ارسالها: 1,172
موضوعها: 1
تشکر Received:
2,215 in 593 posts
تشکر Given: 8,003
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,949
۱۴۰۱/۹/۷، ۰۳:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۸، ۰۹:۱۴ صبح، توسط خانم فسقلی.)
یوتاب جان پیاز خلال کردم با روغن کنجد تفت دادم بعد زرچوبه هندی زدم و رب زدم بهش تا سرخ بشه توش
پودر سیر
پودر پیاز
پول بی بر
ادویه مرغ
ادویه خورشت
ادویه کاری
یک چی محلی داریم سمت سیستان بهش میگن آچار ادویه ست
بعد تکه های مرغ زدم
یکم سرخ شد اب ریختم گذاشتم روی شعله آبش کشیده بشه
بعد مرغ هارو در اوردم
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
هلیا راستی اون روز تو یه تاپیکی عکس ماکروفرت رو گذاشته بودی، یادم رفت بگم که من تا جایی که متوجه شدم کانوکشن نداره. دفترچهش رو نداری ببینی خودت که داره یا نه؟ اصلاَ مارکش چی هست؟ من ال جی و سامسونگ رو تشخیص میدم.
ولی اگر کیکپز داری که تو کیکپز بپز. تو چندکاره بهتره همون غذا رو بپزی (به نظر من بوی غذا به هر حال هر چقدرم بشوریشون توشون میمونه و اگر کیک توش بپزی شاید بوی غذا بگیره، پس بهتره که دستگاه پخت کیکت جدا از پخت غذا باشه).
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
کیکپز برقی هست؟ دفترچه نداره؟ اگر عکسی داری از خودش و دفترچهش بذار. ولی من واقعاَ به ضرورت فر معتقدم. مایکروفرت رو هم اگر خواستی عوض کنی حتماَ دقت کن کانوکشن داشته باشه، اگر داشته باشه هیچ فرقی با فر برقی نداره.
ارسالها: 2,127
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,205 in 1,261 posts
تشکر Given: 2,037
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
4,723
هلیا جون خوش اومدی عزیزم
یوتاب جان برای منم همینطور میشه منم میگم چجوری درست میکنم هلیا هم بگه
من پیاز دوتا بزرگ تفت میدم بعد که کمی سبک شد(سرخ نشه)مرغامو میزارم بعد ادویه ها شامل نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر رو مرغا میزنم بعد پشت و رو میکنم به اونورم میزنم بعد که اونور سرخ شد.اینورم سرخ میکنم در حدی که یکم طلایی بشه
بعد آب میریزم سرش و میزارم بپزه البته آب کم میریزم و نهایت میزارم غلیظ بشه برمیدارم.رب هم نمیزنم
اینطوری آب مرغ کم میشه ولی انقدر خوشمزس خدا میدونه.پیاز کاراملی شده و اون ادویه ها حسابی غلیظ شدن
شوهرم غر میزنه چون دوست داره مرغ کلی آب داشته باشه ولی من اونجوری ترجیح میدم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Elham67، youtab
ارسالها: 2,562
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
5,351
هلیا من سولاردوم ال جی دارم هم ماکروفر هم فر فقط تنها ایرادش اینه فضای داخلش کوچیکه قالب بزرگ توش جا نمیشه
ارسالها: 2,562
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
5,351
هلیا من جا ندارم واسه فر برقی و سولاردوم همون فر برقی که ماکروفر هس بخارپز هست و یه سری تنظیمات داره واسه جوجه و پیتزا و...
من تمام کیک و شیرینیامو توی همین درست میکنم و راضیم ازش
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
من کیک قهوه دستوری ندارم، ولی یه کیک شیرداغ وانیلی درست کردم جدیداَ که به زودی دستورش رو از انگلیسی به فارسی برمیگردونم میذارم تو تاپیکش. خیلی خوب بود و همه عاشقش شدن.
در مورد کیکپزت من اصلاَ تا حالا ندیدم هلیا، برای همین به حرف زنداداشت گوش بده و همونطوری که اون میگه بذارش روی گاز. مگر این که بخوای تو آرامپز چندکارهت درست کنی که احتمالاَ راحتتره و باید دکمهی bake یا همچین چیزی داشته باشه روش.
ارسالها: 2,744
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,097
۱۴۰۱/۹/۷، ۰۴:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۷، ۰۴:۵۷ عصر، توسط liyane.)
نسيمه جون پيراشگي گوشت و قارچ رو خودت درست كردي؟
من هوس كردم
دستورشو از نت ديدم
به همسرم گفتم خميرمايه برام بخره
اگر خودت درست كردي ترجيح ميدم با دستور امتحان شده درست كنم ميشه زحمتشو بكشي و برام بزاري
بچه ها فر برقي عاليه
من اولين باره فر برقي توكار دارم
خونه مامانم فرگازي استفاده ميكردم ولي به نظرم برقي از گازي بهتره توي پخت
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• آبگینه
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۱/۹/۷، ۰۵:۱۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۷، ۰۵:۲۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
اره عزیزم خودم درست کردم ،بله حتما
عزیزم توی تاپیک خمیر جادویی برات گذاشتم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎