موضوعها: 0
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
خواهش میکنم عزیزم.
چون عرض تشک کمی کمتره ما هم به یک طرف چسبوندیم و طرف دیگه رو پر کردیم. امشب رو چون شب اوله میتونی هوشیارتر بخوابی تا خیالت راحت بشه.
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
مامانایی که زایمان کردید سایز سینه تو زمان بارداری با بعد بارداری که شیر میاد توش چقدر فرق داره میخوام واسه بعد زایمانم لباس بخرم واسه اون میپرسم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
سحر بانی جان سایز سینه من زمان بارداری با قبلش اصلا فرق نکرد الانم که شیر میدم اخساس میکنم به نسبت قبل کوچکتر شده تا بزرگتر
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
۱۴۰۰/۶/۱۷، ۰۷:۲۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۷، ۰۷:۲۷ صبح، توسط سروناز.)
چه خوب بچه ها که از تجربیات تخت کنار مادر گفتید.با این اوصاف منم تخت پارک میخرم که حالت ننو باشه.
بچه ها دخمل منم ریفلاکسی شد.ولی دکترش این چیزایی که شما گفتین رو نداد.یه شربت داده که به نظر ساختنی میاد و باید روزی دو بار نیم ساعت قبل شیر بهش بدم .نفخ دخترم هم زیاد بود دوتا قطره هم برای اون داد.
احتمالا منم امروز تشک انتی رفلاکس سفارش بدم .
سحر جان سینه های من تو بارداری بزرگ شد ولی الان تغییر سایز نداده یعنی واسه شیردهی بزرگتر نشده مثل همون بارداری هست.
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
اره براي من فيكس ميشه به تخت
من پايين تخت پتوشو تا ميكنم كه پاهاش خورد به تخت درد نگيره
حالا ببين اگر تحمل كرد كه هيچي اگر نه همون تخت و زاويه دار كن
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۶/۱۷، ۱۱:۱۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۷، ۱۱:۳۸ صبح، توسط nona.)
ترگل جون تشکمن ۳۰ درجه نیست الانمه نگاه میکنم تختشم حداکثر ۱۵ درجه زاویه داره. تشکشو الان با گوشی اندازه زدم از روی سینوسش، ۱۰ درجه هست
بچه ها این ۳۰ درجه رو کی گفته؟ دکترش به من گفت تشک آنتی رفلاکس زاویشو نگفت؟ آخه ۳۰ درجه عملا خیلی شیب دار میشه اگه شورت و کمربندونبندی بچه قطعا میفته
فقط ترگل احتمالا بچه بغلمه اندازه هارو از دور زدم یکم خطا داشته باشه چشمی زاویه ای که میبینم بین ۱۰ تا ۱۵ درجه هست
ترگل جون الان از زن داداشم که تختو تنظیم کرده بود پرسیدم گفتند ۳۰ درجه مال رفلاکس شدیده که کمربند ایمنی دارند و تختا قابلیت تنظیم این شیب رو ندارند. برای رفلاکسای عادی تشکهای موجود عادی کفایت میکنه
آهان یادم رفت بگم گفتند بسته به مدله اما عموما تشکای انتی رفلاکس عادی ۱۲ درجه هست