امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
شیدا این لوبیا پلو من چند قاشق خوردم یهو یادم افتاد برات عکس بگیرم
من بیشتر زعفرون میزنم تا رب
[تصویر:  20201230_141953_6cfx_thumb.jpg]
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
رخشيد چه كردي دختر مردم براي اون ته ديگ
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید
پاسخ
ای جان
مرسی عزیزم ، عالیه
نوش جونت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
لیانه برای نهار دیروزه خودم الان گالریمو داشتم میدیم ضعف کردم Big Grin
من نون پیتا یه ورقشو میذارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
بچه ها شما برای برنج های آبکشتون، روغن رو کی اضافه میکنید؟ داغ میکنید روغن رو؟ و به آب و روغن اعتقادی دارید اصلا؟ Smile
نمک رو کی می‌ زنید و چه مقدار؟ مخصوصا برای مهمانی
پاسخ
آب روغن ميدم و بعد دم ميندازم
اخراي كار اگه حس كردم برنج خشكه روغن داغ ميريزم

نمكم توي آبي كه برنج داره توش قل قل ميكنه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
مرسی لیانه جان
برنج رو خیس میکنی؟ و اون تایم نمک نمیریزی؟
کلا چه مقدار نمک میریزی؟
برنجام یا شور میشن یا بی نمک Smile
البته کته و پلوپزیم خوب میشن
پاسخ
شیدا جان من همون موقع که خیس میکنم نمک میریزم اندازه ای که آبش شور بشه.
روغنم من وقتی آبکش میکنم روغن سرخ کردنی میریزم کف قابلمه یه کم که داغ شد ته دیگ رو میچینم بعد برنج رو میریزم روش.بعدش که بخار داد روش یه کم روغن میریزم و دم میکنم.
نمیدونم چرا وقتایی که آب و روغن میریختم کف قابلمه ته دیگم خوب در نمیومد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید، شیدا، فلامینگو
پاسخ
شیدا جان من با پیمانه سطل برنج برای دو پیمانه ۱/۵قاشق غذاخوری نمک میزنم و برنجو خیس میکنم
معمولا برنجام بی روغن‌ وقتی توی ظرف میکشم کره یا روغن محلی میزارم لای برنج ، خودمم که کلا کته بدون روغن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شیدا
پاسخ
منم روغن و آب اینا نمیدم
فقط یکم کف قابلمه روغن میریزم نون یا سیب زمینی یا کاهو یا هرچی که نیاز باشه کف قابلمه میذارم برنج روش میریزم و تمام
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان