که تختو تنظیم کرده بود پرسیدم گفتند ۳۰ درجه مال رفلاکس شدیده که کمربند ایمنی دارند و تختا قابلیت تنظیم این شیب رو ندارند. برای رفلاکسای عادی تشکهای موجود عادی کفایت میکنه

آهان یادم رفت بگم گفتند بسته به مدله اما عموما تشکای انتی رفلاکس عادی ۱۲ درجه هست
  • (کژال)، Paula، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان