۱۴۰۰/۶/۱۹، ۱۲:۱۵ صبح
نه به پوست ربط نداره از تو آبکش رد کنی تفاله و پوست ش می مونه تو آبکش. نمی دونم علتش چی می تونه باشه
پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۰/۶/۱۹، ۱۲:۱۵ صبح
نه به پوست ربط نداره از تو آبکش رد کنی تفاله و پوست ش می مونه تو آبکش. نمی دونم علتش چی می تونه باشه
۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۶:۱۱ صبح
اکبر جوجه بلد نیستم آیسان جون شرمنده :/
مری جون اصلا نیاز نیس پوست و هسته شو جدا کنی، از صافی که رد کنی تفاله هاش جدا میشه، عزیزم آلوهات به ته ظرف نچسبیده بودن؟! تلخیش میتونه واسه اون باشه ، دیگه چیزی به ذهنم نمیاد :/
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۸:۵۵ صبح
مرسی جوجه و آلما جون
نه نچسبیده بودن نمیدونم والا یکم هلو باهاش مخلوط میکنم شاید بهتر شد
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۲:۱۶ عصر
سلام عزیزم
من این مدلی درست میکنم خرما رو از هسته جدا میکنم،بیسکوییت پتی پور یا مادر رو پودر میکنم مغزیجات هرچی میخای بریزی هم خرد میکنی،من گردو و بادام ریختم به اندازه ای خرد کردم که زیر دندون حس بشه بعد با کمک میکسر یا گوشتکوب قشنگ قاطی کن تا یکم نرم تر بشه از مواد به اندازه یه توپ کوچولو بردار توی پودر نارگیل، پودر پسته یا کنجد بزن و نوشجان
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
الهام جان من اینجوری درست میکنم
خرما را هستههاشا بگیر و یکم گرمش کن تا راحتتر له بشه مغزیجات هم هرچی میخوای پودر کن (بادوم. پسته. فندق) و بعد با خرما مخلوطشون کن یا با قاشق یا غذا ساز و ... آخر هم توپک درست کن و بزار یخچال دوست داشتی میتونی بیسکوییت هم باهاشون پودر کنی روش هم کنجد یا پودر نارگیل یا پودر پسته بزن
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۴:۰۷ عصر
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۲:۰۷ عصر)Elham67 نوشته است: سلام من هسته و پوست رو میگیرم هر مغزی که دوست دارم میزنم و میریزم توی میکسر و گلوله گلوله می کنم و می غلتونم توی همون مغز.. انواع چیزایی که میشه بهش زد پسته کنجد گردو گل سرخ نارگیل فندق بادوم هندی بادوم کاکائو یکم عصاره ی وانیل هم به اکثر ترکیبا میزنم کلا هر ترکیبی با هر نسبتی که بخوای می تونی درست کنی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • 2015، Almam، Elham67، Mari90، youtab،
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۷:۵۴ عصر
رسپی رز عالیه
میتونی یه مقدار ارده هم بهش اضافه کنی، خوشمزه و مقوی میشه و اگر دوست داری زنجبیل ( گرررم و مقوی مناسب زمستون)
۱۴۰۰/۶/۲۳، ۱۱:۴۵ عصر
دارم توی فر لواشک آلو سیاه درست میکنم! اگر خوب شد دستورش رو میذارم.
۱۴۰۰/۶/۲۴، ۱۱:۳۶ عصر
اره بیا بگو چطور شد!؟
من همیشه تو افتاب خشک میکنم.تاحالا تو فر درست نکردم
فاطمه هستم
![]() |