امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
اره پناه جون منکه عاشقش شدم برای شبم درست میکنم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته، پناه
پاسخ
سلام عزیز دلم
من میندازم توی کاسه اب ولرم با چند قطره روغن بمونه 1ربع تا نیم ساعت
بعد باز با اب ولرم اب میکشم
قبل شستنم تا جایی که میشه پر پرش میکنم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67
پاسخ
الهام جان چند ثانیه بذارش توی آب در حال جوش،بعد بریزش تو آب یخ .
آخه ممکنه یه سری حشره و کرم داخلش باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، youtab
پاسخ
شیدا جان من همش تو فکر اون برگری ام که چند روز پیش توی تاپیک غذا چی دارین گفته بودی. میشه دستورشو بگی؟با همون پنیری که گفتی.اصلا دهنم آب میفته بهش فکر میکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
صنوبر جون ای جان جات خالی بود Smile))
برگر مرغ درست کردم ، با مرغ چرخ شده و پیاز و ادویه.
من فقط نمک فلفل زدم، اما ادویه های مختلف دلخواهت رو میتونی استفاده کنی، حتی بعضیا فلفل دلمه و ...میزنند، من ساده دوست دارم ولی.
یا میتونی فیله گریل هم استفاده کنی.من هنوز ادویه دلخواهم برای فیله گریل رو پیدا نکردم، چند وقت پیش فیله گریل سفارش دادم (توی دانشگاه همسرم ) ، فوق العاده و بی همتا بود !
نمیدونم ادویه ش چی بود !!!
به اضافه هات داگی که خوب سرخش کردم، عین هات داگ فست فودها شد.
و به اضافه
قارچ و پنیر
و مخلفات، حالا میتونه پیاز کاراملی باشه، فلفل دلمه ای باشه، کاهو، گوجه، خیارشور، پنیر ورقه ای و چیپس و...
من کاهو ، گوجه ، خیارشور و پنیر ورقه ای استفاده کردم.
سس هم مایونز و ادویه ، اما به نظرم باربیکیو هم خیلی خوش طعمش میکنه ! Smile

به‌ جای هات داگ ، بلغاری،کراکف، بیکن یا ژامبون هم خوب میشه !
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، sims s، آیسان ۹۶، رخشید، ستی‌لیته، صنوبر۷۱، فلامینگو
پاسخ
به به عجب بمبی بوده نوووش جان.منم تا حالا برگر مرغ درست کرده بودم و دوست داشتیم ولی اینجوری ترکیبی نه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
ممنون گلم، اگر بلغاری یا کراکف یا ژامبون استفاده کنم توی نون گرد میذارم برگرها رو‌
ولی این دفعه چون هات داگ داشتم، برگرها رو عین کباب لقمه،برش دادم و توی نون کشیده گذاشتم Smile
از اون پنیر ورقه ای داخل قارچ و پنیر هم ریختم Big Grin
بمب کالری بود خلاصه ! Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
معلومه با سلیقه ای و با حوصله ای شیدا جون و آشپزیت خوبه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شیدا
پاسخ
دنیا اگر می‌تونی سفیده تخم مرغ رو جدا کن (و ۳ تا تخم‌مرغ هم بیشتر نزن برای این مقدار موادت که گفتی)، بعد سفیده رو می‌تونی هم بزنی و قاطی باقلاها کنی، و زرده رو آخر جدا جدا بچینی روشون. اینطوری از حالت املتی در میاد. و میزان شویدم من چشمی می‌ریزم، ولی به نظرم میزانی که می‌ریزی کم نیست. مشکل تعداد تخم‌مرغ زیادته.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
شیدا برای فیله ی مرغ گریل ،سس ورچستر عالیه
فست فودی ها استفاده میکنن
من از یه آشپز فست فود پرسیدم ،معرفی کرد
توی هایپر تونستم پیدا کنم سس ش رو
برای سالاد سزار ک گریل میکنم مرغ رو استقاده میکنم ،فوق العاده میشه
یه طعم دودی و ناب میده

دلم برگر خواست شیدا ،اینقد با آب و تاب تعریف کردی
کاملا تو ذهنم تصورش کردم Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، youtab، آیسان ۹۶، شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان