امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
کای مریم عاشق توصیفاتت از وصعیت پسرت و بالش شدم

مریم منم انحراف سپتوم دارم و کلا راه بینی ام تقریبا اغلب مواقع مسدوده ولی خب هیچوقتم علاقه ای به جراحی نداشتم میدونم اوضاع پیچیده میشه در ماههای آخر ولی الان نمیخوام بهش فکر کنم

خیلی سعی میکنم بخوابم ولی نمیشه بلکه گرم گرم بشم Blush

نسیمه حدس خودته چیه؟ Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۲، ۱۰:۴۸ عصر)فHeven نوشته است: اتفاقا نوناجان دکتر من مخالف زود به زود سونو شدن بود میگفت همش به خودتون استرس وارد میکنید البته من تا یک لک میدیدم بدو بدو میرفتم دکتر که سونو کنه میگفت سونو ساک و قلب و غربالگریا
ارزو جان سونو رو حتما باید دکتر بفرسته تا وضعیت رشد جنین رو‌زصد کنه سر خود رفتن البته که اشتباهه
ولی مثلا هفته ۱۵-۱۶ یه سونی طول سرویکس میکنن تا اگه کم باشه سرکولاژ بشه چون سقط ناشی از کم بودن طول سرویس تو و هفته های ۱۶ تا ۱۸ زیاده

ولی کلا سونوی منظم و مرتب طبق دستور پزشک لازمه

ولی در کل مطابق دستور همون دکتری که بهش اعتماد کردید پیش برید
  • Heven
پاسخ
رخشید اوایل حدس میزدم پسر باشه
ولی الان چند وقتی هست کاملا دو ب شک شدم
هیچ حدسی ندارم خودم واقعا...
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • رخشید
پاسخ
ولی تو گروهها بعضا من کم ندیدم با فاصله طولانی نرن نونا جان.
  • nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۳، ۱۲:۱۷ صبح)maryam_na نوشته است: ولی تو گروهها بعضا من کم ندیدم با فاصله طولانی نرن نونا جان.
اره مریم جان بعضا دکترا کم رصد میکنن 
اما درستش اینه فاصله دار نشه
  • maryam_na
پاسخ
رخشید، بچه مظلومیه ولی رو مخمه طفل معصوم. البته تقصیر این نیستا من واقعا بی حوصله شدم و خسته. احساس می کنم یه عمر که باردارممم. دخترم مثلا این ماههای آخر به پاش جایی دست می زدم زود یه لقدی حواله می کرد و در می رفت ولی این دوست داره نازش کنی و ماساژش بدی. اون شبی تو خوابم بود و رو شکمم بود و بهم خندید و صورت مهربونی داشت و بعد صورتشو گذاشت رو دلم و منم نازش کردم. امیدوارم واقعا بچه آروم و خوبی باشه که بعد زایمان یه مدت بخوابم. البته از کمبود خوابم هست رخشید اعصابها، من خودم اصلا عادت به کم خوابی ندارم و اینکه جدیدا عمیق و خوب نمی خوابم رو مخمه و عصبی و ضعیفم می کنه. تو طول روز قشنگ حس یه آدم مریض و خسته رو پیدا می کنم.
  • nona، رخشید
پاسخ
مریم جان یه بحث دیگه هم هست من دکتر سونوگرافم پریناتولوژیست بود تو کلینیک دکترم مطب داشت دو یه روز عصرا میومد چون اسناد دانشگاهم بود باورت نمیشه تازه دکتر من فلوی نازاییه سونوی رشد که میداد یا حتی همین طول سرویکس خیلی مریضا با هم پچ پچ میکردن که دارن به هم نون قرض میدن
آخه شما ها که با کای دردسر باردار شدید خودتون سلامت بچه براتون مهم نیست؟ بعد فلوی در سطح دکتر من با بیش از ۴۵ سال سابقه و اون سونوگراف با اون کارنامه واقعا چه احتیاجی به این کار دارن
یادمه برای یکی که باید بچه رو سقط میکرد بچه متاسفانه نواقص شدید قلب و ریه و … داشت یعنی ناهنجاری شدید دو سه تا سونو و نوار کنترلی نوشته بود سونوگراف میخواست انجام بده مادر خانم میگفت نیاز نیست بچشم هیچیش نیست اینا نمیفهمن!
  • maryam_na، رخشید
پاسخ
ول ول ول Smile

اول بگو ویارت چیه؟ شور و ترش؟ یا شیرین؟
موهات چه تغییری کرده؟
چهره ت چطور؟ تپل شده یا نه تغییر خاصی نکرده؟ یا لاغر شده؟
شکمت به چه شکلی بزرگ شده؟ گر و شبیه هندوانه اس یا انگار خربزه اس و کشیده؟
تاریخ تولد و تاریخ اولین روز آخرین پریودت رو هم اگه مشکلی نداری بگو Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • maryam_na
پاسخ
مریم من دوبار پستاتتو میخونم چه حس‌ حال جالبی داری Heart
من کلا آدم آروم و درون گرایی هستم بعید ایت احساسات در من بیدار بشه Blush
زمان دخترت چند ساله بودی ؟ البته من از اونایی هستم که اعتقاد دارم حال و حوصله هیچ ربطی به سن نداره Blush
  • maryam_na
پاسخ
موافقم کاملا، من خودم استرس می گرفتم این جوری بود. آرزو، سونو امواج صوتییه و مشکلیو ایجاد نمی کنه. اینجا که خیلی سونو می کنن. من لک بینی داشتم اوایل هفته ای یه بار و بعدش حداقل دو هفته یک بار سونو می کردن. یه بار به خاطر همون خونریزی کم خون شده بودم و یه شب لرز کردم دیگه آخر هفته بود و رفتم بیمارستان. سر همون دو روز بستریم کردن و چهار بار سونوم کردن تمام شکم و لگنمو خخخخ می گفتن یه وقت جاییت عفونت نکرده باشه. دکتر زنان روز اول و آخر شکمی و واژینال کرد. یه بار متخصص جراحی سونو کرد و یه بارم گفتن بریم بخش رادیولوژی که کیفیت دستگاهشون خیلی خوبه و اونجا سونو شدم و انصافا هم وضوح هیچ دستگاه سونویی به اون بالایی تا حالا ندیده بودم نا حالا.
  • nona، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان